Східна Україна 12

Тема у розділі 'Війна', створена користувачем mrochkizm, 2 жов 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Коньъ Пегий

Коньъ Пегий Well-Known Member

Все это пустые споры, товарищи. Проблема не в украинизациях и русификациях, а в головах. Если оно бегает с путинприди и детям - школьникам автоматы раздает для борьбы с фошиздами, то никаким хреном его не украинизировать. Только депортация на родину или тюрьма.

• Подобається Подобається x 8
  2. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Погоджуюся. А наші землі мають бути наші.

---------- Додано в 23:35 ---------- Попередній допис був написаний в 23:34 ----------

Коли на городі заводиться колорадський жук, борються з жуком, а не віддають город сусіду.

• Подобається Подобається x 10
  3. Коньъ Пегий

Аксенова можно перепрошить? Константинова?

• Подобається Подобається x 1
  4. Персі

Персі La mafia è immortale!

А реальні варіанти? Ви ж розумієте, що то не зреалізувати.

• Подобається Подобається x 2
  5. Petrov

Petrov Well-Known Member

Коньъ Пегий,
    mrochkizm, в теории звучит красиво и логично, но как это на практике реализовать? Думаете, реально?

6. Персі

Так я тільки за "чємодан-вакзал-расєя" )
    Але це не реально.

• Подобається Подобається x 4
  7. Коньъ Пегий

Не знаю, это к Авакову.

---------- Додано в 20:39 ---------- Попередній допис був написаний в 20:38 ----------

Если бы русня не вмешалась, уже было бы "земля - земля".

• Подобається Подобається x 3
  8. prius

prius Well-Known Member

Так як в прибалтійских республіках та і в цілому світі,не знаєш мови не маєш громадянства,значить не можеш працювати на державній службі,не можеш голосовати, і пр.,а то дуже толерантні були в 91 році,а зараз збираємо плоди

• Подобається Подобається x 6
  9. mrochkizm

Було би бажання та нормальна українська влада і розроблений механізм, який насправді не є аж таким складним - злагоджена робота парламенту та комітетів-міністерств щодо норм і регламентів, адекватна робота СБУ щодо антидержавницької діяльності, керівники - не з місцевих бандюків. На практиці і в сто разів складніші речі реалізовувалися :)

10. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Ось це головне питання! Ви ж їх не виселите. Ні світ ні раша цього зробити не дадуть. Перевиховати їх не вдасться. Переважна їх більшість будуть підтримувати росію поки не виздихають.
    Та, зрештою, мені до одного місця це бидло. Мені серце кровю обливається, що гинуть мої побратими західноукраїнці. Гинуть ні за що, ні за цапову душу. Питання, Сербія в чомусь програла, коли віддала Косово? Незабаром стане повноцінною Європою. А Косово було історичною сербською землею. Поки не налізли албанці і стали 90% населення Косово.
    Так ось, поки цей бидлостан, ця лугандонія буде частиною України - України не буде!!! Хтось спробуйте довести мені протилежне.

11. mrochkizm

Що є абсолютно логічним та "м"яким" в даний час. "Жорстким" була би повна заборона російської, депортації, політрепресії і всяке таке.

12. ollan

ollan Well-Known Member

Этих то, как раз, легко, на первое время, пока новые на их место не появятся. А вот, как поступать с остальной оравой?

13. mrochkizm

Нащо? Вас не зміниш. Почитайте Андруховича, в нього гарні літературні твори, може, серце заспокоїться. "Московіаду", наприклад. Або "Перверзію".

14. Коньъ Пегий

Браво.

15. prius

prius Well-Known Member

Реально ,якщо теперішню ВР ростріляти

16. Персі

Ну так реалії полягають в тому, що вони вмішувались і будуть вмішуватись і далі.
    Якщо ми почнемо когось примусово переселяти, ) то ЄС, ООН та інші "стурбовані" перші вити почнуть ) Так що аж ніяк не варіант.
    Можна ввести інститут не-громадянина, як в прибалтів ніби є... але знову ж таки, я дивлюсь на наших політиків реально, не буде того.

17. ollan

ollan Well-Known Member

Прозевали то время. Теперь уже паровоз ушёл.

18. Коньъ Пегий

Оливье привезти. Такая им цена.

19. Персі

+++
    Занадто в нас все запущено вже

20. mrochkizm

Зауваж, що будуть пхати свого носа незалежно від українізацій чи русифікацій. На це не треба орієнтуватися - тут реально в НАТО на всіх парах мчати і власний оборонокомплекс та армію розвивати.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)