Східна Україна 12

Тема у розділі 'Війна', створена користувачем mrochkizm, 2 жов 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. skam

skam Well-Known Member

совсем нет, это нормально. Одна поправка - украинизация должна проводиться без насилия, как "мягкая сила"

• Подобається Подобається x 1
  2. prius

prius Well-Known Member

Не заглядав і не хочу,бо не Україну треба розділяти,а лугандонців які зупиняли наші війска і кричали путін прідііі ,разом з всією верховною радою треба депортувати в кацапію,а землі ці наші ,наших померлих співвітчизників під час голодомору

---------- Додано в 12:07 ---------- Попередній допис був написаний в 12:04 ----------

Буде і полізе,зелень з дерев зійде і полізе

• Подобається Подобається x 5
  3. skam

skam Well-Known Member

Будет, конечно. Но на то есть кордон, армия и полиция. Беда наша пост-совковая общая. Вроде как народу в погонах много, а кроме как жалованье получать не хотят ничего и не могут. Но у вас ситуация проще - НАТО поможет, надеюсь

4. prius

prius Well-Known Member

Значить русифікация проводилась з жертвами в сотні тисяч,а украінізація мягко ну ну

• Подобається Подобається x 3
  5. ollan

ollan Well-Known Member

Оно, конечно, может так бы и хотелось. Но в реале так сделать, то шоб да, то нет.

6. Коньъ Пегий

Коньъ Пегий Well-Known Member

Скоро доболтаемся до того, что треть подъезда моего дома будет жить в Украине, треть в Америке, и последняя в Великобритании. Захотели и проголосовали, чо там уже...

---------- Додано в 20:13 ---------- Попередній допис був написаний в 20:11 ----------

Как русификация в далбасе? Угнетают рускагаварящих? Ну, начинай причитать.

• Подобається Подобається x 6
  7. ollan

ollan Well-Known Member

А в чём Вы отличаете твёрдость и мягкость этого процесса?

8. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Ну а як Ви уявляєте українізацію з сотнями тисяч жертв? Це типу вирізати населення все місцеве?
    М"яка українізація - це, я так то поняття розумію, чіткі регламенти щодо застосування мови в публічному секторі - наприклад, та ж вивіска, зробив не українською, якщо по нормах має бути укр., плати штраф і міняй вивіску, українська мова викладання у школах, вишах і т.д., за винятком окремих закладів з рос. мовою чи іншою мовою викладання, кількість яких має бути теж регламентована, домінування української в медійній сфері, підтримка українського книгодрукування, концерти, популяризація через соцмережі, обов"язково перейменування вулиць, пов"язаних з найодіознішими персонажами чи подіями совєтскої доби, знесення всіх Члєнінів куди подалі, відзначання українських історичних дат та взагалі побільше курсів історії України, обміни студентів-школярів, наприклад, на канікули, ага, ще, як не парадоксально, ріст економіки, щоб українське асоціювалося з багатством (це так, згрубша кажучи), і робота, робота, робота СБУшників та ментів по викорінюванню антидержавницької діяльності :) Це так, може ще що забула. Як на мене, м"ягкий варіант, без репресій і цілком розумний для держави, яку хочуть знищити.

• Подобається Подобається x 4
  9. skam

skam Well-Known Member

а по-другому получится у вас империя, "рашка-2" и КГБ, и ГУЛАГ и политбюро и все дела.., ну тебе, как нацику, наверно, это понравится. Только не забывай - самые оголтелые первыми в ГУЛАГ и попадают, диалектика

10. Коньъ Пегий

:))):))) И опять примчится хутин на белом коне. Вы забыли про хутина и про несчастный угнетенный далбас, который своих младенцев одевает в комбезы ДуНР.

• Подобається Подобається x 2
  11. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Ну так паралельно кордони укріпляти та військо, цей недоросль і без українізації вже прискакав.

12. GR_

GR_ Дуже важлива персона

Хер. Там нашей кровью все полито.

• Подобається Подобається x 3
  13. prius

prius Well-Known Member

А як воно може получитись,якщо як тілкі вибрали президентом оборотня ,як зразу всі комунякі і ригіонали поперли до влади,і перестали боятись значить дістали месидж

14. Коньъ Пегий

Ну так представляете, что будет при УКРАИНИЗАЦИИ, про которую СЕЙЧАС орет вонючий севафорум и поганое отребье ДуНР? Они своих детей посылают воевать против ВСУ. Никакой мягкой украинизации там не будет.

• Подобається Подобається x 1
  15. prius

prius Well-Known Member

Кацапе навіть не сподівайся бо нормальні адекватні українці російского походження живуть і не жалкують,а викидати будем кацапів твоїх соплемінників

16. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Ага, пан Андрухович. Надіюсь ви чули це імя. Так ось він каже, що з проклятим данбасом України не вийде. Ви не згідні? Поки що він правий і 23 роки повністю підтвердили його істину. Якщо ви маєте якусь альтернативу (крім переходу на кацапскій ізік) то поділіться. Буде цікаво послухати. Може і Андрухович змінить свою думку?

17. ollan

ollan Well-Known Member

Плавно гнуть свою линию. Бо начнёшь перегибать, оставят Украину без помощи на съедение Путлеру.
    Может быть я что-то где-то пропустил, но я ни раз не видел чтобы кто-то из серьёзных мировых политиков пожал руку тому же Тягнибоку.

18. skam

skam Well-Known Member

не, ты вроде как про хромосомы пел? Стало быть, всех. Про хромосомы ты загнул, а вот если черепа измерять?
    И вот еще вопрос. А кто будет определять - кто нормальный, а кто нет. Себя, небось, председателем ЧК представляешь?
    Поприятней сортиров, но это только поначалу. Поинтересуйся, как все чекисты (и наши и немецкие) кончили

19. Персі

Персі La mafia è immortale!

Я вже сама майже сепаратистка
    Ну просто поясніть мені, шо робити з тими людьми там? Вони живуть під обстрілами, не мають грошей, води та світла, винна їм у всьому хунта. І? І як далі з ними жити? Я чесно не розумію )

• Подобається Подобається x 6
  20. ollan

ollan Well-Known Member

А я, например, совсем не против мягкой борьбы за Крым. В том плане, чтобы постоянно всем напоминать, что Крым наш и трам-пам-пам , и всё такое - чтобы достигать каких-то политических целей. Но не сильно в этом деле усердствовать, чтобы назад не вернули.;)
    Потому, что реально, не представляю совместной жизни в одной стране с такой оравой людей, которые объявили тебя врагом.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)