Східна Україна 12

Тема у розділі 'Війна', створена користувачем mrochkizm, 2 жов 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Під час моєї останньої поїздки в Іспанію я дістав деяку інформацію про Франко. Виявляється він зустрічався з Гітлером тільки раз, ні на які вимоги останнього не погодився і стосунки між ними були досить напруженими.
    Іспанці не дуже його люблять. Диктатура, фанатичний католицизм, відсутність багатьох свобод... Під час моїх розмов з іспанцями я їм завжди нагадував - живете в чудовій, економічно розвинутій країні, з чудовими інфраструктурами. А що було б без Франко? Очевидно, набагато жорстокіша диктатура Сталіна, а можливо і теперішнього кремлівського шизофреніка.

• Подобається Подобається x 1
  2. bayard

bayard Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 3
  3. Hase

Hase зайчик

Росія випробовує на Донбасі новітню надпотужну зброю - ЗСУ
    Росія випробовує на сході України новітню зброю, яка пробиває всі бронежилети, а також може використовуватися в легких кулеметах.
    Про це у ході прес-конференції заявив начальник Центрального науково-дослідного інституту озброєння та військової техніки ЗСУ, доктор технічних наук, полковник Ігор Чепков.
    "При аналізі тих засобів ураження, які були отримані зі Сходу України, ми з'ясували, що більшість тих бронежилетів, які поставляються для наших військовослужбовців, не відповідають рівню стійкості до цих засобів. Таким чином, було з'ясовано, що існує куля і патрони майже всіх калібрів, які застосовуються стрілецькою зброєю - як 5,45 мм, так і 7,62 мм - з підвищеною бронепробивною здатністю. Куля, яка була досліджена як речовий доказ присутності сучасної зброї, що поставляється на Схід України бандформуванням, пробиває бронежилет навиліт", - сказав Чепков.
    Він уточнив, що ця куля має індекс 7Н37. За своєю бронепробивною здатністю вона значно перевищує кулі, які застосовуються у підрозділах ЗСУ.
    При дослідженні було з'ясовано, що така куля здатна пробивати усі бронежилети, також вона наскрізь пробиває броньові плити, товщина яких перевищує товщину сучасних українських бронетранспортерів.
    Таким чином, за словами Чепкова, інформація, що поширюється російською стороною що протягом 20 років збройні сили РФ не проводили заміни боєприпасів, не відподає дійсності.
    "За ці 20 років були створені потужні боєприпаси - 7Н10 для калібру 5,45х39, 7Н13 підвищеної бронепробивної здатності, бронебійні патрони 7Н22, 7Н23, 7Н24, 7Н26, 7Н37, про які йде мова, і 7Н39. Також були пістолетні патрони підвищеної бронепробивної здатності, які розроблені і прийняті на озброєння", - зазначив експерт.
    http://www.pravda.com.ua/news/2014/10/5/7039821/

4. Коньъ Пегий

Коньъ Пегий Well-Known Member

:haha::haha:
    Давненько я так не смеялся. Кучка путлерюгенда пытается доказать кучке ДуНРовцев, что в Украине фашизм.

• Подобається Подобається x 4
  5. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Але саме Франко подбав про відродження королівської династії як про інституцію згуртування та стабілізації країни.

6. Moskal Charivnik

Moskal Charivnik Комуняку на гілляку!

После этого "видения" я понимаю, что ЭТО НЕОБХОДИМО ЗАГРЕСТИ НА*ЕР и хлоркой засыпать... Не взирая... "Это не дети..."(с)

7. Porucznik Jeblonski

Porucznik Jeblonski Полковник неприкосновенного запаса

Я вообще - категорически! - не понимаю этой навязчивой фиксации на "фашизме". Эта хурма началась ещё в мае 2013. Ни с того, ни с сего.
    И, похоже, только Луганде с Домбабве эта фишка продолжает "работать".

• Подобається Подобається x 6
  8. Коньъ Пегий

Что самое интересное - издеваются над символами Украины, однако пишут петиции с жалобами, что Украина не платит им пенсии. :scratch_one-s_head: Какая-то вся эта страна Лугандония непонятная.:))) Да вообще, плевать на это действо. Кучка шизиков губаревских беснуется, мать их за ногу. Как в детском садике утренник. Сейчас взрослые рашисты рассуждают, как 12-ти летние дети, примитив полный. Кисель-ТВ остатки мозга вытравило.

---------- Додано в 18:24 ---------- Попередній допис був написаний в 18:23 ----------

Это значит, что войны по-любому было не избежать. Майдан ее просто приблизил, вернее, ее срок.

9. Porucznik Jeblonski

Я думаю, Х*йло планировало такую себе аннексию Украины ещё в 2005 году, да вот только первый Майдан сломал все его хатки. После этого залупенфюрер и начал сходить с ума. В самом деле, заполучи он Овоща в качестве президента Украины ещё в 2005 году, сейчас мы бы точно уже были "южным федеральным округом" Залупостана.

10. Коньъ Пегий

На мэйл.сру в комментариях мне с 2009 года грозить войной начали. У меня комп в 2008 появился, как раньше было, не знаю. Где-то в 2011 - 2012 гг уже конкретно про танки стали говорить, ждите мол, хохлы. И вот, "брат у ворот". Свиньи рашистские.

11. Porucznik Jeblonski

Та в 2005 году такая истерия была у подданных залупенфюрера.
    И игры компьютерные выпускали, в которых громили "укрофашистов", и книги печатали про войну с Украиной, а уж про образ украинца в кацапен-кинематографе и вспоминать противно.

• Подобається Подобається x 7
  12. bayard

да я тоже)))

Лилия Сулейманова
    Недавно в Кракове была. Там тоже все улыбаются. Очень много кафешек, где молодежь заседает допоздна и лица у всех добрые, как одна семья. Думаю, что родителям не страшно, где их чадо гуляет. Никто не обидит. И никому ничего дурного в голову не придет, даже если выпьют лишнего. Просто нет агрессии. Это мне, как человеку из совка и пост.совка бросилось в глаза сразу.
    10 ч. · Нравится · 6

Дмитрий Кожеватов
    Точно. Нет в людях агрессивности. Может мы критиканы? Может я преувеличиваю? Но я же знаю, что даже в очень большом городе в России, в центре, при подобных обстоятельствах - ну чувствуется же напряжение, слышен брутальный гогот или выкрик, как гамадрилы ведут себя самцы, это обязательные атрибуты, признаки поведения среди россиян. Молодые люди так самоутверждаются, пройти нужно так, что бы доказать - это моё пространство, взгляд, руки пошире в локтях, и не дай бог пропустить, уступить... плюнуть нужно по бандитски... сигарету держать так, что бы видно было - урка! И в таком духе всё. Да главное, я то не недотрога, сам такой был, и сам... короче мне и виднее и смешнее теперь...
    10 ч. · Нравится · 6

13. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

А ось нам на це глибоко на***ти.
    "В Гондурасе плохо с мясом,
    Что нам делать с Гондурасом?
    - Путь пока бананы погрызут..."

• Подобається Подобається x 5
  14. Мікі

Мікі Well-Known Member

После этого залупенфюрер и начал сходить с ума.
    ======================================
    "Группенфюрер" слышал,.. "обергруппенфюрер" слышал,.. про фюрера тоже шото краем уха... а вот про существование "залупенфюрера" токо щас впервые узнал:dntknw:

15. bayard

порадовал город

• Подобається Подобається x 7
  16. Mathilda

Mathilda Well-Known Member

А это "х**ло" в переводе на немецкий. :mocking:

17. bayard

• Подобається Подобається x 8
  18. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

яж грю, долбойо ...

• Подобається Подобається x 5
  19. Коньъ Пегий

о_О Да его так уже месяца 3 называют, если не больше.:))) Как в Харькове спели, так и пошло.

• Подобається Подобається x 2
  20. Hase

Hase зайчик

Під Маріуполем бойовики відкрили вогонь з танків
    Під Маріуполем на території, що підконтрольна незаконним озброєним формуванням, ведеться безперервна стрільба з танків.
    Про це заявив речник прес-центру АТО Владислав Селезньов.
    "На лінії розмежування сторін неподалік населеного пункту Октябрь поблизу Маріуполя ведеться безперервна бойова стрільба з танків на території, яка знаходиться під контролем бойовиків", - зазначив він.
    При цьому в АТО уточнили, що перевіряють інформацію – "чи то демонстрація сили, чи таким чином відбувається бойове злагодження екіпажів танків".
    За словами Селезньова, у зоні АТО о 12:00 5 жовтня, "згідно раніше досягнутих домовленостей було оголошено режим повного припинення вогню – "режим тиші".
    "Незважаючи на це, бойовики й далі обстрілюють позиції українських сил, ведуть вогонь з використанням артилерії великого калібру по силовикам в аеропорту Донецька", - зазначив Селезньов.
    Протягом дня артилерійські та мінометні обстріли велися біля н.п. Рідкодуб, Піски, Красногорівка, Славне, Благодатне. В р-ні Старогнатівки діють снайпери бойовиків.
    За оперативною інформацією, в р-ні Щастя під час артобстрілу позицій сепаристів знищено один танк бойовиків.
    http://www.pravda.com.ua/news/2014/10/5/7039830/

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)