Східна Україна 12

Тема у розділі 'Війна', створена користувачем mrochkizm, 2 жов 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Gesser

Gesser Well-Known Member

А ти з одного разу не розумієш? Да це ж симптом, батечку))))))) Але це не до мене. Я ж хірург, як кажуть - трохи що, одразу ріжу. Тут треба другого лікаря шукати, того що мозок править!

2. Коньъ Пегий

Коньъ Пегий Well-Known Member

:))) Рассказывай, рассказывай. Как хунта мирных бомбит.

3. Ома

Ома Дуже важлива персона

Не відволікайтеся від теми. 18 липня ніяких мєнтів в Луганську не було.

• Подобається Подобається x 1
  4. Gesser

Gesser Well-Known Member

Ну то й що? Що це доказує? Хотсь виїхав, а хтось - зостався. Так само як зараз кажуть, що Луганська обласна лікарня переїхала до Северодонецька, але я ж тут...і не тільки я. Так що не треба спробувати мене зловити на брехні, краще давай обсудим Ваші, Омо, враження від відео від 18 липня, зняте саме біля місця, де я зараз мешкаю. До речі, тут хтось цікавився, де саме я живу у Луганську. А ось тут і живу, на кварталі Сонячний. Раніше мав хату у Новосвітлівці...тепер маю згарище...живу в приймах

---------- Додано в 00:38 ---------- Попередній допис був написаний в 00:37 ----------

Були. Далі продовжимо сперечатися?

5. Mathilda

Mathilda Well-Known Member

А они остались в качестве кого? Пошли в ЛНР-овскую милицию, или как она называется - полицию?
    В России тоже милицию в полицию переименовали давно, но и я, и многие так и называют их ментами - по старинке, привыкли.

Гессер, скажите честно - Вы на "референдуме" за ЛНР голосовали?

6. Ома

Ома Дуже важлива персона

Лікарні нікуди не виводили. І лікарня це не мєнтовка. Ніякі українські документи в липні на окупованих територіях не видавали. І мєнтів не було.

7. Gesser

Gesser Well-Known Member

А ти спитай, і я розповім. Тільки ж вам, товариство, здається не потрібні мої враження від подій в країні. Ви чого добиваєтеся?. Щоб я пішов звідси? Так я піду. Тільки ось що скажу: відштовхуючи людей від себе і позиціонуючи себе такими, що є єдино правими, ви штовхаєте Україну у пропасть.

Будьте відвертими. Вам немає діла до проблем народу на Донбасі. Вам наплювати. Ви не вважаєте себе винуватими, коли десь вбивають чужих дітей. Ви ведете війну не за народ України, а за територію, на якій проживають 7 мільйонів. Як ви уявляєте собі перемогу України в цій війні? Уявіть, що Україна перемогла. І що ви будете робити далі з незгодними? Навіть якщо їх залишиться 4 мільйони? Серед них будуть ті, хто пережив бомбардування, поховав своїх рідних. Що ви будете робити з ними? Який у вас вихід? Який вихід у решти, незгодних українців? Вбити їх усіх? Іншого шляху не буде, ви це розумієте? Інакше будуть вбивати вас. Ну і як вам, відчуття перемоги? І як вам унітарна держава? У серці Європи держава, яка знищить цілий народ? Про який європейський вибір і європейські цінності може йти мова, якщо немає мови про людські цінності, як такі. Зізнайтеся тоді чесно, ви хочете мати території, які цікаві своїми корисними копалинами, заради грошей, збагачення чергових олігархів. І у тих, хто споконвіку живе на цих територіях просто немає іншого шляху, незалежно від того, за кого вони були. Одне радує, особисто вас навряд чи запросять на це "свято життя". Для вас уготована доля вбивці. Або ви, або вас.

8. zet

zet Дуже важлива персона

http://avmalgin.livejournal.com/5009655.html

9. Gesser

Gesser Well-Known Member

Тоді не виводила, зараз є спроби.
    А де я казав, що видавали якісь документи? Я сказав, що в мене прийняли заяву, поставили печатку на ксерокопії загубленого паспорту з написом "З оригіналом згідно" і побажали не ловити гав під час війни. До речі, печатка була стара, українська.

10. Ома

Ома Дуже важлива персона

Мєнтовка виїхала і лишила печатки? Не вірю! (Станіславський)

11. Gesser

Gesser Well-Known Member

Залишились молоді оперативники, які тільки-но закінчили виші. Без досвіту, без навичок. Чому вони залишились, не питав? Але коли в мене приймали заяву, було питання - чи виїздив я протягом останніх 3 місяців з області. До протоколу це питання не занесене. Досі не розумію, до чого він про це питав?
    Щодо референдуму 11 травня скажу: ні, не голосував. Бо чудово знаю історію і знаю, що жодного разу спроби частини держави відійти від контролю центральної влади не обходилося без крові. Війна у мої плани не входила. Але кому це завадило?!!!

12. Mathilda

Постойте, а какой выход Вы видите? Отдать Донбасс России, лишь бы не было войны? Так ведь в таком случае Донбасс станет тем плацдармом, с которого Россия будет продолжать войну против Украины, война будет продвигаться дальше. Вы это понимаете?
    Что у Украины нет другого выхода? Что она просто не сохранит свою государственность, если не будет сопротивляться? Или Вам это все равно?
    И с чего Вы взяли, что всем наплевать на народ Донбасса? Конечно, есть негодование в адрес тех, кто ходил с российскими флагами и звал российские войска, ну а как Вы хотели? Может ли быть иначе?

13. Gesser

Gesser Well-Known Member

Та й не вір. Твоя воля. Я що, повинен поклястися, порізавши вени на руках?

14. Ома

Ома Дуже важлива персона

А ваші бабусі в окупації теж так казали совєтам - аби вони їх не звільняли?

Ой, біном Ньютона знайшли. Виключити рашкованський зомбіящик. Включити український контент. Все.

15. Mathilda

А я, пожалуй, верю. Бардак у них там, в ЛНР-ДНР, так что ничего удивительного.

16. Ома

Ома Дуже важлива персона

Я з вами брудершафт не пила.

---------- Додано в 01:02 ---------- Попередній допис був написаний в 01:02 ----------

Матільда, нагадаю, я з Донецька. І цю кухню знаю краще за вас.

---------- Додано в 01:04 ---------- Попередній допис був написаний в 01:02 ----------

Скан-копія паспорту з печаткою підійде.

---------- Додано в 01:08 ---------- Попередній допис був написаний в 01:04 ----------

"З оригіналом згідно"? Перекладач гугль? Це в Луганську так написали?
    Взагалі-то пишуть "Копія вірна". Це по-перше.
    По-друге, як вони могли написати, що "з оригіналом згідно", якщо вони не бачили оригіналу.
    Ех, багато проколів в вашій легенді.

17. Gesser

Gesser Well-Known Member

А як я повинен реагувати на дописи таких ось коней пегих? Я що, не маю права на обурення, коли замість діалогу вислуховую маячню недалеких гарячкуватих ура-патріотів? Ось саме такі й наломали дров...

Українці під прапорами Євросоюзу та українці під прапорами Росії. Це всього навсього показник вибора. Для Донбасу, промислово, фінансово пов'язаного з Росією - це питання виживання населення. Або там на майдані, коли піднімали прапори Євросоюзу, та куштували тістечка від Нуланд, думали про те, що буде з Донбасом? Скільки сімей залишиться без коштів для існування? Європейський вибір у тому вигляді, який пропонувався у лютому 2014 року, забирав у цих людей надію на роботу і життя. Так агресивно кричали - всі до в Європи, так несамовито показували і коментували, так обіцяли "москаляку на гілляку", так раптом вирішили, що українці тільки вони, що чого було очікувати? Війни? Бачить Бог, я цього не хотів, але передбачав...Нажаль, мав рацію!

18. Mathilda

То есть, Вы понимали, что сепаратизм приведет к крови. Значит, Вы понимаете и то, что вина за начало кровопролития на Донбассе лежит на сепаратистах, а сепаратистов направляла и поддерживала Россия, чего они и не скрывали. Не скрывали они также ни своих дальнейших планов - "на Киев", "на Львов", ни своей цели - чтобы Украина как государство прекратила свое существование.
    Так в чем Вы обвиняете киевскую власть? Вы, кстати, видели, во что превратился город Грозный после контртеррористической операции? Не сравнить с Луганском.

• Подобається Подобається x 5
  19. Ома

Ома Дуже важлива персона

У вас ще й рація! А парашут маєте? :)))

20. Gesser

Gesser Well-Known Member

Ваша правда, Омо, перепрошую!!! Тикати дамі не мав права! Виправлюся, якщо ласка)))

Скан-копія паспорта - це занадто. Може Вам ще й ключі від квартири, де гроші лежать? Я тут не на допиті, сподіваюся, тому звинувачення не приймаю. А написи "з оригіналом згідно" у діловому спілкуванні у Луганську не диво. Так потребує сучасний український правопис, моя люба!

---------- Додано в 01:18 ---------- Попередній допис був написаний в 01:15 ----------

Не бачу нічого смішного. Але, якщо Вам важко сприймати українську мову, можу перейти на російську. Але я вважав, що приходячи до хати, треба сприймати правла цієї родини. Я вважав, що так буде доречно на львівському форумі. Я помилявся?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)