Східна Україна 12

Тема у розділі 'Війна', створена користувачем mrochkizm, 2 жов 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Поліцаї Новоросії працюють дуже ефективно, бо вони за сумісництвом і бандити.

• Подобається Подобається x 1
  2. Gesser

Gesser Well-Known Member

І не сподівайся. І не таких коней пегих об'їжджали:rock:

3. Коньъ Пегий

Коньъ Пегий Well-Known Member

:))) Объезжатель. Гречку схряпал с капустой, хырург?

• Подобається Подобається x 2
  4. zet

zet Дуже важлива персона

Так цена-то все равно эквивалентная доллару устанавливалась...Не все ли равно, например, 100 гр одной купюрой или 100 металлических гривень из копилки..

5. prius

prius Well-Known Member

Не викручуй,пенсионерів перших в топку ,вони перші блокували наших війскових,а лікар лугандонский то ширма ,чи в концтаборах тварюк в білих халатах теж лікарями називаєте? Цей так називаємий лікар лікував моторолу який потім знову вбивав наших хлопців

6. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Не все равно.При нехватке гривны- ее можно напечатать.Да, это плохо, это разгоняет инфляцию, но это вариант.А где брать доллары при их недостатке?

7. prius

prius Well-Known Member

Гімно рязанске випливло,дохтуром назвалося

8. Gesser

Gesser Well-Known Member

9. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Понятно.Обыкновенный фашист.Ну, все понятно.

10. Коньъ Пегий

Иди спилкуйся на Диалог. Там твои друзья и тебя поймут. Да, и давить тебя надо, колорадскую подстилку.

---------- Додано в 22:03 ---------- Попередній допис був написаний в 22:02 ----------

Какой-то наплыв соплежуев.

11. prius

prius Well-Known Member

Ось бачиш кацапе як добре ти про себе сказав,а ще тобі скажу що ніколи харківчанин не напише назву свого міста так як ти написав,ось так кацапе

12. Gesser

Gesser Well-Known Member

Неправда. Не треба мене ловити на словах, я знаю, що кажу правду і на тому стою.
    А що ж мовчите про відео? Теж неправда. Так от, моя люба, документи я загубив саме тоді, коли стояв на колінах біля отої чорнявої дівчини, яка ще дихала і дивилася мені в очі...

13. Ома

Ома Дуже важлива персона

За спробу обманути.
    Які міліціянти і їхні відділки в Луганську 18 липня?

• Подобається Подобається x 2
  14. Коньъ Пегий

Что еще расскажешь на сон грядущий?

15. Gesser

Gesser Well-Known Member

Я б і тебе лікував, якби ти не сидів у теплій хаті, а гинув окопах, як хлопці на 32 блокпості. Але коли ж про них дбати, вони ж так далеко і неправда, що у котлі...Так же по телевізору сам головнокомандувач казав.

---------- Додано в 00:14 ---------- Попередній допис був написаний в 00:10 ----------

А ти скажи, що ти передивився відео і повтори свою зомбомантру: ТАК ЇМ І ТРЕБА!!!...Скажи і я перестану вважати тебе людиною і зі спокійною совістю побажаю тобі там у смереках (чи звідки ти там?!!) такої ж долі...

16. Коньъ Пегий

Ты что, дурак?:)))

17. Gesser

Gesser Well-Known Member

А звичайні, Ома! Приїздиш отак от до райвідділу, гучно бухаєш у двері, вони відчиняються і тебе або приймає черговий, або шлють на всі чотири сторони чекати, коли закінчиться обстріл і матеріалізується на місті оперативник (або хтось там ще). Мені пощастило і він був на місті, навіть більше скажу - я там бів не єдиний "страдалець". Люди шукали фото зниклих родичів на дошці з написом "Знайдено труп невідомого".

---------- Додано в 00:20 ---------- Попередній допис був написаний в 00:19 ----------

Да ні. Схоже ти такий тут єдиний:haha:

18. vele

vele Well-Known Member

Вы порохобот?

19. Коньъ Пегий

А ну еще раз про паспорт расскажи:))) Где ты там на коленях стоял?

20. Ома

Ома Дуже важлива персона

http://www.youtube.com/watch?v=c1EApXGgv3g

18 липня кажете :)

http://news.lugansk.info/2014/lugansk/07002183.shtml

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)