Східна Україна 12

Тема у розділі 'Війна', створена користувачем mrochkizm, 2 жов 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. kym

kym Well-Known Member

Ви що ще не зрозуміли що у Порошенко план здати Донбас.... Зараз іде процес здачі і якщо нічого не зміниться то донбас буде руский, а територія и України зменьшиться. А найгірше те що нічого і кращу сторону не зміниться. Рускі війська постійно будуть висіти над Маріупулем - сухопутна дорога до Криму, і над Харковом - військово промислові заводи і космічні інститути. А Крим таки здали разом з газом чорноморського шельфу, Евпаторійським центром космічного звязку, Феодосійським військовим заводом катерів на повітряних подушках, базою флоту і ще багато чого. У Ту фігню що нам Порошенко хоче втулити типу краще життя в Україні поверне нам Крим автоматично бо кримчани захочуть вернутись до України може тільки ідіот... Це те саме що Львівяни захочуть у Німеччину бо там краще життя. Руске ФСБ задавить і купить любі протести кримчан - і ніякого референдуму ніколи не буде щоб Крим вернувся до України... Крим можна буде вернути тільки військовим шляхом - все решта дурня і окозамилювання. Через те з росією треба воювати і розбивши руске угрупування на донбасі можна буде думати про Крим. А не розбивши треба думати як захистити Дніпро і Київ. Найкращий захист це напад - цього постулату ще ніхто не відмінив

• Подобається Подобається x 2
  2. Flametta

Flametta Well-Known Member

Вообще-то платить пенсии как украинским патриотам, там и ватникам перестали еще в августе. Даже тем пенсионерам, которые еще в сентябре съездили на украинскую территории и переоформили пенсии (как мой свёкр - щирий українець), ничего не начисляется. Лично я думаю, что и не будет. Что государство воспользовалось благовидным предлогом сэкономить.
    Таким образом, у нас с мужем на руках оказались 3 пенсионера-украинских патриота без пенсий, и всех надо субсидировать..:dntknw:

(А то, что Г.Москаль съездил в Луганскую область и отвез пенсии за 4 месяца, так это разовая, показательная, акция)..

• Подобається Подобається x 6
  3. Ома

Ома Дуже важлива персона

Костянтин Машовець:

4. metallic

metallic Well-Known Member

Похоже что Вы правы. Хотя гос-во обязано платить пенсию и патриотам и ватникам. Т.к. они работали на Украину, соответственно шли пенсионные отчисления с их зарплат. И гос-во обязано выплачивать пенсию.

5. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ні, не зрозумів. Він не впливає на цей процес.

:facepalm: Реально зациклило. Партію треба "Нас здали", популярна буде.
    Проігнорувавши що я написав, розмова з пустотою.

• Подобається Подобається x 1
  6. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Що є, то є :sad:

7. Ома

Ома Дуже важлива персона

У нас нет накопительной пенсии, когда каждый себе накопил. У нас солидарная система. То есть, пенсия платится с налогов работающих. То есть, с работающих в дыре должны идти налоги на пенсионеров в дыре. Это как совок развалился, пенсию платила Украина, а не россия, как правопреемница.
    Если что, мои родители живут на самой границе с рашкой и сейчас на оккупированной территории.

8. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

До речі, це важливий момент.
    Я не знаю, як це знімає і чи знімає зобов"язання з держави, але може тоді справді дістати списки тих, хто голосував, і ні-ні?

Хоча, думаю, це фантазії, наша розвідка не візьме такої висоти, а держава не піде на такий крок.

• Подобається Подобається x 4
  9. kym

kym Well-Known Member

Ви хочете сказати що український президент не є головнокомандуючим української армії.... і не він віддав наказ зупинити стілянину в сторону ворогів....????? То поясніть мені хто дав наказ не стріляти в лугандонів...???

10. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А який смисл в них стріляти? Просто шоб було?

---------- Додано в 00:17 ---------- Попередній допис був написаний в 00:16 ----------

Я хочу сказати шо український президент не контролює Новоросію.

11. metallic

Спасибо что пояснили. Я особо не вникал в тонкости украинского пенсионного законодательства. Но мне кажется, что сравнение с СССР не совсем корректно. СССР не стало, страна исчезла. И образовавшиеся страны, взяли на себя как выплаты пенсий, так и то что было построено пенсионерами.
    Украина никуда не делась. И если человек заработал свой стаж именно в Украине, то какое гос-во должно выплачивать ему пенсию?

Думаю идея утопичная. Кроме списков. Нужно еще иметь доказательства того что человек реально там был и голосовал(документы квази-государства, как доказательство не подходят, там кого угодно могут вписать). Потом еще нужно доказать, что человек это сделал без принуждения. А т.к. там было вокруг куча автоматчиков, доказать это будет сложно.

Ну и Вы тоже правильно написали:

• Подобається Подобається x 3
  12. kym

kym Well-Known Member

А я хочу сказати що в обовязки українського президента входить ліквідувати новоросію а не контролювати її

13. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

І шо? Ліквідує як тільки зможе. Заре не може.

14. Ома

Ома Дуже важлива персона

28 жовтня 1942р. Краматорськ.
    Українські патріоти встановили тризуб на постаменті замість пам'ятника лєніну. Через рік місто було асвабаждєно комуністами і пам'ятник лєніну було відновлено.

• Подобається Подобається x 5
  15. Inga

Inga Дуже важлива персона

Людям, дерущим глотки за оккупантов Украина ничего не должна. И это в высшей степени гуманно, потому как если по справедливости - то хорошо бы заставить отрабатывать причиненный стране ущерб. )))

16. metallic

К сожалению, должна. Пока не будет решения суда или соответствующего указа. Иначе бы всех преступников лешали пенсий.

17. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

.......

• Подобається Подобається x 5
  18. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Все в папірцях і писульках длубаєтесь? Вже забули, точно така ж розмова була "Ми повинні платити пенсії Криму?! Чи не повинні?! Я за "повинні"!! Я за "не повинні"!!!))

Не треба так збуджуватись, з Кримом вирішилось, ось і зараз вирішиться без вас.

19. Ома

Ома Дуже важлива персона

http://expres.ua/digest/2014/11/02/118139-promova-doneckoyi-profesorky-skolyhnula-intelektualiv

Виступ донецької викладачки та письменниці Олени Стяжкіної під час конференції TEDx Kyiv 2014 змусив сотні слухачів підвестися.
    Читайте більше тут: http://expres.ua/digest/2014/11/02/118139-promova-doneckoyi-profesorky-skolyhnula-intelektualiv

20. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Нас неможливо спровокувати ні на що, ні на дурість, ні на мудрість. Така ментальність - тупо сидіти і чекати, може само пройде. Путлер грає білими - і програЄ.:)))

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)