Східна Україна 12

Тема у розділі 'Війна', створена користувачем mrochkizm, 2 жов 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Ви жодної не написали по суті, а на половину запитань відповіді так і не дали, хоч заявляли про відкритість до діалогу.
    Написали по суті про все і ні про що, ба більше - продемонстрували яскраву відсутність чи то небажання висловити власну позицію, поки не буде вказівки "з верхів".

Ви або троль, або яскравий представник того Донбасу, який все життя кричав, що встає з колін, водночас нічогісінько не роблячи для висловлення власної позиції. Лише зараз як з ланцюга зірвалися у своєму антиукраїнстві.

Той Донбас, де виходили за Україну, я люблю і поважаю. Той Дамбас, який кілометровими чергами голосує за Новососію, я зневажаю всіма фібрами душі. Стадо рабів.

• Подобається Подобається x 3
  2. kym

kym Well-Known Member

Ви напевне так і не зрозуміли що Донецьк і Луганськ - це Україна з тамтешніми жителями чи без них... з шахтами чи без них... з дотаціями чи без них, з свідомістю чи без неї. Ніхто питатись в окремих груп населення чи вони хочуть в росію чи Україну не буде..Ті що хочуть в Росію нехай туди їдуть - тут Україна

• Подобається Подобається x 5
  3. GR_

GR_ Дуже важлива персона

Тут все просто- Россия это империя, а империи должны расширятся по типу воздушного шарика. Иначе потом эта империя быстро лопается. Ну и как говорил Петр 1 "существование российской империи без Украины весьма проблематично".
    Так этот Донбасс сам и вонват. Хотели- получите. За все надо платить.(с)
    Или народ Донбасса в основной массе думал ,что это все игрушки?

4. GR_

GR_ Дуже важлива персона

Ему надо было угрожать "кузькиной мамой"?

• Подобається Подобається x 2
  5. Flametta

Flametta Well-Known Member

Оце мені подобається! :good: +100500. Саме такої думки і я. :drinks:

І Крим туди ж. Кому цікаво, що там собі хочуть-не хочуть ті совкові барани? Крим - це Україна, так було записано в 1992 році, і крапка. :rock:

**

Виктор Пузанов

6. Ома

Ома Дуже важлива персона

Костянтин Машовець:

7. hrim

hrim Well-Known Member

З тої сторони.

• Подобається Подобається x 4
  8. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

П утин - мастер дзю-до. А Европа - мастер теквондо. Я когда-то слышал, что вроде бы теквондо - набор приемов для защищающихся. То есть, дождаться или спровоцировать, когда противник начнет нападать, а потом использовать его же движение, его же силу, подкорректировав, для его же падения.

П утин напал, но начал падать, будучи подкорректированным Европой и США.

Но, повторюсь, хорошо что дилемма "сейчас или никогда" случилась на год раньше, когда вся региональная верхушка сбежала (если бы волнения начались после очередных выборов Президента в 2015 году, при власти были бы и Захарченко, и Пшонка, и Янукович и прочие). Да Мистраль в 2015 году уже бы плавал по Черному морю.

9. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Любомир Гузар про війну: Це велика Божа благодать, що дійшло до такого потрясіння

В останні місяці в Україні відбуваються події, які стануть початком змін на краще. Таку думку в інтерв’ю “Обозревателю” висловив архієпископ-емерит УГКЦ Любомир Гузар.

“Я не думав, що будуть такі події, але я чесно вам скажу: я радий, що вони є”, – зізнався архієпископ.

“Тому що той спокій, який був у нас останні двадцять років, був не справжній, фальшивий спокій”. “Думаю, війна закінчиться, але потрясіння, яке переживає наша держава – це початок змін на краще”, – заявив Гузар. “Я думаю, це велика Божа благодать, що дійшло до такого потрясіння”, – сказав він.

“Люди дещо розгублені, але я думаю, що тепер ми опинилися в ситуації, коли ми дійсно можемо знайти себе і бути собою. Зараз ми стоїмо на порозі чогось по-справжньому кращого. Якщо ми будемо працювати в позитивному напрямку, поважати себе і один одного, намагатися встановити істинний, повноцінний світ в нашому суспільстві – це абсолютно можливо “, – запевнив архієпископ.

10. GR_

GR_ Дуже важлива персона

Возможно. А возможно марионеточный режим януковича сыграл на опережение ,т.к всем понятно, что честно выинрать выборы у овоша не получилось бы и оппозиция к этому тщательно была бы готова.

11. mrochkizm

Ой сумніваюся, ви забули бевзювату поведінку нашої тодішньої оппи під час Майдану? Таке враження, що вони абсолютно до всього були ще не готові на той час.

12. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Исключено. Не со шлеперовским интеллектом.
    Их стратегия была - тянуть, сколько можно. Что ярко демонстрировало откладывание выборов в Киевскую раду и киевского головы. Продлили сроки и "своей Верховной Раде".
    Кстати, немецкое schleppen и означает как раз "тянуть".

13. Porucznik Jeblonski

Porucznik Jeblonski Полковник неприкосновенного запаса

Я дождался ЭТОГО!

И то верно, с такими-то учителями...

• Подобається Подобається x 4
  14. Exitus

Exitus Well-Known Member

Так тому й не готові були, що готувалися до 15 року... а тут невеличке потрясіння яким вирішили скористатися мородорці та янушевичуси...
    До речі, події з грудня по березень місяць показали, щло наша "попозиція", схоже і не дуже готувалася - "щупальця" свої не запустило нікуди, тому після зради та втечі "пахана" налагодити правління не змогли (не було агентів на місцях).. тому й Крим сдали.....

• Подобається Подобається x 1
  15. GR_

GR_ Дуже важлива персона

Так я о чем. Иногда было такое впечатление что троица не знала что делать.
    Из статьи, что я выкладывал выше:
    http://elise.com.ua/?p=17652
    И именно это бегство Януковича раньше реальной угрозы свидетельствует о разыгрывании некоего сценария. Именно янукович все делал для экскалации конфликта. И даже когда он мог сохранить себя в кресле он демонстративно от него отказался, категорично отказавшись выполнять ранее принятые обязательства по договоренностям. Возможно этим кремль хотел расшатать до максимума ситуацию в Киеве и этим воспользоваться, что частично получилось. К тому же делался упор на не легитимность киевской власти в лице Турчинова/Яценюка.

16. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

:facepalm: Ну Долбас не здали уже, чи здали? А паралелі можеш спробувати провести? Воювали-воювали - на тобі Новоросію. А з Кримом чим би відрізнялось? Задовбали ви вже реально зі "здали Крим", такі самі зациклені як і "Крим наш".

17. Exitus

Exitus Well-Known Member

Dzeko, а шо Донбас... за Донбас спробували і продовжують боротися...
    На все потрібен час. Але території втрачаємо.
    Так шо Вам у моєму дописі не так? Чи в нас Турчинов, Яценюк та інші були готові?

18. Коньъ Пегий

Коньъ Пегий Well-Known Member

Что-то наши правители как в рот воды набрали.

19. mrochkizm

Вже говорили, що виборів цих не визнають, а більше навіть коментувати ту вакханалію змісту нема, на мою думку :)

20. Porucznik Jeblonski

Porucznik Jeblonski Полковник неприкосновенного запаса

Последствия языкового геноцЫда.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)