Східна Україна 12

Тема у розділі 'Війна', створена користувачем mrochkizm, 2 жов 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Ома

Ома Дуже важлива персона

Кому саме зручно. Ви завжди уходите від прямих відповідей.

2. Gesser

Gesser Well-Known Member

Да облиште ви вже ту Росію.... Нехай вона живе собі добре, а ми ще краще. Не в тому ж річ!Наразі в Україні склалася така ситуація коли, як то кажуть, поки товстий схудне - худий сдохне...

3. UNIA

UNIA Well-Known Member

Доктор Gesser , ви якого профілю доктор ?

• Подобається Подобається x 1
  4. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А я думав вона нас мала би облишити, і тут в боргу лишилися.
    Не чекайте шо Україна здохне, не раджу на це покладати надії.

• Подобається Подобається x 3
  5. hrim

hrim Well-Known Member

Тролли из Ольгино переехали в новый четырехэтажный офис на Савушкина. Примерно 250 человек круглосуточно любят государство на профессиональной основе минимум за 10 млн рублей в месяц.

6. Gesser

Gesser Well-Known Member

Я вважав, що так, серьозна. Мені, чесно кажучи, не до жартів. В нас війна за вікнами. А раз це не так, то може облишимо марну спарву і я поспілкуюся з тим, кому думка луганчанина важлива, як і мені думки
    львів'ян.

---------- Додано в 15:08 ---------- Попередній допис був написаний в 15:06 ----------

Життя навчило. Да і не маю я прямих доказів, щоб прямо відповідати.

---------- Додано в 15:08 ---------- Попередній допис був написаний в 15:08 ----------

Хірург:rock:

7. UNIA

UNIA Well-Known Member

який хірург ? Щелепно - лицьової , абдомінальний, кардіо ?

• Подобається Подобається x 2
  8. Ома

Ома Дуже важлива персона

На якій вулиці в Луганську ви живете?
    Штірліц, ви близькі до провалу. :)

9. Gesser

Gesser Well-Known Member

А це важливо? Якщо так, то до війни працював на полі інтервенаційної кардіоангіології. Зараз я просто хірург без викрутасів, іноді реаніматолог-анестезіолог, хірургічна сестра, нянька, а також часто патологоанатом...Все залежить від того, кого привезла швидка.

10. Ома

Ома Дуже важлива персона

Блііін! Яка ситуація? А хіба не ваша підзахистна рашка напала на Україну і не рашка зараз нищить Луганськ і Донецьк?

11. Gesser

Gesser Well-Known Member

Ви мене в чомусь підозрюєте?

12. Ома

Ома Дуже важлива персона

Тобто, рашинських окупантів лікуєте?

13. Коньъ Пегий

Коньъ Пегий Well-Known Member

В лугандоне уже рашкованские законы? Лохам лапшу вешают?:)))

14. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

В Краматорську відбувся міні-протест проти виборів у ДНР_ЛНР. І нехай людей прийшло не дуже багато, але свою позицію висловили, за що їм мільйон плюсів у карму. Заходів на підтримку виборів не проводилося, наскільки я знаю :)

Зауважте, тут і похилого віку люди стоять. Поки одні мріють про повернення в Союз, інші, того ж віку, таки за Україну.

15. Mathilda

Mathilda Well-Known Member

Врач должен всем помощь оказывать, не различая, кто есть кто. Клятва Гиппократа.

16. Gesser

Gesser Well-Known Member

Знову в молоко! Я не адвокат, шоб когось захищати, я лише намагаюся утриматися від зайвих емоцій та заїзджених штампів... Повірте, така позиція у моєму випадку - єдино можлива. Під час війни не до реверансів...

17. UNIA

UNIA Well-Known Member

судинний хірург чи що?

---------- Додано в 17:30 ---------- Попередній допис був написаний в 17:29 ----------

Нет такой клятвы. :)

Была клятва советского врача.

18. Mathilda

Mathilda Well-Known Member

Так ведь Россия не оставляет Украину в покое, вот в чем дело. :sad: Если что, я в России живу, но за ситуацией слежу давно, и из разных источников. В том числе и по российским соц.сетям.
    На мой взгляд, доказательств того, что в войне на Донбассе участвуют российские войска, достаточно. А Вы что, даже добровольцев там не видели? И то, что Бородай и Гиркин - граждане России, Вы не знали? Хотя, Вы ведь в Луганске, не в Донецке, у вас там свои "герои".

То есть, пока санкции подействуют, Россия еще натворит дел в Украине? Увы, похоже на то. :sad:

---------- Додано в 16:36 ---------- Попередній допис був написаний в 16:33 ----------

Я знаю, что это просто так называлось. :) Ну, а сейчас врачи ведь тоже аналогичную клятву дают.

19. Ома

Ома Дуже важлива персона

А Ви, Матільдо, змогли б лікувати окупантів вашої країни?

---------- Додано в 15:39 ---------- Попередній допис був написаний в 15:37 ----------

Дайте чітку відповідь
    - да
    - ні
    на питання - росія вторглася військовою агресією на територію України?

20. Коньъ Пегий

Коньъ Пегий Well-Known Member

Чей крым?:)))

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)