Східна Україна 12

Тема у розділі 'Війна', створена користувачем mrochkizm, 2 жов 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Gesser

Gesser Well-Known Member

Отакої! Як у вас все легко - не хочу і крапка!!! Кажешь, не має сенсу? Неправда! Як на мене, не той патріот, хто шукає затишку та зручностей, а той, хто не залишає велику й малу Батьківщину у той час, коли їй потрібна допомога. І да...Я живу у Луганську, і ніхто не переконає мене у іншому! Тут моя Батьківщина, на тому й стоятиму!!!!

2. metallic

metallic Well-Known Member

Gesser, А можно практический вопрос? Как там народ живет? Откуда деньги беруться? Как и откуда поставляются продукты питания?

• Подобається Подобається x 1
  3. Gesser

Gesser Well-Known Member

А нічим. Час все вирішив тоді і вирішить зараз. Не хотілося б тільки чекати 70 років, щоб зрозуміти, що країна йде не туди.

---------- Додано в 03:19 ---------- Попередній допис був написаний в 03:04 ----------

Народ живе по-різному. Хутряні бобри, які мають запас "жирку" відчувають себе краще за тих, за чий рахунок наїдали . Але їм теж не позаздриш - можливість лишится й того, що ще залишилося після евакуаціі до затишних міст по всьому світу, реальна як ніколи. Добрі самаритяни не пропустили нагоду пощупати біженців за ніжні місця. Поскубли всіх без винятків. Тих, кому пощастило зустріти справжню допомогу, а не пустопорожні балачки, у місті немає. Інші повернулися, бо тут їхні хати. Тут батьки, друзі, робота...да що там казати...не попобувавши гіркої каші вигнання, мене не зрозуміють. А гроші тут заробляють. Хто кожного дня, торгуючи на базарах. Хто готівкою, виконуючи разові закази - вікна ставлять людям, ремонтують зруйновані хати. Хто поки що працює за обіцянки, але особисто мені виплатили зарплатню, бо я працював у шпиталі всю війну. Продукти возять і на ринки, і до крамниць. Хто і як - не знаю, але не бракує майже нічого. А, ні, збрехав)))...немає морозива...а я за ним скучив...хто б міг подумати...дурниця яка...:pardon:

• Подобається Подобається x 2
  4. zet

zet Дуже важлива персона

09:09 pm - Что-то готовится
    http://avmalgin.livejournal.com/5006665.html
    Тем более странно, что вам, простите, и вы не видите российских войск. Или они только по Донецку гулять изволят?

5. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Я нарахував близько 40 машин. З них приблизно 30 - критих, тобто, з особовим складом. Інтернет каже, що якщо чотрири ослони в кузові, то 36 чоловік, якщо 3 - то пропорційно 27. Грубо кажучи, камаз везе три десятки.
    Отже, в цій колоні прослідувало не менше тисячі осіб.

Думаю, кіборгам за два дні навряд чи вдалося б взяти Донецьк. Хоча я захоплююся їх мужністю.

І ще, в більш широкому плані, думаю так.
    Сьогодні пройдуть вибори, до завтра підраХують (привіт Кивалову). Післязавтра - з"їзд, інавуграція і проголошення (до обіду). Після обіду - признання Держдурою молодої держави. Після цього, хвилин через 15 - звернення "керівництва" "молодої держави" до Росії захистити "надбання" від "фашистів". Через тридцять хвилин - позитивна відповідь, посольства, війська, що вже в Лугандоніі знову пришивають шеврони.

Тому зараз ні про яке силове визволення Україною окупованих земель не може бути і мови. Копати рови, ставити надовби і захищати Україну від пуйловської агресії. Зміцнювати армію.
    Те, що перестрілки продовжаться - це, на жаль, від України не залежить.

Перемогти Росію можна лише "ізмором". В Україні потрібно навчитись жити і господарювати без вугілля з окупованих територій, без тих заводів, що тихо "відійшли" (в мір іной і до Росії)

Західна Німеччина якось обійшлась без Східної. Так само Південна Корея обійшлась без Північної (і обходиться), хоча так само - розділені сім"ї, біженці, тому подібне.
    Японія обходиться без Курил.

Ну, а "поползновєнія" в Харкові, Дніпропетровську? Думаю, місцеве населення вже зрозуміло, що до чого, і при появі зелених чоловічків дружньо битимуть їх, поки не посиніють.

Після того, як Росія підімне під себе Лугандон, припинити будь-яке постачання в окуповані території грошей, енергоносіїв, будь-чого.
    Гроші направити на ремонт бетеерів.

---------- Додано в 08:38 ---------- Попередній допис був написаний в 08:36 ----------

"Какой же это крестик!? Это - буква "хы" (Обыкновенное чудо)

6. Epcos

Epcos Member

перша фінансова піраміда в днр:

• Подобається Подобається x 3
  7. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

А потім ця бабка поїде по пенсію від хунти і буде кричати, що Дамбас бросили, никто не слышит.

Раби.

• Подобається Подобається x 6
  8. Коньъ Пегий

Коньъ Пегий Well-Known Member

Так на фотках в твиттерах одни пенсы кучкуются. Да что с них взять, я своей бабке втирал насчет рыгов, а она все равно за них проголосовала. И вроде соглашалась... Я прозрел. Совок - он и в Африке совок, ничего не попишешь. У них расея с совком ассоциируется, на этом хутин и играет со своими гимнами и прочей куетой. Старичье охмуряет гимнами, молодежь - откровенно фашистскими патриотизмами.

9. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

http://expres.ua/news/2014/11/02/11...a-vybuhivkoyu-vvignalas#.VFXh3EtAbrA.facebook

10. Коньъ Пегий

Гитлеровцы были благородными рыцарями по сравнению с рашкованской бесшевронной падалью.

• Подобається Подобається x 5
  11. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

На Еху Москви з даного приводу цікавий коментарій:

"Под избирательными участками выстроились длинные очереди избирателей" (ТАСС)

На заднем плане - вход на избирательный участок.

Другие фото http://censor.net.ua/photo_news/309...evdovybory_darmovoyi_kartoshkoyi_fotoreportaj

Останнє редагування: 2 лис 2014
  12. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

Выборы ДНР под дулами автоматов! (Видео)

http://www.youtube.com/watch?v=cY5rZWmIoJQ

http://www.youtube.com/watch?v=J6rQtKGTnkU

Останнє редагування: 2 лис 2014
  13. GR_

GR_ Дуже важлива персона

14. Коньъ Пегий

Так и представляется картинка - "ты испортил бюллетень!!!1111", очередь - тело вынесли. "Ты где галочку поставил, тваюмать!!!!1111" - очередь - тело вынесли... "Я вам пакажу!!!11"
    А вообще, конечно, очень тайное голосование:))) Эх...

15. Gesser

Gesser Well-Known Member

Я можу стверджувати лише те, що знаю стовідсотково, а не хтось мені про це розказав. Я не питав військових звідки вони приїхали, отже не можу казати, що вони обнозначно росіяни. Але, якщо ви помітили, я й не ствержую, що їх у місті немає. Війна навчила мені головному: чого мої очі не бачили, того мої вуха не слихали, а язик не передавав.

16. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Вся історія людства складається з революцій, тільки Росії вони різко почали не подобатись, коли вона перестала їх контролювати.

17. Коньъ Пегий

Нафига им та ряспублика, жрать охота:))) Я представляю, как тех захарченок и пургиных от гривен корчит.

18. Porucznik Jeblonski

Porucznik Jeblonski Полковник неприкосновенного запаса

• Подобається Подобається x 4
  19. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Шо там Долбас? Явка 150%, Захуярченко 98%?

20. Коньъ Пегий

Так самое главное - молодняка-то нет почти. Одни бревна старые. Потикали или всех поубивали уже в пополченцах?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)