Східна Україна - 11

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем mrochkizm, 9 вер 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Bastard

Bastard Well-Known Member

Колись на форумі прочитав хорошу ідею - відділити Донбасію від України , попередньо виселивши усіх тих, хто хоче жити в Україні, а решта хай радуєтся своїм ванючим рускім міром.
    А переселенцям допомогти за рахунок коштів, котрі мали пітина дотацыъ кармільцам.

2. zet

zet Дуже важлива персона

А если поругался с соседом по площадке, то тоже отселять подальше? Нет, это не выход...

• Подобається Подобається x 3
  3. Коньъ Пегий

Коньъ Пегий Well-Known Member

Сосед вообще-то убивает, а не ругается.

• Подобається Подобається x 6
  4. Exitus

Exitus Well-Known Member

Сосед по площадке - это Россия.
    А те кого переселять - это в нашей квартире, только в соседней комнате.

При этом терять комнату, от того, что некоторые жильцы вдруг захотели жить в соседней квартире, никакого резону нет. Поэтому переселять надо тех, кто хочет в другую квартиру к соседу и переселять именно к соседу...

• Подобається Подобається x 9
  5. Moskal Charivnik

Moskal Charivnik Комуняку на гілляку!

А если он гадит под дверь, воняет и дебоширит, а в своей конуре выращивает грибы и плесень, нарушая саннормы, забывает газ выключить и засыпает бухой с сигаретой?

• Подобається Подобається x 2
  6. Мікі

Мікі Well-Known Member

А я читав ще кращу ідею - передати Буковину румунам, Закарпаття - угорцям, Одесу, Умань - жидам, весь Південь, що залишися, Центр і Схід, включно з Харковом і Сумами - канєшно Росії...
    Ну, а Київ, як Мать гарадов рускіх, само собою ясно, куди приткнути, ну, шоб там був у них "третьей сталицей" "третьего Ріма"

Да-а, ледь не забув про Галичину. Офанарєть мона!
    Так от. Частину її віддати нащадкам Габсбургів, а частину повернути в креси. Повернути нащадкам галицьких та волинських поляків ту маєтність, яку вони мали при Пілсудському. Росіян з міст виперти до Пу.тіна, а українців з того ж, наприклад, Львова, переселити на села і хутори, з яких колись до міста переселились їхні предки...

Я би таких ідеалістів нейтралізовував по усім законам воєнного часу

---------- Додано в 15:25 ---------- Попередній допис був написаний в 15:16 ----------

А оцей мальчік, Bastard, пише, шо воно зі Львова. Атчаяний, нічьо не боїцця... навіть аватар переселенський на такий час має:ireful1:

• Подобається Подобається x 7
  7. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

В"ячеслав Чорновіл на початку 90-х, під час президентської виборчої кампанії, говорив прямо - Ураїна буде без Криму і Донбасу.

8. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

• Подобається Подобається x 5
  9. Мікі

Мікі Well-Known Member

Я особисто, як один з офіційних співзасновників Народного Руху України на Донеччині, знав В'ячеслава Максимовича аж з 1989 року...
    Так наглюче отут оббріхувати справжнього і непідкупного саме Соборника України???
    Зараз піду поставлю свічку Господу, аби він мене простив за те, що я побажав отаким брехунам, щоби у них язики відсохли.

• Подобається Подобається x 3
  10. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

"Боєць 51 ОМБР Михайло Пєдченко розповів про пекло в Іловайську, парад полонених у Донецьку, службову халатність вищого керівництва АТО та про те, як цих свідків злочинів хочуть зробити дезертирами та психами.

"Усе було — як на сповільненій кіноплівці. Кулі сиплються градом. Їх стільки – як крапель у найсильнішу зливу. Усе навколо розлітається вщент. На кущах висять людські кишки і шлунки. Хаос, паніка. Автомобіль об`їжджає одну людину, а наїжджає на іншу. Між тобою й товаришем, який поруч за кілька сантиметрів, пролітає зі свистом куля: якби не припіднявся в ту мить, вже б був покійником. Пластикові окуляри розлетілися вщент. На тобі кров – твоя чи чиясь, не встигаєш зрозуміти».

Так описує обстріл під Іловайськом боць 51 ОМБР Михайло Пєдченко зі Здолбунова, що на Рівненщині. Після цього пекла і полону він звинувачує вище військове керівництво держави у злочинах…

Ще такий момент: мешканці Донбасу, бувало, хотіли нам допомогти і повідомляли про розташування ворожих «градів». Але наше керівництво на такі повідомлення не реагувало, вважало їх неправдивими. Хоча потім саме з тих місць, про які нам повідомляли, нас обстрілювали. Накази про початок бою начальство часто віддавало нам із запізненням, коли терористів у місцях, куди велять стріляти, вже немає. В результаті стрільба велася справді по мирних мешканцях.
    http://ipress.ua/mainmedia/14_kamaziv_iz_tilamy__spravzhni_vtraty_pid_ilovayskom_86536.html

11. Porucznik Jeblonski

Porucznik Jeblonski Полковник неприкосновенного запаса

К Гепе пришли гости. Требуют подписать заявление о добровольном уходе в отставку.
    Стрим можно смотреть прямо здесь.

• Подобається Подобається x 5
  12. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Таки точно в Росії всі почаділи (угорели):

http://echo.msk.ru/blog/day_photo/1405264-echo/

Для них ракетна зброя, це - "гиги-гага".
    Спробувала б хоч одна скалозуба пару днів посидіти в сирому підвалі під обстрілами...

Хоча, думаю, це - дві туркені, Зулєйки, які не знають, що на футболках написано.

• Подобається Подобається x 11
  13. Porucznik Jeblonski

Porucznik Jeblonski Полковник неприкосновенного запаса

"Мечелу" сегодня особенно смешно было на торгах... :yes:

• Подобається Подобається x 4
  14. Коньъ Пегий

Опачки:))) Давно пора тварь колорадскую переть.

---------- Додано в 16:17 ---------- Попередній допис був написаний в 16:14 ----------

Искандер - это патриотизм? Оригинально. Вернее сказать - ВАТНО. В рашке культ ракет, больше похвастать нечем.

15. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

За 50 років нічого в головах російських не змінилося.
    Висоцький 1964

16. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

http://sirgis.info/2014/09/23/i_was_in_lugansk/

• Подобається Подобається x 6
  17. Коньъ Пегий

Нет, ну я понимаю, если бы на футболке был нарисован аналог Ламборджини, новое поколение микропроцессоров или томограф,то можно было бы подумать, но тупо угрожать уничтожением и войной... Я вижу в этом только одно - полная агония рашкинского агитпропа и истинное "вяличие".

• Подобається Подобається x 7
  18. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Справа в тому, що ці слова я чув від нього особисто в прямому ефірі. Якщо я їх зустріну - обов"язково дам лінк.
    Якщо ж їх зустрінете ви - то будете мати нагоду поставити ще одну свічку за спокуту побажання ;) :)

19. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

До речі, що там у вас у Харкові твориться?

https://twitter.com/xyevii_kharkov/status/514295111224938496/photo/1

• Подобається Подобається x 1
  20. Exitus

Exitus Well-Known Member

Оригинал здесь: http://watermelon83.livejournal.com/386361.html
    Название "ДНР - ЛНР - РФ"
    Три части.
    Обещает еще бонус, сегодня
    ==
    Бонуса не будет, блог решил подождать со своим писателем watermelon83. ))

---------- Додано в 20:45 ---------- Попередній допис був написаний в 20:42 ----------

ничего.. месяц-полтора и у нас ХНР. Если конечно гепу не уберут и не поставят на его место "своего короля", который будет контролировать ментов

• Подобається Подобається x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)