Східна Україна - 11

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем mrochkizm, 9 вер 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. zet

zet Дуже важлива персона

Народ, нашла на российском форуме. Кто в теме? Прокомментируйте пожалуйста, так и есть? Тогда всегда было бы дешевле покупать за границей, а брали у своих чтобы только поддержать граждан?

2. GR_

GR_ Дуже важлива персона

Билеберда очередная. Это Запад заставил россию отжать Крым? Или Градами поливать со своей территории Украину?

• Подобається Подобається x 6
  3. Neva

Neva Well-Known Member

Украина, Польша и Литва подписали соглашение о создании совместной миротворческой бригады

Источник: http://censor.net.ua/n303726303726[/url]

• Подобається Подобається x 5
  4. Lutra

Lutra Well-Known Member

Верніть Крим сволочі і заберіть свої війська і буде вам мир, але дружби вже не буде. Бо таке не прощається.
    Ага. Ви це бабусі моїй розкажіть, мо вона вам і повірить. Це навіть не смішно.

• Подобається Подобається x 9
  5. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

А що це за бої в Донецьку, про які кожного дня повідомляють? Будинки руйнуються, люди гинуть? Хто з ким там воює? На карті показують, що Донецьк під контролем сепарів. То що вони між собою воюють?

• Подобається Подобається x 1
  6. Neva

Neva Well-Known Member

Аэропорт Донецка под контролем ВСУ - там постоянно идут бои. А помимо этого, возможно, что и между собой сепары воюют, да плюс, как обычно, инфраструктуру разрушают.

• Подобається Подобається x 4
  7. Wili

Wili Well-Known Member

з кожним днем стає все холодніше...

8. zet

zet Дуже важлива персона

Я только знаю, что моей родственнице пенсию дети в Киеве по карточке получают, а затем передают с оказией. А ведь она живет в Славянске и то еще не все налажено. А машину пока "царствовал" Гиркин все время даже не в гараже, а в сарае держала.

9. GR_

GR_ Дуже важлива персона

Словаку рашисты заплатили денег за вброс этой статьи в инет, этому- за ее распространение по форумам. Ничто не ново под луной.:)

• Подобається Подобається x 7
  10. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Стіну потрібно будувати. Звичайно, від російських літаків це не врятує, але хоч не буде такого проходного двору, як зараз.
    Не звертати уваги на "кремлівських зелених", що хвилюются за міграцію диких тварин - хай краще виступають проти заміновування доріг і полів сепаратистами.

Лінія Маннергейма не завадила потім бути у добрих відносинах СРСР і Фінляндії.

В жодному разі (це вже - мимохідь) не повинен стати президентом Росії Ходорковський (він і так не стане, але хочу висловити думку).

Після можливої модернізації і укріплення Росії ватники обов"язково виберуть знову якогось пуйла, яке використає потужність Росії для чергової пакосної агресії.

Росія повинна розпастися на кілька менших держав без світових амбіцій.

І всім буде добре.

• Подобається Подобається x 6
  11. Moskal Charivnik

Moskal Charivnik Комуняку на гілляку!

Непрерывный суицид Донбасса

• Подобається Подобається x 7
  12. Мікі

Мікі Well-Known Member

Справа в тому, що Донецьк дуже велике по площі місто. В СССР він колись займав 11-те місце по населенню і 2-ге по площі. Це, за рахунок шахтарських селищ між якими знаходяться і ставки і лісопосадки і совхози і ще хрєн за шо. Я дуже добре знаю місце того, наприклад, військового заводу, якого вчора рвонули, бо мимо нього проходив мій багаторічний кросовий маршрут. Так від того заводу в сторону півдня кілометрів 4-5 до жилих кварталів іншого району, через поля, лісопосадки, та інше... Аеропорт, теж приклад, знаходиться наче скраю міста і, крім того, що на його смугу можуть приземлитися надвеликі літаки, він ще природньо, як крайній з півночі, прекрасно виконує ролю масштабного, добре інженерно забезпеченого блокпосту...
    Сам Донецьк, його жилі кватали, насправді знаходиться під контролем сепаратів, але те, що його можна було взяти місяці 1,5 тому, поки там не було росіян в масі, для мене не є тайною. Наші знаходилися, вже на околицях, добре бомбили сепаратів, в центрі міста вже працювали наші диверсійні групи, але що завадило війську діяти рішуче, знає точно наша військова верхотура і, звичайно, президент...
    Коли гине в місті мирна людина, то значить її вбив хто завгодно, тільки не наші. Якщо сепарати з росіянами між собою розбірки мають, то те публічно не афішується, та воно й нафік нікому не потрібне...
    Але те, що опи луплять по жилим домам, ні для кого не секрет і те, що просто палять з стрілецької (наче бій) для острастки, теж хронічно не нове...

13. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

Ситуація на сході. Карта РНБО
    http://www.ukrinform.ua/ukr/news/situatsiya_na_shodi_karta_rnbo_1974562

14. Wili

Wili Well-Known Member

хтось бачив цю передачу?

• Подобається Подобається x 9
  15. medwedo berlogsoni

А Горлівка, як показано на даній карті, зараз зайнята сепаратистами.
    Збільште карту, це можливо, і побачите, що кружок, що означає Горлівку, знаходиться нижче слова "Горлівка". А вище кружок - Майорська.

16. Nastasija

Nastasija Member

Судячи навіть по Донецькому форуму http://www.doneckforum.com/forum213/ далеко не всі жителі Донецька підтримують ДНР. А обстрілюють зараз в основному аеропорт, який наразі ще не захоплений сепаратистами.

17. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

Я карту очень хорошо рассмотрела. Более того, я очень хорошо знаю, что где у нас расположено и на местности и по карте...

18. medwedo berlogsoni

Извините, склероз. Почему-то пока закрывал-открывал спойлер, в голове уклалось "Горловка".
    https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=0Rn-eJ4zvY0

19. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

"Мы в ДНР живем. Кто мне детские будет платить?", - жители подконтрольных боевикам территорий винят во всех бедах Украину.

[CENZ]
    [/CENZ]

20. Duzer

Duzer New Member

• Подобається Подобається x 2
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)