Східна Україна - 11

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем mrochkizm, 9 вер 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Коньъ Пегий

Коньъ Пегий Well-Known Member

А что - вариант. При гангрене есть такой способ - новокаиновая блокада, препятствующая распространению омертвения - очень действенный. Лучше потом повторить, чем вообще ничего не предпринимать.

---------- Додано в 19:01 ---------- Попередній допис був написаний в 19:00 ----------

Мишка и Вовка, Айфоня и Фуйло.

• Подобається Подобається x 3
  2. UNIA

UNIA Well-Known Member

При гангрене либо ангиопластика, либо ампутация :).

На неверное лечение уйдут средства и время, которых потом уже не будет.

3. Sivanmy

Sivanmy Well-Known Member

не заметила. ибо вы прощаетесь но не уходите.
    я всего лишь про то, что украинская гривна стоит дороже валюты более состоятельного государства.

Вам тоже:)

4. Neva

Neva Well-Known Member

- взято с Цензора

• Подобається Подобається x 6
  5. Мікі

Мікі Well-Known Member

6. Sivanmy

Sivanmy Well-Known Member

ну и как, поступили? Али их такое тоже не впечатлило:)

7. Konek Gorbunok

Konek Gorbunok temporis filia veritas

та то юмор такой...солдафонский..сам пошутил-сам посмеялся ..:)

• Подобається Подобається x 2
  8. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Може це вже було в цій темі і я пропустив, тоді ткніть носом. Якщо ні, то поясніть. Бюджетники і пенсіонери Донецька і Луганська як отримують гроші? Чи не отримують? Якщо не отримують, то як живуть?

9. Konek Gorbunok

Konek Gorbunok temporis filia veritas

я не знаю, было ли...однако, по закону бюджетные организации должны заключить договора (о хоз.деятельности "п.а") с государством по новой, уже как "территории с особым статусом"...Но я думаю, что там скорее всего будет как в Крыму (с пенсиями)...и сейчас пока рано говорить, обычно пенсы получают барбулесы в первую неделю месяца..тоесть они получили ее от Украины...(а про остальных- врачи, соц.раб, учителя..слышала, что там желают получать зарплаты от рф...)

10. Мікі

Мікі Well-Known Member

• Подобається Подобається x 2
  11. MARTINI

ЯК? Там же війна, бандити, окупанти, кадирівці! Як пенсіонери отримують пенсію? Типу йдуть в банкомат отримують? Чи там поштар-камікадзе пенсію розносить? Чи їм ДНР платить пенсію? Мені цікава сама фізика процесу

12. Мікі

Мікі Well-Known Member

MARTINI, я нещодавно виїхав з Донецька. Так от, ті пенсіонери, у яких є банківські картки, отримують свої пенсії через Ощадбанк (єдиний, який там працює), а ті, що мали справу Укрпоштою, вже три місяці не мають нічого. Поки війна по крутому підходила до міста всі люди мали змогу по часу зробити досить великі харчові запаси і тому (кажу тільки про Донецьк) поки ще, наче терпиться... я майже кожного дня туди телефоную і мені все розказують...

13. MARTINI

А звідки гроші беруться в касі Ощадбанку? Запаси? Чи це що виходить не такі вже й бандити ті "ополченці"? Бо нам тут показують, що вони грабують все що бачать, магазини, банки, банкомати, полишені будинки, віджимають машини. Брехня? Перебільшення?

14. Wili

Wili Well-Known Member

чув багато таких історій, сумно це

15. Yaroslav Vladimirovich

Yaroslav Vladimirovich Active Member

Потратьте 10 минут на чтение хорошей статьи.
    Основные моменты:

16. Мікі

Мікі Well-Known Member

Тільки но переговорив по телефону. Сказали земляки, що у вересні, ще не отримали пенсії і ті, що були оформлені по Ощадбанку. Як цей банк технічно до цього часу вирішував свої питання по Донецьку ті, з якими я розмовляв, нічого не знають. Мені це не дивно.
    Ніякої, в принципі, про бандитів та "ополченців" брехні нема... Якось, може, розповім про свої там пригоди, щоби не було, наче, " якась баба сказала". А були всяке... коротко скажу - там відчуття абсолютної незахищеності, ані майна, ані життя,.. підкреслюю - абсолютної

• Подобається Подобається x 4
  17. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

18. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Мені це подобається

Президент "огорчил" жителей Донбасса, получивших российские паспорта http://glavnoe.ua/news/n192637

• Подобається Подобається x 7
  19. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Перед словом "хорошей" нужно ставить "ИМХО"

Статья о том, что виновата, конечно же, Америка.
    "Ястребы из США".
    А в Кремле сидят "голуби", несущие в клювах украинцам цветы. "Тюльпаны".

• Подобається Подобається x 7
  20. Neva

Neva Well-Known Member

Этот ролик (где ранили подростка) еще вчера выложили на ватном Мариупольском форуме с комментарием: "Нацгвардия расстреливает подростков". Уроды!:ireful1:

---------- Додано в 10:49 ---------- Попередній допис був написаний в 10:45 ----------

Жаль только тех, кто пострадает безвинно, ведь террористы насильно сеют добро выдают российские паспорта.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)