Східна Україна - 11

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем mrochkizm, 9 вер 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. kym

kym Well-Known Member

Камінь не я кинув.... Камінь кинули ви самі в себе і навіть не зауважили. Ви не подумали що у всіх з небесної сотні є родини.... ви не подумали що у всіх хто уже загинув на Сході є родини.... ви не подумали чому хтось має за вас має гинунути.....

2. prius

prius Well-Known Member

• Подобається Подобається x 4
  3. ollan

ollan Well-Known Member

За что боролись...

---------- Додано в 00:17 ---------- Попередній допис був написаний в 00:14 ----------

Батальйон «Шахтарськ» припиняє своє існування
    http://www.youtube.com/watch?v=e9B1REZYJt8&feature=youtu.be

• Подобається Подобається x 5
  4. Neva

Neva Well-Known Member

Есть, только это даже не справедливость, а закономерность. Иначе просто не могло быть. В стране, в которой не заботятся о собственном населении, разве будут создавать достойные условия для каких-то беженцев из соседней страны? Однако, эти люди с востока Украины, как и Крымчане, прежде чем сделать свой выбор, не только не поинтересовались действительным положением вещей в РФ, но даже слушать ничего не хотели об этом - настолько уверены были, что в РФ их ожидает рай земной. Ну что ж, может так им будет понятнее?! Хотя нет, для следующих ватников опыт предыдущих ватников ничего не значит. К такому выводу я пришла, читая ватный форум Мариуполя, завсегдатаи которого продолжают с оптимизмом рассматривать перспективу захвата города объединенными силами ДНР и РФ. Вот, интересно даже, на чем основана их уверенность в том,что их не постигнет участь жителей Луганска, Славянска, Донецка и вот этих беженцев?

• Подобається Подобається x 12
  5. vele

vele Well-Known Member

Из ФБ на тему дня.

Ната Иванова. Вы себе даже представить не можете,Юля,какой здесь подьем патриотизма!Украинцы такие дружные.Сейчас здесь две проблемы-одна внешняя,агрессивная,а другая внутренняя,предательство чиновников.Но Украина показала оскал!Слава Украине!!! https://www.facebook.com/groups/gruz200/569862966472795/?comment_id=570041756454916&notif_t=like

6. Gron

Gron тафгай

Останнє редагування: 12 вер 2014
    • Подобається Подобається x 2
  7. prius

prius Well-Known Member

Neva скоріш за все маріупольскі ватокацапи хочуть грабувати і чхали вони на всіх

8. Neva

Neva Well-Known Member

Возможно, есть и такие среди них, но также много мамочек с детьми, которые вряд ли смогут в этом участвовать... Не знаю, чего хотят эти люди, на что они надеются, видя столь наглядные примеры своих предшественников - мне этого никогда не понять...:dntknw:

• Подобається Подобається x 6
  9. kym

kym Well-Known Member

10. Оля

Оля Старожилка форуму

Не можна ні читати, ні дивитися, щоби сльози не душили. :cry::cry::cry:

Наталя і Марян Мисаки

Як проводжають героїв на Львівщині...
    Вчора війна дійшла ближче, ніж я думав. До сусіднього будинку. Хлопець, чи ні, ЧОЛОВІК 21 року загинув в окопі від Граду. От так - бах, і сімох чоловік з Львівщини немає.... Я його не знав. Можливо бачив кілька разів проходячи мимо. Але не пам'ятав його обличчя. Взнав, що він був однокласником моєї племінниці.
    Ввечері сів літак з сімома тілами у Львові, десь біля дев'ятої тіло віддали батькам і повезли в невеличке провінційне містечко біля Львова.
    Я не знаю чи хтось це організовував - навряд чи, бо я поїхав сам. Ми вирішили провести хлопця додому величезною колонною машин. Купа людей малознайомих між собою якось самоорганізувалися і зустрічали його біля кільця - виїзду зі Львова. І вже в Городок - а це біля 25 км - нас їхала колонна довжиною з кілометр, а то й довша. Всі на "аварійці" і всі сигналили. Це вражало. Серйозно, їхав і просто плакав, просто задихався від тих емоцій. Як виявилось потім, мало хто знав його з колонни. Всі просто поїхали самі по собі провести героя в останню путь. По дорозі до нас долучались все нові і нові машини. Я не бачив кінця, але від мене до першої машини було метрів 600-700.
    І ще. Всі ті 25 км вздовж дороги стояли люди. З прапорами, з лампадками, стояли на колінах, аплодували, плакали, молились, співали гімн, кричали "Герої не вмирають". Можете знайти це все на відео. Якість - така собі, але не суть.
    І от головне питання? Хтось може скинути мені ссилку на відео, де так само проводжають "апалчєнца". Де так само люди вийшли не за гроші, не заради картинки на ТВ, не заради піару, а просто висловити свою повагу і гордість за наших полеглих.
    Я не стверджую, що таких відео нема, можливо є.
    А ще це дуже піднімає патріотичний дух.
    Такий собі патріотичний флеш-моб, який організувався сам, без політики, без депутатів, без преси....
    Лайк і репост буде дуже доречним.

http://www.odnoklassniki.ru/video/62870597927149-1

• Подобається Подобається x 11
  11. Flametta

Flametta Well-Known Member

Казахский архитектор, дизайнер Нурлан Туреханов известен в Казахстане и за его пределами как автор теории ментальных культур и как сторонник русского языка. Когда между Россией и Украиной начался конфликт, Туреханов перефразировал фразу немецкого пастора Мартина Нимёллера : "Когда они пришли за мной...".

12. pipie

pipie Well-Known Member

В Австралії безкоштовна вища освіту? Чудово! А я й не знав!
    Чи Ви заплатили після навчання?

Навіщо так примітивно? Паша Лазаренко вкрав і в США змотався!
    Можна бути і чиновником рангом по менше.

---------- Додано в 08:10 ---------- Попередній допис був написаний в 08:05 ----------

Цікава людина.
    http://obozrevatel.com/politics/032...-putina-lyudi-v-rossii-snova-budut-lyudmi.htm

13. UNIA

UNIA Well-Known Member

Это смотря каких людей...

Мать мёртвого украинского ребёнка или безногий псковский десантник с вами вряд ли согласятся.

14. Petrov

Petrov Well-Known Member

По моим подсчетам 10-15 лет, не меньше.

• Подобається Подобається x 1
  15. skam

skam Well-Known Member

Самое интересное зимой будет. Там бывает -50. Сортиры на улице. Вряд ли понадобится туалетная бумага, можно наждачной попробовать.
    Интересно, а зимняя одежда у них есть? Надо бы Захиду ватникам ватников послать, а то вернутся

16. Коньъ Пегий

Коньъ Пегий Well-Known Member

Рашка наконец-то согласилась с трупами руссолдат, но в какой форме... Видать, гробы потоком идти стали, хрен скроешь.
    http://www.youtube.com/watch?v=cnZtvk-KqCM

"Новый хит российской пропаганды: сладострастные некрофилы Киселева.

Главный пропагандист Путина, человек-«радиоактивный пепел» Дмитрий Киселев, превзошел самое себя. Теперь его персона будет ассоциироваться с понятием им же озвученным – «сладострастное некрофильство». Именно так «журналист» назвал закономерное и вполне здоровое возмущение людей по поводу того, что российские солдаты возвращаются с Украины, официально с которой Россия не воюет, еще и всячески отрицает свою причастность к войне на Донбассе, в качестве «груза 200»."

• Подобається Подобається x 9
  17. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

.........

• Подобається Подобається x 7
  18. Wili

Wili Well-Known Member

а ні, є санкції.

• Подобається Подобається x 8
  19. vele

vele Well-Known Member

Я могу в подтверждение этих слов привести пост из ФБ. https://www.facebook.com/groups/gruz200/569862966472795/?comment_id=570041756454916&notif_t=like

Татьяна Водорез Я русская и когда-то давно, мне повезло уехать с России, это я сейчас понимаю и очень отчетливо.......... теперь я украинка по душе. Украинцы мирные и свободные люди, в России просто не знают, что это такое.

• Подобається Подобається x 10
  20. ptascheschka

ptascheschka Well-Known Member

На фото – типовий празднік, влаштований русміром на Савур-могилі. Приїхали місцеві мешканці, з дітьми. Вони – празднують. Там, де тільки декілька днів, як прибрали трупи, ходять мужики з пивасом. Ви собі можете уявити подібне на Інститутській? Я не можу...

Ось як презентує це дійство Наталья Козловская, із мєстних: "Всем ополченцам благодарность за нашу сегодня безопасность на Саур-Могиле. За очень вкусный кулеш и за обалденный шашлык по очень низкой цене".
    Ви розумієте, що відбувається? - Вони там шашлики на природі влаштували! Причому – "по очєнь нізкой ценє"... Хтось може мені пояснити, як ми будемо далі жити в одній країні? От чесно, без істерики? Я не хочу їх постійно ненавидіти. Правда. Я хочу жити в одній країні з українцями, мати спільну мову і цінності. Я хочу, щоби в моїй державі герої УПА славилися на державному рівні, а ідоли совдепії були знищені раз і назавжди. І я більше не маю наміру толерувати будь-які антиукраїнські випади. Не подобається українське? – Ворог. Он туди, з ватою, на шашлики.

Бандера, який сидів у Заксенхаузені практично до кінця війни, вам не подобається? А чому? Він що, прийшов на ваші русмірські землі і влаштував там парочку голодоморів? Чи може вивозив вас вагонами з Вологди в Казахстан? Ні. Так що вам не подобається? Що ми хочемо жити у своїй хаті за своїми традиціям і принципами? О, то дійсно великий гріх...
    А знаєте, є одна цікава особливість: ті кримські татари, з якими мені доводилося спілкуватися, абсолютно не мають ніяких претензій до Степана Бандери. Чому б це? Може тому, що попри всякі негаразди, вони не мали наміру виморити нас голодом і заселити наші міста і села, а нам ніколи не прийшла б в голову нелюдська ідея виселити цей сусідній народ з їхньої батьківщини? Може в цьому причина?
    Так ось: я не маю наміру бути толерантним до ворога. А оце бидло, яке влаштувало на могилі шашлики по нізкой ценє, для мене є ворог. Це не значить, що я хочу їх вбивати чи щось подібне – просто я не хочу мати з ними нічого спільного.
    Окрім стіни.
    П.С. А оте місце, де вони зібралися попразднувати, варто перейменувати на Саур-Мангал:facepalm:. Та й ціну на шашлики вже можна піднімати. Як знам'я пабєди:rock:.

http://obozrevatel.com/blogs/82069-rusmir-na-savur-mogili-svyato-na-kistkah.htm

• Подобається Подобається x 15
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)