Східна Україна - 11

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем mrochkizm, 9 вер 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Я смотрю много апладисментов сорвали. :)))

У нас в фирме уже трое работают из Славянска.
    Ну это ладно, я про макароны типа спагетти.
    А это я ныне

Вкладення:

• DSC02208.jpg
      DSC02208.jpg
      Розмір файлу:
      103,7 КБ
      Переглядів:
      70
  2. UNIA

UNIA Well-Known Member

http://gordonua.com/publications/Geografiya-rossiyskogo-gruza-200-38482.html

Картина вырисовывается безрадостная:

Под видом "учений" личный состав вывозят на территорию Украины, зачастую они даже не знают, где в данный момент находятся, командиры, разумеется, в курсе.

После этого ВС РФ либо попадают под удар, либо открывают огонь по указанным ориентирам.

Всё... Дело сделано, кровь пролилась, армия замазана в каше из убийства, смертей, мести, страха.

Ничего никому уже не требуется объяснять. Война. Либо ты, либо тебя.

• Подобається Подобається x 5
  3. Коньъ Пегий

Коньъ Пегий Well-Known Member

Это шедевр - человек прошел минимум 9 классов школы (жена убитого):

Какая там революция... Им бы мысли в кучу собрать.

• Подобається Подобається x 6
  4. GR_

GR_ Дуже важлива персона

Не этиловый, а метиловый. Этиловый им слушком жирно будет.
    Слышал в детстве от ветерана ВОВ как в Германии нашли на станции цистерну спирта,метилового,. Все кто пил его ослепли или умерли. По запаху и вкусу он почти не чем не отличается- не зря передвижение его по жд раньше сопровождалось охраной.

• Подобається Подобається x 7
  5. UNIA

UNIA Well-Known Member

https://www.facebook.com/photo.php?....108393795909583.16548.100002168908468&type=1

Правильно сказано. Эти люди зовут войну в свой и чужой дом. А потом они побегут. Побегут в Киев, Ростов, Львов.

А те, кто не звал, у кого нет денег, нет возможности уехать - останутся.

Останутся умирать.

• Подобається Подобається x 4
  6. kym

kym Well-Known Member

Супер - значить в Україну не вернуться. Приймайте ще.....

• Подобається Подобається x 8
  7. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

8. Nerto

Nerto Well-Known Member

Тем временем из зоны АТО поступают противоречивые сообщения о снижении активности боевых действий и успокоении ситуации.

9. Forpost

Forpost Стоїк

найдіть пять відмінностей між нею і Чалдоном [​IMG](у нього ВУЗ),а різниці ніякої, всі вони одного поля ягоди, наші кровні вороги

• Подобається Подобається x 3
  10. ollan

ollan Well-Known Member

Чьи-то мечты сбываются.

• Подобається Подобається x 3
  11. Wili

Wili Well-Known Member

про особливий статус.
    1.
    2.

12. Hase

Hase зайчик

Справді у нас утворилася армія...але армія, яку одягають, годують, мундирують ЗВИЧАЙНІ ЛЮДИ. Думайете ця імпровізорка стане на скільки?? Зима то не загорами, а попереду російська армія, яка до речі нарах. до 1 міл. солд.
    Можливо ми і можемо перемогти, але з якими жертвами? Як на мене 3000 це вже забагато. А що буде попереду?
    Зрозумійте, що кожна війна, це не тільки людські жертви, а це ВЕЛИКІ КОШТИ. А Україна банкрот. Дуже довго штучно утримувати гривню теж не вдасться. З обезціненням гривні прийде безробіття, з безробіттям бідність.

13. Konek Gorbunok

Konek Gorbunok temporis filia veritas

а это реально-тема, залить пару "бензовозав" спиртом и пустить в АТО, да еще типо сообщить руководству-, что на потребу медицине....:good:

• Подобається Подобається x 2
  14. Moskal Charivnik

Moskal Charivnik Комуняку на гілляку!

Олю, Ви де мешкаєте? Не смію питати... Там, де Ви мешкаєте, всі жінки рахують за норму ВКАЗУВАТИ без "будь-ласка" чи "перепрошую" дорослим чоловікам? Може, я щось не пам’ятаю, десь я Вам щось винен, що Ви так собі натхненно мені вичитуєте й роздаєте вказівки? Шкода, що я Вас засмутив, але у Вашому віці такі речі потрібно розуміти самій. Зачепило мене власне те, що Ви самі визнаєте, що цей василько - баласт, однак не рахуєте за потрібне щось робити із ним. Так от не є нормально потерпати через НЕПОТРІБ тим, хто на Вашу думку заслуговує корекції. Сміття треба прибирати, щоб воно не заважало, а не малювати доріжки, як його обійти. Гарного дня.

15. Hase

Hase зайчик

Матільда, Ви прямо в точку. Коли я була цього літа в Україні, направду всі ці речі сприймаються зовсім інакше, тому, що навколо СВОЇ, відчувається ПІДТРИМКА і ВЗАЄМОРОЗУМІННЯ. І хоча я зараз знаходжуть в майже 4 тис.км від Донбасу, в абсолютній забезпеченості і безпеці, внутрішній стан на зриві нервів і це вже з нового року...

• Подобається Подобається x 7
  16. Forpost

Forpost Стоїк

• Подобається Подобається x 1
  17. Hase

Hase зайчик

Ви знаєте це не приклад, оскільки географічно захід України і схід зовсім різні речі. На заході ГОРИ і ЛІСИ, те, що необхідно для партизанського руху, саме це і був "жокер" УПА. А де проводити партизанський рух на сході? В багатоповерхівках; полях та долинах???

---------- Додано в 12:23 ---------- Попередній допис був написаний в 12:05 ----------

Порошенко: 70% військ Росії відведені з території України
    Президент Петро Порошенко заявляє, що Росія вивела 70% своїх військ із території України.
    Такі дані з посиланням на українську розвідку він озвучив на розширеному засіданні Кабміну у середу.
    "Остання інформація від нашого головного управління розвідки: 70% військ Російської Федерації відведені за кордон", - заявив президент.
    Раніше міністр закордонних справ Німеччини Франк-Вальтер Штайнмаєр заявив, що "є домовленість між Україною і Росією, що всі російські солдати і зброя, які досі залишаються на території України, мають бути відведені".
    http://www.pravda.com.ua/news/2014/09/10/7037278/

18. Moskal Charivnik

Я не проти того, що Оля мала на увазі, але форма... - перепрошую. Та ще й через кого? Через провокатора... Кожен хлоп, що у войську відслужив, знає ціну подібним васькам.

19. Коньъ Пегий

Коньъ Пегий Well-Known Member

У нас что-то вертолеты по верхушкам деревьев ползают на скорости. Может, пора уже и нам окопы рыть:bomb:

• Подобається Подобається x 6
  20. Moskal Charivnik

СПЛЮНЬ! Хотя и врядли поможет... Речь шла вроде про 10км буферную зону вдоль границы, значит, путя рубить дорогу в Крым будет обязательно по всей длине...

• Подобається Подобається x 2
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)