Східна Україна - 10

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Коньъ Пегий, 22 сер 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Exitus

Exitus Well-Known Member

Та ДНР уже ніхто не хоче... якщо Ви про це...

---------- Додано в 19:34 ---------- Попередній допис був написаний в 19:32 ----------

Це я вже прочитав... про це я вже здогадувався... все одно - робити свою справу, чекати, потім реагувати на те, чого "неочикували"... ;)

2. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

• Подобається Подобається x 2
  3. Exitus

Exitus Well-Known Member

Вже працює? Бо зранку заходив...- біда.

4. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Працює. Ще на ЮТубі http://youtu.be/MeKNjoegIZ4

5. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

А звідки така інформація? Не з агенства таваріщя Кісєльова?
    Бо цією інформацією не володіють не тільки Тимчук і РНБО але і інші. Тільки що дивився Громадське Донеччини і там не знають. В ефірі був по телефону журналіст з Донецька і він не володіє тою інформацією.
    Навпаки, підтвердив, що колона "полонених" була з місцевої колонії. А цей весь спектакль був задіяний щоб посіяти ще більшу ворожнечу українців до Донецька.

• Подобається Подобається x 1
  6. Sivanmy

Sivanmy Well-Known Member

ні...не бомбити...лікувати. зважте як факт...ми маємо в цих областях не причину а наслідок тотального, цілеспрямованного винищення духу української нації як такої. (від голодомору постраждали найбільше саме ці області. від переселення більшістю криминогенного контингенту зі всього союзу - теж саме вони) то чого ви чекали? щоб за 70-т років тотальної влади збочинців коммуняк та ПР, з комплексом вахтера та рівнем культури гопника було щось путне??? вибачте..я родом з луганської області..ось оці носії ватніх мізків...мої родичи по крові.... я, як нащадок довнього козацького-українського, польського та російськго роду саме ЦІЄЇ землі, розумію, наскільки їх спотворила духовно попередня влада СССР та попередня влада тих же коммуняк та ПР..і я розумію ваші почуття, бо в ваших очах, мої родичи, с ТАКИМ штамом поведінки, не заслуговують навідь на співчуття..проте...ми - УКРАЇНА! саме така...з такими вадами і язвами душі, якщо хочете... Але МИ УКРАЇНА!!!саме тому ми не маємо права зректися цих ХВОРИХ, які навідь не визнають свою хворобу...вибачте за ненавмисний пафос...просто не можу інакше дібрати слів

• Подобається Подобається x 4
  7. Коньъ Пегий

Коньъ Пегий Well-Known Member

Бесполезно лечить, пока путинская Россия под боком. Пустая трата времени. Конфликт утихнет, но оболванивать население Донбасса не перестанут. Кто мог измениться - изменился, но основная масса - дураки, судя по отзывам о беженцах в нашем городе и других. У нас приблизительно 70 х 30 %% нормальных против зарасейцев, представляю, что В ДуНР творится.

Останнє редагування: 24 сер 2014
    • Подобається Подобається x 5
  8. zet

zet Дуже важлива персона

Сейчас по 1+1 концерт Вакарчука...

9. Moskal Charivnik

Moskal Charivnik Комуняку на гілляку!

Фарш... Для держави ніц не варта... Не шкода...

• Подобається Подобається x 1
  10. Mist

Mist Active Member

ні, це місцеві пишуть

---------- Додано в 21:55 ---------- Попередній допис був написаний в 21:50 ----------

хоча... рнбо спростовує інфу щодо блокування Амвросіівки

---------- Додано в 21:58 ---------- Попередній допис був написаний в 21:55 ----------

а місцеві от що пишуть
    кому вірити

Останнє редагування: 24 сер 2014
  11. Rosto

Rosto Well-Known Member

12. Sivanmy

та держава, для якої льюське життя ніц не варте - не може існувати довго

• Подобається Подобається x 3
  13. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Пи####ж це все для таких дурників як ти, включно з "парадом".

14. Sivanmy

спробуйте, перш ніж говорити:uanew:

если перекрыть границу, запретить Российские телеканали, реформировать обучение, милицию и власть + создание новых рабочих мест - уже через 5 лет будет совершенно обновленный здоровый и главное УКРАИНСКИЙ регион!

• Подобається Подобається x 3
  15. Moskal Charivnik

Moskal Charivnik Комуняку на гілляку!

1921-1991 існувала... Два покоління...

16. Mist

Mist Active Member

17. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Краматорськ о_О о_О о_О:rock:

Перегляньте відео за посиланням, не вмію з Фейсбука вставити.
    https://www.facebook.com/photo.php?v=794929453860584

Слава нації - смерть ворогам в один голос :bandera::bandera::bandera:

Людей МОРЕ.

• Подобається Подобається x 9
  18. Sivanmy

це досить недовго, з огляду на історію людства...ми взагалі ще в молочному віці з огляду на історшю Землі та перспективи людства:)

19. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Не вірте. Спочатку прийняв вас за чегового троля. Ви знаєте, мій найбільш улюблений політик (крім Наполеона) є Рональд Рейґан. Так ось, він знав одну фразу російською: "давйєрай но правйєрай". І цього потрібно дотримуватись. Ми, українці, любимо плакати, бути песимістами і не бачити позитивних, іноді просто вражаючих результатів. Не забувайте, Україна воює не з бандою донбаських гопників-наркоманів, а з відбірними російськими військами (псковське ВДВ). І уявіть собі, воює успішно і перемагає. Давайте не будемо песимістами і прислухатись до ворожої брехні.

• Подобається Подобається x 4
  20. Mylnyk

Mylnyk Well-Known Member

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)