Східна Україна - 10

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Коньъ Пегий, 22 сер 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Mist

Mist Active Member

та можете не вірити, звичайно, то ж Ваша справа.
    рнбо і Тимчук про це ще не писали, думаю тому, що це відбувається з сьогоднішнього ранку і прямо зараз.

хіба ми на ти?

це ім'я складається із перших літер імен моїх дітей, але Ваша версія теж нічо

а що, на цьому форумі дозволяється обсирання обговорення чужих ніків????

---------- Додано в 18:49 ---------- Попередній допис був написаний в 18:41 ----------

http://news.liga.net/news/politics/...ite&utm_term=top_block&utm_campaign=usability

2. Коньъ Пегий

Коньъ Пегий Well-Known Member

Новость в 12,37 А про тельмановку еще раньше. Все?

ПЦ АТО 13,50
    Увага! Чергова брехня терористів!
    Російські найманці далі пробують брехнею зіпсувати 23-тю річницю Незалежності України. Наприклад, з самого ранку терористами через російські засоби масової інформації, та соціальні мережі було розповсюджено брехливу інформацію про нібито захоплений терористами Сєвєродонецьк. Також, було розповсюджено брехню про прорив танкового угрупування російських найманців з міста Донецьк, та оточення підрозділу українських десантників у Краснодоні. Так само «віртуально» терористами був захоплений населений пункт Тельманово Донецької області.
    Нам невідомо, що вживають російські пропагандисти коли вигадують таку відверту брехню. І запевняємо, всіх тих, хто хоче прикрити поразки терористів вигаданими перемогами, що їм не вдасться зіпсувати свято України, та зламати дух та прагнення Українського народу до волі та незалежності.

• Подобається Подобається x 3
  3. Exitus

Exitus Well-Known Member

та можу не вірити, то моє невід'ємне Право...
    Ви ж таки "проспівали", так давайте - розповідайте...

4. Hase

Hase зайчик

Вибачаюся, звичайно, але говорю лише факти. Ваш нік наразі означає те, що вище написала.
    "Как ти лодку назовьош, так она і попливьот" ( Капітан Врунгель.)

---------- Додано в 18:03 ---------- Попередній допис був написаний в 18:02 ----------

У батальйоні "Донбас" кажуть про знищення 50 бойовиків під Іловайськом
    У батальйоні "Донбас" заявляють про знищення п'яти десятків терористів в Іловайську Донецької області.
    Про це повідомляє прес-служба батальйону на своїй сторінці у Facebook.
    "Не припиняється бій за Іловайськ. За результатами вранішнього бою "Донбасом" і зводною мотострілковою ротою 17-ї і 93- ї бригад ЗСУ було вщент розбито південне угрупування терористів", - сказано в повідомленні.
    Зазначається, що батальйон "Донбас" спільно з силами ЗСУ знищив чотири вогньові точки терористів і понад п'ятдесят бойовиків".
    "Тепер відкрито південний прохід до міста. Бойовий дух надзвичайно високий. Дякуємо за вашу підтримку. Працюємо далі", - сказано в повідомленні.
    http://www.pravda.com.ua/news/2014/08/24/7035693/

• Подобається Подобається x 3
  5. Exitus

Exitus Well-Known Member

6. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Від неї нічого чекати грандіозних речей. Бюргери давно на кремлівських преміальних сидять. Демократію поважають, але ну дууууже не хочеться від преміальних відмовлятися.

• Подобається Подобається x 2
  7. Mist

Mist Active Member

Коньъ Пегий,
    так, я читала, але очевидці з Тельманова кажуть, що нацгвардія, яка у них стояла, виходить із селища(((

щодо Успенки - її уже кілька днів контролюють днр-івці.
    Кутейнікове, де був великий пункт дислокації сил ато, два дні поспіль обстрілювали касетними снарядами. Зараз знайомі пишуть, що у них днр((( не бачу сенсу їм брехати.

8. Exitus

Exitus Well-Known Member

Але в ЄС, Німеччина майже головна, думка Німеччини дуже впливова.

9. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А я бачу сенс шоб ти тут брехало. А ще де в тебе родичі?

---------- Додано в 19:17 ---------- Попередній допис був написаний в 19:16 ----------

Значить тим більше нічого чекати від неї грандіозних речей.

10. Hase

Hase зайчик

Тут трошки перекрутили, оскільки лише "Український народ, звичайно, повинен мати можливість обирати свій шлях", є цитатою Меркель, якщо дивитися на німецький текст.
    Далі, "це (українські дії) не має шкодити Росії", цитатою не являються, це лише висновок з думок журналіста, але не пряма мова Меркель, як зазначається в укр. перекладі.
    Але загалом бабло всюди понад усе, звичайно, вони думають про гроші, як не як експортери світу.

• Подобається Подобається x 2
  11. Mist

Mist Active Member

"Извинить не могу" (с)

---------- Додано в 19:20 ---------- Попередній допис був написаний в 19:19 ----------

та пішов ти, я не відповідаю в такому тоні

12. Exitus

Exitus Well-Known Member

И шо??
    Як таке є, нехай виходять.. з під обстрілу з території москальского царства...

13. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

Массонів в США недавно ще демократами називали,а в Німеччині...бюргерами тепер хоче дехто!
    Ні,любії діти...бюргери,то німецькі націоналісти!:bandera:

14. Exitus

Exitus Well-Known Member

Так в статті написано, що деякі цитати просочилися... чекаємо. Маю надію, що Порох змістовно побалакав з Меркельчихою..

• Подобається Подобається x 1
  15. Mist

Mist Active Member

нехай виходять - хто?

16. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ага, третій з половиною рівень санкцій.

17. Exitus

Exitus Well-Known Member

А кого Ви хочете бачити, щоб вийшов?

---------- Додано в 19:26 ---------- Попередній допис був написаний в 19:26 ----------

Все одно - чекати... робити свою справу, а далі буде ....

18. GR_

GR_ Дуже важлива персона

Хто тут такий різкий як сітро Буратино?

• Подобається Подобається x 1
  19. Mist

Mist Active Member

Exitus, хочу, щоб туди не приходив днр, якщо Ви про це

---------- Додано в 19:32 ---------- Попередній допис був написаний в 19:30 ----------

не люблю, коли мені хамлять

20. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)