Східна Україна - 10

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Коньъ Пегий, 22 сер 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Pavel Chavyr

Pavel Chavyr Well-Known Member

процедура така.
    http://zakon4.rada.gov.ua/laws/show/1647-14

2. metallic

metallic Well-Known Member

• Подобається Подобається x 1
  3. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Це як на тебе в лісі вискочив ведмідь, а ти думаєш чи дійсна в тебе ліцензія на відстріл. З процедурами своїми...

4. Pavel Chavyr

Pavel Chavyr Well-Known Member

мені теж не подобається.

5. metallic

Сбитый санитарный Ми-8. До и после(ФОТО):

Разбитая техника сепаратистов:

6. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А шо робити? По-моєму іншого виходу не було крім як вмерти. Добре шо в Україні так можна.

Чесно сказати щоб все стало без "перекосів", треба в один прекрасний день накрити нафіг всю кацапську артилерію на російській стороні. Вони там як на курорті з тиром влаштувалися. Тихенько розгорнути батареї і ухерячити це все одним ударом, координати давно відомі. Тому шо серце кров'ю обливається, грати з мавпами в шахи - вони тобі дошкою голову розіб'ють.

• Подобається Подобається x 4
  7. Hase

Hase зайчик

Та там була особлива ситуація, хтопці не мали практично збріої. Дуже довго просили, у Франківську навіть матері і родичі перекривали головні вулиці і все в пусту...
    15 ВІЙСЬКОВИХ З 5 БАТАЛЬЙОНУ "ПРИКАРПАТТЯ" ЗАЛИШИЛОСЯ В ЗОНІ АТО
    15 військовослужбовців з Прикарпатського батальйону територіальної оборони і досі залишають в зоні АТО повідомив один із солдат.

Поки що він просив не називати його імені, як і точного місця перебування цієї частини батальйону, пише Репортер.

Він розповідає, що на момент, коли батальйон вийшов з зони АТО, вони виконували окрему задачу, і так там і залишилися. Зараз вони прикріплені до іншого підрозділу.

Щодо ситуації, яка склалася навколо виходу батальйону з АТО, він каже: «Винних треба шукати на верхах. З автоматами проти танків вони просто не могли воювати. Вони були обстріляні з реактивних мінометів, з гранатометів, а люди не були захищені. Тому було прийняте рішення командування – покинути територію АТО і зберегти людей».
    http://firtka.if.ua/?action=show&id=58036

• Подобається Подобається x 4
  8. metallic

Не получится. Точнее это очень не просто. Хотя в принципе надо. Но есть две проблемы:
    1 Россияне используют мобильные артиллерийские группы. Приехали, отстрелялись, уехали. У нас, к сожалению, таких готовых нет. И еще нужна, хорошо работающая разведка. У них и на нашей территории "глаза" есть и беспилотники постоянно летают. Думаю, если "глаза" на ихней территории найти можно, то наши беспилотники там не полетают. Да и мало их у нас.
    2 Обстрел ихней территории, полностью развяжет руки Пуйлу. В ответ могут прилететь ракеты и авиация. И тогда нам станет совсем худо.

• Подобається Подобається x 2
  9. bayard

bayard Дуже важлива персона

первая ласточка...
    в следующий раз они не домой приедут, а прямо к АП. и гранатометы никто не сдаст.

10. ollan

ollan Well-Known Member

11. metallic

https://twitter.com/tombreadley/status/ ... 2285763584
    Коц и Стешин на Сауре.

12. Персі

Персі La mafia è immortale!

Наші залишили саур могилу. І Новоазовськ так, теж залишили
    Про то вже і закордонні журналісти написали

13. metallic

14. Mist

Mist Active Member

ну не знаю...
    це Тимчук.
    і бентежить неясна думка... за кілька днів до всіх цих подій блок-пости навколо Амвросіївки забрали, а військових стягнули в центр міста. а потім вони встали - і пішли. звичайно, можливо, що це дуже стратегічний план, але поки що він мені не подобається((((

15. ollan

ollan Well-Known Member

Командовать границей - это штука денежная.
    Если это не чьи-то эмоции, то интересно проследить дальнейшую судьбу этого генерала-патриота - то ли застрелится, то ли будет поощрён.
    Брат главы Госпогранслужбы бросил армию и сбежал — Корбан

http://inforesist.org/brat-glavy-gospogransluzhby-brosil-armiyu-i-sbezhal-korban/

16. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ага, в тебе все страшно важко. Приїхав дивізіон "Градів" чи "Мсти", відстрілялися і поїхали.

ПОХЕРУ. ХАЙ ПРИЛІТАЮТЬ. ВОНИ І ТАК ПРИЛЕТЯТЬ РОЗУМНИКУ

17. Персі

Персі La mafia è immortale!

США визнали відкрите вторгнення, Швеція визнала
    А чо Київ мовчить?

• Подобається Подобається x 3
  18. Gron

Gron тафгай

Пєтя наше всьо.
    Хіба не зрозуміло.

19. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Якось на Діалох-форумі остаточно всі з катушок позлітали. Я не можу пояснити таку поведінку - звіряча неприкрита ненависть. Це секта Сатани, я не жартую. Вони поводяться як секта Сатани. Мені страшно дивитися шо вони пишуть.

20. metallic

Зато у тебя все легко.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)