Східна Україна - 10

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Коньъ Пегий, 22 сер 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Wili

Wili Well-Known Member

до таких заяв варто ставитися обережно, тут деза на дезі, при чому з усіх сторін, правду про боєздатність армії показати можуть тільки бої

• Подобається Подобається x 2
  2. ollan

ollan Well-Known Member

Я это понимаю.
    А не слишком ли много у нас дезертиров? Не говорит ли это о состоянии боевого духа и веры в своё начальство?

3. Exitus

Exitus Well-Known Member

Дезертиры всегда были есть и будут.
    О боевом говорит, о вере в начальство тоже... и что с того?
    Давайте все разуверимся и просто всё сопротивление прекратим, распустим Армию, передадим остатки вооружений врагу.. пусть войдут зеленые человечки с вовойпутиным на белом коне... действительно, какого хрена приказали военным стоять там, там же стреляют.....

• Подобається Подобається x 1
  4. Wili

Wili Well-Known Member

ось таке

5. Персі

Персі La mafia è immortale!

Філатов практично підтвердив

---------- Додано в 16:10 ---------- Попередній допис був написаний в 16:09 ----------

Андрій Денисенко з Borys Filatov та 2 інших
    Я рідко прошу про репост...

Якщо ми хочемо врятувати наших хлопців в Іловайську і під Амвросіївкою, треба негайно провести зачистку Старобешевого, Кутейникового, Схили. Щоби забезпечити постачання військ і надходження підкріплень.

Кожна година зволікання може коштувати нових жертв.

Це не паніка, не гребаний піар, це крик душі й офіційне звернення до Президента й усіх в цій країні, хто ще здатен приймати рішення.

Я дуже добре знаю, що кажу, бо маю оперативну інформацію з місця подій, а щойно вчергове говорив із комбатом Дніпра Юрком Березою, який попри контузію, зараз бореться там...

Це наша спільна вимога - командира Дніпра, оточених бійців і всіх, хто бореться цими годинами за порятунок їхніх життів і виправлення ситуації на фронті після відкритого вторгнення російських військ 24 серпня.

Наші побратими з батальйонів Донбас і Дніпро все ще в оточенні в Іловайську - на півночі сепаратисти, з півдня чисто російська армія. На схід від них - ще більші за чисельністю підрозділи збройних сил секторів Б і Д на чолі з командувачем оперативного командування Південь Русланом Хомчаком, який в цей смертельний час залишився зі своїми бійцями.

Вони не здали позицій, вони витримали всі атаки ворога, саме вони взяли тих "заблудлих" російських десантників, які слугують живим доказом кремлівської інтервенції. І вони не просять вивести їх з котла - хлопці просять підкріплення людьми і вогнем, щоби добити путінську гадину.

І за весь цей час їм надійшла аж ціла рота допомоги!.. У мене немає слів, крім московського мата... Це ж повний абсурд, коли порятунком оточених займається Корбан, дніпропетровська ОДА і добровольці з ПС, а не йо...ні генерали.

Люди, включайтеся! Треба змусити владу діяти негайно!

• Подобається Подобається x 4
  6. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Слухайте, ви тут обкопалися і як в вікторині - вгадуєте відповідь після кожної новини - "злив"-"не злив". Ваша яка роль я не пойму?

7. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Я сьогодні захопився читанням псковського форуму. Це Вам не севфорум, де всі поголовно в одну дудку дують.
    На псковському є багато нормальних людей, в тому числі - псковитян.

Наводжу цитату (все мова йде про двох похованих десантнтиків)

Пише, судячи з підпису, людина із Пскова.
    http://forum.pskovonline.ru/index.php?showtopic=39018&st=380

8. pipie

pipie Well-Known Member

А такий варіант?

9. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Констатують провал концепції НАТО. Блок був створений через червону загрозу, а на сьогоднішній день чомусь займається хер знає чим, війною з мусульманами, смислу цього заняття я не можу осягнути. Якшо візьмуть себе в руки і визначать реальні приорітети - то все буде в порядку, переозброїтись їм не довго. А Росія сильна тільки шапкозакиданням, не більше.

10. ollan

ollan Well-Known Member

Вы видите какой-то результат стояния там?
    Я вижу сейчас три "котла", и четвёртого за полгода министра обороны. Так же вижу, что решения, которые должны были быть приняты, самое позднее в мае, до сих пор согласовываются и обсуждаются. Какая цена этих "бюрократий" мы видим.
    Но шо характерно, "во время съёмки этого фильма, ни один чиновник и генерал не пострадал".
    Почему? У кого-то нет сил или желания, или возможностей побороть это вредительство? А может всё идёт по плану?
    Короче, вопросов больше, чем ответов. И такое впечатление, что наши воины ещё воюют на востоке не благодаря, а исключительно вопреки.:sad:

11. Neva

Neva Well-Known Member

Просто, с учетом нездоровой психики путина, на мой взгляд для всех было бы лучше, если бы они это констатировали как-то в внутри себя - так, чтобы хотя бы в РФ это было не слышно.

12. Exitus

Exitus Well-Known Member

Ну ашо, хреновый вариант... а то, что кто-то был нардепом бют еще не означает шо воно не кацап.

---------- Додано в 16:39 ---------- Попередній допис був написаний в 16:36 ----------

Вы видите то, что видите.
    Мы всегда в СССРе работали и воевали не благодаря, а вопреки.

13. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Я розумію. Але такий заре прозорий інформаційний простір. Та навіть з такими розкладами Путлеру світить тільки дірка від бублика.

14. Neva

Neva Well-Known Member

Понятно, что он получит свою "дырку от бублика" в результате. Вопрос лишь в цене на билет для Европы...

15. ollan

ollan Well-Known Member

Моя роль достаточно известна в Больших и Малых театрах, поэтому я её называть не буду.:mocking:
    А если серьёзно, то просто бесит безответственность чиновников и генералов, которую можно назвать проще - работа на врага и вредительство. А безнаказанность этих действий начинает наводить на всякие глупые мысли.
    Как-то так.

16. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Дорослі люди. Хай читають Черчіля.

17. ollan

ollan Well-Known Member

Ясно.
    Back in the USSR :rock:
    :mocking:

18. Neva

Neva Well-Known Member

Хорватия поставит Украине 14 военных вертолетов, – СМИ
    Министерство обороны Хорватии намерено поставить 14 военных вертолетов Ми-8МТВ-1 Украине для поддержки в борьбе против террористов.

Источник: http://censor.net.ua/n299867

Вот это- правильный подход, пусть будет примером для всех остальных!:good:

И еще:

МИД Литвы: Мы будем добиваться предоставления военной помощи Украине от ЕС
    Европейскому союзу (ЕС) и другим международным организациям следовало бы рассмотреть вопрос предоставления Украине военной помощи. Источник: http://censor.net.ua/n299866

• Подобається Подобається x 5
  19. Exitus

Exitus Well-Known Member

глупым мыслям легче всего зародица...
    у меня вот складывалось впечатление, что московия загоняет сюда своих недомерков с ржавым железом на утилизацию...
    а вот и еще Мир начинает подключаться к утилизации и возникновению глупых мыслей:
    Хорватія поставить Україні 14 військових вертольотів – ЗМІ

---------- Додано в 16:52 ---------- Попередній допис був написаний в 16:51 ----------

А шо поделать... яж не застал, как там было при царе-батюшке... :)

---------- Додано в 16:53 ---------- Попередній допис був написаний в 16:52 ----------

Neva, Хорватия хочет сплавить ржавое железо, которое дорого уже обслуживать,.. имхо. Еслиб они МИ-24 предлагать взялись.. то куда еще ни шло...

20. Popandopulo

Popandopulo Well-Known Member

Тоже сегодня полдня изучал тамошнее мировосприятие. Попалась еще одна тема:
    Кто не работает - тот не ест: открытое письмо архангелогородца беженцам с Украины

http://www.news29.ru/novosti/obsche...mo_arhangelogorodca_bezhencam_s_Ukrainy/36329
    и ее продолжение:
    http://www.severinform.ru/?page=newsfull&date=26-08-2014&newsid=216643

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)