Східна Україна - 10

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Коньъ Пегий, 22 сер 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Mechel

Mechel миється в бані

Всё смешалось в доме Облонских.(с) Человек, который победил за один тур, ведёт сейчас армию к победе, это враг. Кто же тогда для вас ДНР/ЛНР-овцы, если они тоже считают его своим врагом?

2. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Я теж знаю, знахабнілі до останнього краю кадрові "охвіцери", при чому не після війни, а давно треба було. Згадай діда.
    Шуфра мені нагадуєш, ригівську собаку, з неприхованим садо-мазохістським задоволеням лазить по ток-шоу шоб люди плювались на нього і посилали нахер.

• Подобається Подобається x 5
  3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

О, ще один щур зі свинарника визирнув. Приходь, чмошнік, я чекатиму. В/ч А-2615, "Острог". Чи через оптоволокно не страшно?

• Подобається Подобається x 1
  4. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Чому Полкана забанили навічно, а Василє ні? Чим він кращий?

• Подобається Подобається x 3
  5. Mechel

Mechel миється в бані

Здесь только диванные войска. Вы на мой вопрос ответьте, пожалуйста.

6. Wili

Wili Well-Known Member

до речі:
    Старичі? в мене так колєги служать, ви не з тих офіцерів які після 50 патронів пишуть "спецназівець - снайпер" та відсилають на фронт?

7. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Дивне кацапятко. Якшо це критика, то кому б ти тоді впарював вою туфту?

8. VasMT

Человек, которому отдались украинцы в первом туре, предает свою армию, которая воюет за Украину, народ, который его выбрал, не привлекает к ответственности тех, кто заварил эту кашу, действует в интересах сепараторов.... Действительно, а как его назвать?

---------- Додано в 09:54 ---------- Попередній допис був написаний в 09:52 ----------

Ні, мій профіль інший.

9. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Чим більше кацапи відгрібають, тим більше в Василє падає планка. Василю, а про свого легітимного президента не хочеш демотиватор запостити? Він же був БРЕХУН, як і ти.

10. Wili

Wili Well-Known Member

ну насправді закриття кримінальних справ проти допи і гепи не найкраще характеризує нинішню владу, я розумію що як закрили так і відкриють, але виглядає дико.

11. bayard

bayard Дуже важлива персона

Юра - популист.
    он уже на днях наделал много шума когда сказал что нам страны НАТО будут поставлять летальное оружие.
    на что страны вполне конкретно ответили что не будут.
    придурок, он возможно сорвал реальные контракты. такие поставки всегда делаются втайне.
    идиот вообщем.

---------- Додано в 10:00 ---------- Попередній допис був написаний в 09:59 ----------

щас разнесу по соцсетям

12. Mechel

Mechel миється в бані

Прежде чем на человека словом наезжать, вы делом докажите. А то много развелось "патритов", которые от повесток скрываются, а в интернете герои.

13. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Свою автобіографію написав? Чи ти взяв відпустку і тролиш на громадських засадах?:mocking:

14. bayard

bayard Дуже важлива персона

если нашли куда обращаться? контактные данные?

15. Mechel

Mechel миється в бані

Каков хитрец, по делу с VasMT-ом говорить не может, а на меня стрелки переводит. :mocking:

16. VasMT

Відгрібають?
    То хто, Вальцман таке сказав, чи Сєня, чи мусорський міністр оборони?

17. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

18. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Mechel, трольте тонкіше. Ваш клон-реінкарнація Harg вже в бані, теж туди хочете?

• Подобається Подобається x 8
  19. Mechel

Mechel миється в бані

Вам хорошо говорить, вы девушка, вам повестка не придёт в любом случае.

20. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Товсто, давайте тонкіше :)

• Подобається Подобається x 4
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)