Східна Україна - 10

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Коньъ Пегий, 22 сер 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. WestUkraine

WestUkraine Well-Known Member

Andrey Dzindzia

4 хв ·
    Підбираються до Маріуполя .....
    Де обіцяна підмога де техніка?? для параду назбирали чому не можуть для захисту Маріуполя не можуть назбирати???
    https://www.youtube.com/watch?v=A7k6bHCoBcw

• Подобається Подобається x 3
  2. zet

zet Дуже важлива персона

Просто он стесняется ведь правильно назвать - это российские террористы под предводительством П*утина.

• Подобається Подобається x 4
  3. Rosto

Rosto Well-Known Member

Потому что в отличие от вас я анализирую,а не повторяю прессу ;)

4. Оля

Оля Старожилка форуму

Тому що для нього то - вєжлівиє люді. А ми всі - бандьори кляті. :russian_ru:

• Подобається Подобається x 7
  5. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Товарищ, Вы не скажете, зачем Володька сбрил усы срезал рога?
    ((с) - в содружестве с Матильдой)

6. Оля

Оля Старожилка форуму

Нє, то ви повторяєте свою самую честную в мірє прєсу. :bad:Якби ви щось аналізували трохи, то би, як ніхто інший, бачили би в Ростові, що робиться. Ви ж там на самій майже границі. :ireful1:

7. Rosto

Rosto Well-Known Member

Покажете в каком месте я повторил свою прессу?
    Что делается я уже говорил.

8. prius

prius Well-Known Member

Тому що Матільда Людина яка мислить,а то чмо всього навсього яма куди кацап тв разом недоноском путіним зливають лайно

• Подобається Подобається x 5
  9. Nedilya

Nedilya Well-Known Member

Один знайомий казав, що після інсульта його батько почав інколи несподівано плакати, і говорив, що він нічого такого не відчуває, а просто на нього нападає плач.

10. Moskal Charivnik

Moskal Charivnik Комуняку на гілляку!

Неа. Просто ты - понтярщик.

11. GR_

GR_ Дуже важлива персона

Причем здесь пресса? О том, что колорады уже исчезли, а вместо них российские вояки говорит каждый, кто там побывал.

12. medwedo berlogsoni

гарна приказка.

Я б її переклав як: розхлябані губи призводять до згуби.

13. Mathilda

Mathilda Well-Known Member

А кстати, президент Монголии учился в Львовском высшем военно-политическом училище. :)

• Подобається Подобається x 1
  14. Rosto

Rosto Well-Known Member

Я об этом не говорил!
    Тут соглашусь,только вместо российские воины-обученные наёмники проходившие обучение в Ростове на дону..

15. medwedo berlogsoni

Розмовляв сьогодні з однією літньою жінкою, брат якої живе в Росії. І не дурний чоловік - начальник на заводі, вища освіта.
    Питаю у цієї жінки: Як там Ваші родичі в Росії? Думку поміняли?
    Вона каже: Ні. Брат наполегливо радить, щоб узнати правду, дивитися такі-то російські канали.

От і все. Народився чоловік в Полатвській області, має вищу освіту, здавалося б, мав би розібратися, що до чого. А все одно - путін прав.

А що ж тоді казати про неосвічену рязань? Що з генделиків не вилазить?

16. Rosto

Rosto Well-Known Member

Раньше в твоём слЭнге был ссаный ватник )

• Подобається Подобається x 1
  17. Mathilda

Mathilda Well-Known Member

И наемники - уже пройденный этап. Теперь воюют регулярные войска, в том числе и срочники. :sad:
    Почему Вы никак не можете поверить, что тут такого необычного для России? Советские войска принимали участие во всех конфликтах, какие в мире были, но официально СССР ни с кем не воевал, с 1945 года. Пока было возможно, это участие всячески скрывали, и данные о потерях тоже.

18. Nedilya

Nedilya Well-Known Member

Русскому народу отдохнуть бы от страха, как мы отдохнули за годы независимости Украины. Но, однако, шанс во времена Ельцина был и у россиян, но Путя его таки додавил на "передачу власти", и это было принято, уж не знаю, на ура или нет. Но процесс пошел как-то очень быстро.

19. medwedo berlogsoni

Уже навіть не смішно. Псков, Кострома, Пермь, Марі Ел ховають своїх контрактників, а Ви все про найманців. говорите.
    Невже не бачили козла безрогого Козлова безногого, що отримав медальку за Крим, фотографувався в формі українського Беркута, а тепер на радість батькам буде на каталці шарикопідшипниковій по квартирі кататися?

---------- Додано в 21:02 ---------- Попередній допис був написаний в 21:00 ----------

К Вам индивидуальный подход.
    Повод для гордости.

20. Rosto

Rosto Well-Known Member

Потому что,я не видел регулярных войск которые перешли границу,но вам видимо в Москвы виднее.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)