Взагалі в Індії їдять і м'ясо і рибу і т.д., але не всі, є таке поняття як "Ведична кулінарія", от саме в ній не використовуються в їжу: мясо, риба, яйця, часник, цибуля, чай, кава, шоколад. Але багато страв з молокопродуктів, овочі, фрукти, злаки, багато страв з бобових і т.д. Смачна кухня, часто готую дома )
Нажаль... цибуля крається на кубики і засипається їхніми приправами. Вона потім червона така. Які спеції не знаю.
Пользуясь случаем могу порекомендовать рецепт лагмана с сайта azu,uz Сделал вчера, похож на настоящий.
О, знайшов нарешті рецепт індійської маринованої цибулі Ингредиенты: на 500 гр. лука 0,5 литра белого вина 1/8 литра винного уксуса соль сахар 1 чайн. ложка черного перца горошком 1 чайн. ложка семян горчицы 8-10 горошин душистого перца 1 лавровый лист 1 стручок пепперони 1/2 чайн. ложка тмина Инструкции: Луковицы почистить. Вино вскипятить с пряностями, добавить лук. Снова довести до кипения и варить 10 минут. Дать постоять ночь. Можно подавать вместе с маринадом
100% Індійська кухня, вірніше ведична кулінарія, десерт називається БУРФІ, це такі собі цукерки на основі молока
я також дуже люблю плов, але більше мені подобається не з мясом, а з креветками і мідіями, мнямка ---------- Додано в 20:43 ---------- Попередній допис був написаний в 20:42 ---------- зараз мені б дуже підійшов завтра піду куплю корінь імбиря, бо простила десь
Майже канонічний рецепт гострої аджики. Складові прості - гострий перець, часник, сіль, спеції (коріандр, тмин або зіра, духмяний перець, гвоздика). Перець очистити від насіння, перемолоти з часником, добавити спеції, знову перемішати, я ще добавляю трішки олії. Зберігати в щільно закритій тарі, використовувати обережно, так як дуже гостра. Більш детально тут: rivok.net/?p=1223
Як не дивно більшість місцевих жителів в країнах Південно-Східної Азії не їдять так часто морепродукти, як багато наших людей. Вони зазвичай їдять більше рослинної їжі.
В принципі, так і є. Напевно, що більшість вилову йде на продаж або в ресторанчики. Мені, якщо брати до уваги саме східну кухню, більш до вподоби все ж суші, але виключно зроблені вдома власноруч. Це набагато корисниші, та і соуси, рис, рибу та інші спеціальні компоненти можна замовляти на різних сайтах, як ось тут, наприклад.
Якщо вже говорити про східну кухню, то найбільше мені до вподоби суші. Завжди замовляю доставку у Львові у Панди суші