Схід і Захід України разом чи ні?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем шахрай, 5 вер 2007.

1. Romko

Romko Дуже важлива персона

На Росії світ пупом зійшовся...:nea:
    Найбільший гріх України полягає в тому,що вона намагається обстоювати інтереси України...
    Капець...

• Подобається Подобається x 1
  2. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Може скажете, які СВОЇ інтереси відстояла Україна с часу розпочатого конфлікту з Росією? Їх немає. Тільки і виключно негатив ДЛЯ УКРАЇНИ. А Ви ж патріот СВОЄЇ держави!

3. Romko

Тому моя думка така...рвати полУ і втікати..
    і мати суто дипломатичні стосунки...
    добросусідські...

4. Полковник

Полковник миється в бані

КУДА????
    В Польшу?

5. Степаныч

Дивна логіка. Посваритися з сусідньою державою, від цього мати массу негативу у своїй, а потім "втікати". А може, треба бути простішим? Тобто, просто не сваритися. А будувати дійсно добросусідські, тобто партнерські, виважені, відносини?

• Подобається Подобається x 2
  6. Муравьедъ

Муравьедъ Well-Known Member

Отделяться от Украины собрались, шоль? :)))
    Шо-то я вас не пойму.

7. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Ви казку про Рукавичку (Тєрємок у російській версії) забули?
    Прихід Мєдвєда - фсьо, тушитє свєт, викликайте рятуваляників.

1. З братом москаликом спілкуватся.
    2. А раптом в тил зашлють, або язика допитувати?
    3. Знання не шкодять. Шкодить незнання.

Останнє редагування: 27 січ 2009
  8. smeet

smeet просто спілкуюсь

Степанич,давайте трохи начистоту.Не робіть з нас монстрів.Ми нормальні люди, і ведемо себе теж нормально.Коли вам роблять боляче люди,від яких ви цього не чекали,нормальною реакцією буде спротив.Радянську армію жителі Західної України зустрічали з хлібом-сіллю і квітами.Мрії українців про воз"єднання з Східною Україною були віковічними і повірте аж ніяк не меркантильними.Не про Східні заводи і фабрики мріяли,не про податкові відчислення в бюджет.Про духовне єднання нації.Я розумію,що мої слова виглядають високопарно,але так є насправді.Заради цього боролись якраз ті кого ви хочете змішати з болотом,кого ви називаєте фашистами,бо вони не у тих вчились(Ви чогось ніби ненавмисне завжди забуваєте що Радянська влада підписувала мирні і не мирні(пакт Молотова -Рібентропа)договори).Ви ніби ненавмисне забуваєте,що радянська влада добровільно дала вишкіл тисячам фашистських офіцерів,які потім прийшли на ці землі з вогнем і мечем,і знищили,використовуючи ці знання 20 мільйонів радянських людей..Так ми всі українці як західні так і східні,як північні так і південні.Ми одинакові але ми трохи і різні.
    Згадайте біологію-генотип і фенотип.Так от по генотипу ми однакові а по фенотипу ми різні.Причина-ми розвивались в трохи різних умовах.На Росію більший вплив мав азійський тип правління,в Україні більше тяготіли до європейського.Я не буду вдаватися в історію,але все-таки в Україні за всі часи було більше демократизму,що є і зараз.Волею долі сама Україна на довгі століття була розділена,і вплив держав сусідів за такий великий час був достатньо сильним.Дійсно,комуністичний режим надовго викорінив дух свободи і козацької вольниці з українців за 3 століття.Українцям на Заході було також нелегко,але вони все таки були під європейцями і не дивлячись на утиски чужинської влади,вони зуміли зберегти мову,культуру і прагнення до незалежної демократичної України.Занадто мало ми були під впливом азійської Росії і демонічної комуністичної влади.От вам і різниця.
    А тепер щодо Росії.Ні одна людина в Україні не хоче поганих відносин з Росією.По перше бо ми сусіди,по друге,бо у нас багато родинних зв"язків,по третє- та просто тому що ворожі відносини нам просто невигідні,бо куди правди діти Росія сильніша.Чи хочуть погіршити відносини росіяни з Українцями?Ні.У простих росіян купа своїх проблем.
    Але є як в одній так і в другій країні 10-20 негідників,для котрих війна-матінка рідна.Тому що в мутній воді легше рибку ловити.Коли один народ натравити на другий-легше тим, що мають доступ до народних багатств,- красти .
    Чи вігідна теперішнім кремлівським лідерам демократична Україна?Аж ніяк,вона їм як більмо в оці-навіть опозиціонери з Москви їздять в Київ на політичні ток-шоу, бо дома їх немає.Вони роблять все,щоб покласти Україну на коліна.А ви ведетеся,Степаничу.

• Подобається Подобається x 4
  9. Веда

Веда Well-Known Member

...........................................
    +100!

10. Степаныч

Сміте,
    по-перше, давайте мухи окремо - котлети окремо (це я щодо злочинів інтернаціональної радянської влади і стосунків із сьогоднішньою Росією),
    по-друге, не приписуйте мені того, чого я НІКОЛИ не писав і відповідно так не вважаю.
    А хто ж тоді їх, ці відносини, спаскудив?
    Абсолютно згідний!
    Знову згідний. Питання в іншому: "Чому Україна стала ініціатором погіршення стосунків з Росією?" Практично своїми діями влада України спровокувала відповідну реакцію влади російської. Яка цим і скористалася.
    Справа не в "демократичності", а у "ворожості". А кому під боком потрібна вороже налаштована держава?

11. smeet

smeet просто спілкуюсь

А Ви включіть телевізор,як наш так і їхній.Бачили їхніх речників типу леонтьєва(пишу з малої букви,бо не вважаю його навіть за людину)
    Степанич давайте будемо казати правду.Росії не сподобалось з самого початку змагання України до незалежності.Але доки наші багатовекторники дурили Кремль доти було ніби все нормально,якщо Тузлу,Чорноморський флот(маяки) і багато інших провокацій можна назвати нормальними добросусідськими стосунками.Адже тоді ще небуло помаранчевих.Після приходу помаранчевих і деякої демократизації суспільства Російська влада ще більше стала нагнітати відносини(не українці полізли на російську вершину оскверняти символи російської державності.)Уявіть що пан Корчинський напильником спиляв зірки на кремлівських баштах?Я не кажу що не було помилок і у нашої влади.Але мені все-таки здається,що більше все таки в недобрих відносинах винна російська влада.
    Степанич,давайте теоритично-віртуально уявимо опит населення про ступінь ворожості до сусідів,чи до інших національностей.Але уявимо,що це проводимо до "газової"війни.Угадайте з трьох таз-скільки відсотків будуть мати українці у росіян,і росіяни у українців.Ось по цьому будемо судити про рівень ворожості.

• Подобається Подобається x 8
  12. Веда

Веда Well-Known Member

Степаныч. У нас тоже рускоговорящий мэр, который сейчас постепенно осваивает украинский... Но у него и подчиненные говорят по-русски, а вот когда гости из Львова пожаловали, а потом подрядчики из Франковска и обсуждали они строительную тему на разных языках, тогда и проблема появилась... И когда мэр по делам в Киев едет, а там как-правило по-украински общение идет, то... Вот и штудирует украинский, а в таком возрасте и сложнее, да и со временам...
    Вам так хочется, чтобы так было, что вы просто приняли данное утверждение за аксиому. Но это не так. В СССР срабатывало, потому-что ВСЕ вынуждены были знать русский (или стремились, если вам так приятнее). Но СССР нет и поголовное знание русского языка постепенно уходит в прошлое. И это тоже факт.
    Мой папа не знал украинского языка, ни говорить, ни пристойно читать на украинском не мог, но смысл разговора улавливал. Когда гостили в селе, где все говорили по-украински проблемы у него были, да и с ним, у тех селянок, что постарше(они не русского совершенно не знали )...
    Есть и серьезные исследование, которые еще в СССР проводили, которые не согласуются с вашим утверждением...
    Степаныч, мне кажется, что вы еще в СССР, Москва - сердце Родины, а государство Украина для вас до сих пор УСССР, но с досадными ошибками...

Останнє редагування: 27 січ 2009
    • Подобається Подобається x 7
  13. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Спасибо за образ Муравьева. Я даже водном месте прочитал, что при нем расстеливали всех кто ходил в вышиванках.:)
    ИМХО, они все были детьми своего времени и использовали со всех сторон примерно одинаковые методы. победил тот кто смог привлечь больше людей и был более организован.
    Проиграл кто не смог. С этого и надо начинать, в чем были внутренние проблемы ? В чем была собственная слабость и/или слабость идеи ? В современной украинской истореографии виноваты всегда внешние силы.

А методы одни и те же. Не исключение и ОУН, УПА. Те же методы, слабее идея. Если бы поляков привлекли могло может и по другому быть. Но не смогли выше национализма подняться.

14. smeet

smeet просто спілкуюсь

Якщо Ви замітили,я в цьому дописі вставив своїх два речення .Інші тези я взяв з першожджерел,які теж виставив на загал.Я доказав що Мурав"йов діяв самостійно,а не з подачі Антонова Овсієнко,як це пробували нам подати.
    Тепер про "привлечение".Помилкою влади 1918 року,була слаба організація самої влади,велика довіра до північного сусіда.
    Можливо тоді нехватало лідерів тих котрі були в ОУН УПА.А біда визвольних змагань 1939-1946 в тому що їх не підтримала вся Україна.А військова машина СРСР була занадто великою.
    Як завжди наша біда в відсутності єдності.

15. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Бо ТАК жить нєльзя!
    Фантомний біль?

Наспівуючи:
    Душа болит, а сердце плачет,
    А путь земной ещё пылит,
    А тот, кто любит, слёз не прячет,
    Ведь не напрасно душа болит.

16. Степаныч

Веда,
    ответил Вам в приват.
    :)))Рад, что такому количеству людей это понравилось!

Ми ж ведемо мову про реальні дії влади і політику державни. Чи ні?
    Вони нікого не "дурили". Вони проводили мудру, виважену, прагматичну політику, яка була на користь Україні.
    Саме так! Коли прйшли ці "комсомольці-добровольці" і почали з молодечим запалом під впливом своєї комсомольскої юності махати шашками, от тоді і з"явилися проблеми в стосунках з Росією. Від цього Україна тільки програє. Невже Вам це подобається?
    Вам "здається", а от факти говорять про інше.
    Тільки ЗА! Але давайте порівняємо "ступінь ворожості" 2003 року, наприклад, або іншого до 2005-го, і порівняємо з 2008-им. Ось по цьому і будемо судити, чиї дії привели до зміни цього "ступеня". А заодно подумаємо, про що говорить його співвідношення.

І я про це. ТАК (місце для смайлика підкови) жить низзя!:)))

Фантомний біль фігня у порівнянні з душевним болем!;)

Останнє редагування модератором: 28 січ 2009
  17. Веда

Веда Well-Known Member

Уверена, что они поддержали не эту конкретную фразу, а пост вообще.;)
    Степаныч, остальное - в ПП. :)

России, конечно удобно иметь под боком подконтрольну страну, с дешевой рабочей силой, которая еще и разговаривать умеет по-русски...
    У меня много знакомых, которые работают в России, но с куда большим удовольствием они работали бы в западных странах, но язык... Для многих это самая большая проблема. А если у человека появляется выбор, например, у буровика - в Норвегию или Россию. То, тут без вариантов...
    У нас город небольшой, репетиторов английского катострофически не хватает.
    И большинство родителей, оплачивая услуги репетитора, надеются, что их чадам повезет и они... уедут. И, конечно, не в Россию...
    А то, что наше руководство (ни оранжевое ни голубое, ни белое, ни красное, ни другое) не способно ни на что, кроме повышения своего благосостояния, понятно всем. Вот бы еще все миром ответить на вопрос: что делать?

Останнє редагування модератором: 28 січ 2009
    • Подобається Подобається x 3
  18. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

(выделеной мной) - это пример той самой досадной ошибки? Всегда было УССР.... :)
    И тут - не все ТАК однозначно. По крайней мере - из общения с людьми, работвашими в Арктикугле (Шпицберген) я понял, что хорошо жить в Норвегии, а вот на заработки туда ездить плохо. там очень высокие цены за все - просто астрономические, да если еще съемное жилье...Все уйдет в обеспечение своей жизни. По крайней мере - рассказывавший мне это человек пожив там - оставил попытки остаться на заработки (а возможности для этого были - это вполне реально)....

Останнє редагування: 28 січ 2009
  19. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Можно ведь (уже все более теоретически) стать и дорогой рабочей силой. Немного надо. Самим стать образованными.

И вопрос русского языка тут второстепенный. Просто его сами будут учить, если работы не станет нормальной на Украине. Как вы заметили и английский. И тут опять никто не виноват, кроме собственной экономической политики.

Собственно и выбранные лидеры, это тоже объективно.

20. Romko

Гуманітарна Аура Нації - Ліна Костенко

Степаничу,вийміть оті осколки з себе...

а де твій аватар? :)