Схід і Захід України разом чи ні?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем шахрай, 5 вер 2007.

1. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Для цього потрібно перш за все стати дійсно разом. А це неможливе без взаємної поваги.

• Подобається Подобається x 4
  2. Веда

Веда Well-Known Member

Те, що громадяни України до сих пір не зрозуміли, що тільки об'єднавшись, тільки разом ми зможемо розбудувати Україну - наша головна проблема.
    Бачити Україну вільною, сильною державою хочуть не тільки у західних областях. І не тілька в західній Україні збереглися традиції, культура, мова калинова. І навідь на сході є немало людей, які добре розуміють, що взаємопорозуміння необхідне і можливе.
    Нажаль, ми маємо такий політикум (до речі більшість з них - вчорашні комсомольські ватажки та компартійна верхівка), що робить все, щоб не будувати, а руйнувати, щоб не з'єднувати, а сіяти розбрат.
    Головне нам, громадянам України, треба зрозуміти, що любий переділ кордонів - це конфлікт на довгі роки, це біль, горе та нестабільність...

• Подобається Подобається x 8
  3. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Тож ми їх і спостерігаємо останній місяць на ЛФ (тих, що взялися "з-за бугра").

Чому б не вигадати ще нік "кіллер" або "мародер" ?
    Як воно звучить східними мовами ?

4. Romko

Romko Дуже важлива персона

Переваг?
    та ніяких..
    Запропонуйте ви
    героїв,гімн.прапор,герб...традиції...

5. Степаныч

Пропоную: Герб і Прапор залишаються ті що є (от тільки вже пора б і Великий Герб мати). З Гімном треба було б щось придумати. Герої - загальнонародні і регіональні. Традиції у кожного залишаються свої. Мова... от тут би не завадив референдум.

• Подобається Подобається x 2
  6. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Герої - загальноукраїнські. Про совеццкіх раджу забути якнайскоріше. Нехай з ними країна-правонаступниця носиться.

Кого "регіонального" можуть висунути ті, хто не шанує, наприклад, Шухевича ?
    Тільки - повторюю - на "совєццкіх" - табу!

• Подобається Подобається x 5
  7. Степаныч

Ну так загальнонародні=загальноукраїнським. Радянські - точно повинні бути. А кого Ви пропонуєте виключити?
    А кого загальноукраїнського можуть висунути ті, хто не шанує радянських?

• Подобається Подобається x 1
  8. Веда

Веда Well-Known Member

Тут не можу не погодитися. Музика чудова, колоритна, красива. А от слова, вони хороші, але, перепрошую, вже не на часі. Я якось навідь написала новий текст... :pardon:
    Я думаю, якщо розумні люди будуть проводити національну політику, то герої у нас будуть загальнонародні.
    Я давно шукаю пісню про примирення вояків УПА та ветеранів Вітчизняної війни. Кліп у 2004 році декілько разів показували на 5-у. Навіть тут на форумі питала... Так дуже мудрі слова: ”Прости мене, брат, як тебе я прощаю.”
    А вони у нас не такі вже й різні. Це по-перше. А по-друге, у всіх країнах є регіони з своїми особливостями і це нікому не мішає жити у злагоді...
    Я за одну державну мову у країні. Це вигідно економічно. Це справедливо по відношенню до національних меншин. І це шлях до стабільної країни.

9. Letot_Nsk

Letot_Nsk Well-Known Member

А в методах і результатах діяльности?:sad: Або в радянських концтаборах подихати було радісніше? Від усвідомлення того що здох за "Великие Идеи Октября", а не від руки фашиста?

10. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Та йой!
    Навіть реєстр виборців не можуть, а Ви за черепи переживаєте... :)

11. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

Разом. На кінець то Схід і Захід разом ... разом в тому місці де і вся Україна. (с)

• Подобається Подобається x 3
  12. Letot_Nsk

Letot_Nsk Well-Known Member

Дай Боже того!

13. консультант

консультант Дуже важлива персона

На даний час українську мову слід пропагувати так, як комуністи протягом більш як 70 років пропагували російську. Референдум відносно мови слід провести приблизно через 50 років, коли вся комуно-більшовицький дух відійде у минуле і до влади прийде нове покоління, нічим і ніким не заангажоване, справжні патріоти своєї країни. Вірю, що на цей час вже не буде розмов про схід і захід. Це буде одна монолітна держава, одна дружня сім"я в якої не буде суперечок і непорозумінь.

14. Dmytro8263

Dmytro8263 Member

Я сам з Дніпропетровська, і маю багато друзів, знайомих які шанують свою - Українську культуру, дивляться фільми тільки з Українським дубляжем, глузують з москалiв...
    Просо на східній Україні багато українців з російськими коренями. Вже за часи Петра першого українців в сибір відправляли, а москалів на наші землі, та на наших дiвчатах женили. Ось через це тепер деякі люди себе відчувають більше Росіянами ніж Українцями.

15. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Вам в Чикаго тепліше)))
    А в Харкові в цей час їздять з червоними прапорцями з леніном -
    протест проти червоно-чорних прапорців.

16. консультант

Мені сподобалось, що прийшов той час, коли із газосховищ на західній Україні почали подавати газ нашим братам-українцям на сході України. Може тепер нарешті дехто зрозуміє, хто не розумів дотепер, що разом все-таки краще, ніж кожен сам по собі.

• Подобається Подобається x 6
  17. Марусино

Марусино Well-Known Member

і зовсім не через це. Російських коренів і на ЗУ багато, і що? справа не у тому.

18. Скепсис

Скепсис New Member

По магистральному газопроводу НЕЛЬЗЯ перекачать газ в реверсном режиме, т.е. с Запада на Восток.

19. консультант

Не пишіть від фонаря. Слухайте новини і читайте пресу.

20. Скепсис

Скепсис New Member

:haha:

И шо ж там, в прессе, пишут?
    Шо ГТС Украины сейчас усиленно работает в реверсном режиме, перекачивая газ из западных ПХГ на Восток?

Не смешите людей.

а де твій аватар? :)