Схід і Захід України разом чи ні?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем шахрай, 5 вер 2007.

1. Марусино

Марусино Well-Known Member

чому ми не виїжджали? а ми ж ще далі від росії, ніж східняки) і географічно теж

• Подобається Подобається x 2
  2. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

де ви мешкаєте, пані марусино? о_О

3. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

А Брайтон Біч?;)

4. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

небажали, вопросов нет езжайте на здоровье, вернулись - здрасте, только вот теперь получается что те кто остались как бы не совсем патриоты по сравнению с теми что уехали . гм ..

5. duncan

не гмикайте, багато хто лишився, багато хто з тих, хто лишився -- за цю землю помер.

6. Володимир Вишня

Володимир Вишня Well-Known Member

Перепис населення 1926 року.
    http://ru.wikipedia.org/wiki/Перепись_1926_года

УССР. Українці-23.218.860 (при заг.кількості 31.194.976),в той час росіян-2.677.166
    РСФСР. Росіян-74.072.096 (при заг.кількості 77.791.124), українців-7.873.331

Більш детальне доповнення.
    http://demoscope.ru/weekly/ssp/ussr_nac_26.php?reg=4
    http://demoscope.ru/weekly/ssp/ussr_nac_26.php?reg=2

Так от в кого винекне бажання подивитись перепис населення УССР за 1989 рік.
    http://demoscope.ru/weekly/ssp/sng_nac_89.php?reg=2
    Виникне логічне запитання, яким чином кількість росіян збільшується з 2.677.166 (1926р.) до 11.355.582, тобто в чотири рази, в той час коли українців з 23.218.860 (1926р.) до 37.419.053 меньше ніж двідчи.

Так от "заблукавші туристи" Россия Матушка Вас ждет в свои обьятия.

Останнє редагування: 14 гру 2008
  7. OrangeSpring

OrangeSpring Well-Known Member

А ви і мене вижинете? заберете у мене Батьківщину?
    Так, мій батько народився під Харковом, але ж його батьки прийшли у 1932 році з Росії (вимушени були прийти - тому що більшовики їх розкулачили- відібрали все)

А мати народилася у Росії - в родині росіян, яких було репресовано. Народилася у бараці, у таборі.

У 60-х роках приїхала вчитися до Полтави та зустріла там мого батька.

Я народилась у Харкові через 6 років.

Але ж я українка. Для мене Україна = це все.

Росія мені не яка на Матушка:sad:

• Подобається Подобається x 6
  8. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Очередной распространитель билетов? Какой процент за это платит Укрзалізниця? ;)

• Подобається Подобається x 3
  9. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

Ну любят они это дело.....:)

• Подобається Подобається x 4
  10. Володимир Вишня

Володимир Вишня Well-Known Member

Пані Penelope, мій попередній допис стосується лише виключно українофобів російського походження які прагнуть до створення федерації.

Збільшення кількості росіян в Україні здійснювалося насамперед не через природній приріст, а через іміграцію.

Останнє редагування: 14 гру 2008
    • Подобається Подобається x 1
  11. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

ТАК воно повернецця сторицею! :))):))):)))

12. рівнянин

От цікаво...у мене дідусі та бабусі: українець, білоруска, росіянка і узбек...:)
    І хто я?:pardon:

Я ж кажу:

:)

Останнє редагування модератором: 14 гру 2008
  13. Марусино

Марусино Well-Known Member

вони не схотіли повертатися в Україну. І не хочуть. І не захочуть. Цікаво, чому не повертаються до такого класного життя.

14. bayard

bayard Дуже важлива персона

А какой именно? Можно и я почитаю?

А далеко не ходить
    тут считаю Ходорковского вором http://ccna.ru/cgi-bin/forum.cgi?action=thread&id=32563#unread
    Перлы:
    всеобщая доступность образования была великим достижением СССР и именно поэтомы его и будут старатся забыть как можно быстрее. Быдло не должно помнить что его предки жили в великой стране.

а тут меня дебилом http://ccna.ru/cgi-bin/forum.cgi?action=thread&id=32161&page=14#unread
    Перлы:"Из всех украинских библиотек изымают советскую литературу, заявил депутат Луганского городского совета, председатель общественной организации "Молодая гвардия" Арсен Клинчаев. Помнится по указанию Гитлера на кострах сжигали книги, которые не соответствовали духу фашизма, конечно они сожгли произведения Маркса, Энгельса, Ленина, всех публицистов социалистической теории.
    Андрей Гаджиханов (2garin) 2008-12-01 11:14:11
    Еще штрих к демократической Украине...
    21 ноября прошел организационный съезд Социал-националистической Ассамблеи (СНА). Были выступления на тему Великой Украины и по поводу марша УПА 18 ноября, складывающейся ситуацией делегаты довольны....
    Что-то это напоминает... Согласны?

Вот что забавно что этот говнюк Андрей - харьковчанин:sad:

Останнє редагування модератором: 14 гру 2008
  15. duncan

штірліц вважав, що запам’ятовується останнє...
    може ви узбек?

• Подобається Подобається x 5
  16. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Нормальный человек помнит и чтит всех своих родственников. А некоторые их из себя выдавливают.

17. Romko

Romko Дуже важлива персона

Чорнобильцю...
    Я думав,що Ви совєцький чєлавєк..
    Богу дякувати...не зовсім...

18. Веда

Веда Well-Known Member

И не просто выдавливают, а попросту отрекаются, как сплошь и рядом происходит на востоке Украины. Я, например, знаю, что у соседа мама украинка, а бабулечка, которая приезжала в гости с Черкащины, говорила только по-украински, а сегодня он ярый антиукраинец!
    Одна знакомая при каждом удобном случае рассказывала, как оне не любит украинский язык, ну просто слышать не может... И вот случилось в их семье несчастье, умер ее отец. Мы, по-соседски, помогали с похоронами. Над гробом отца причитала это женщина на украинском языке! На похороны приехала ее родня - почти все говорили по-украински. Но прошли скорбные события, и она опять "русская"!.. И таких примеров хоть пруд пруди!
    И это и больно, и страшно.

19. Это ужас! Но почему так много людей на востоке Украины не любят украинский язык?

20. рівнянин

Ну...не знаю...
    Прізвище від "залізний"-"Темир" (Тимур) Темирлан...так що...що завоювали там і живемо...;):pardon:

а де твій аватар? :)