Схід і Захід України разом чи ні?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем шахрай, 5 вер 2007.

1. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

В Америці президент Никсон колись мусів зрезиґнувати. Ізза того що не міг викарабкатись із звинувачення в кримінальному порушенні. "Бідоця" вчасно не знищив касети з записами які його інкрімінували. І хоч він сам призначав прокурорів на розслідування всі вони відмовлялись від "заминання" цеї справи. Так що мусів зрезиґнувати бо інакше б скинули голосуванням в конґресі. Президент США має набагато більшу владу чим президент України. Українській державі покищо до цього далеко.

• Подобається Подобається x 1
  2. OrangeSpring

OrangeSpring Well-Known Member

Ви думаєте, що Кушнарьова вбили через це?
    Мені здається зовсім ні.

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

емігрують куди? на схід?
    ні!
    емігрують на захід - до цивілізованого життя.

якби не проросійський схід, може б не треба було й емігрувати - Європа сама прийшла до нас... як у Польщі, Латвії, Єстонії.... а так... маємо що маємо...

• Подобається Подобається x 3
  4. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

вот как тут не предложить Вам идти в Европу а себе к России, но это сепаратизм, скажите чесно, чем Вам мешает пророссийский восток? без обид, но разве когото в украине заставляют делать что-то проросийское? учить язык например, Вам кто-то говорит что из-за Вас у нас в Украине бардак, и жизнь на уровне плинтуса .. хотя в этом вина руководителей как наших так и Ваших .... если можете приведите конкретные примеры того как восточные регионы мешают Украине идти в Европу или другое какое светлое будущее? ...

• Подобається Подобається x 4
  5. Patrick

Patrick Well-Known Member

А це якраз в самий раз! Я буду тільки ЗА!
    ...а на всякий випадок ще і паркан з колючкою , КПП "вертушка" і візовий режим.
    А дальше побачим - "хто прав , а хто ошибся на корню".....

Останнє редагування: 13 гру 2008
  6. artobstrel

:biggrin: сомнительный выход, почему не можем вместе жить? нам конечно не сильно накладно будет со всем промышленным потенциалом страны отъеденится, только вот нахиба??? что это Вам даст? Насчет режима интересно, только пока к нам едут строители из ЗУ а не наоборот ....

7. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Є пропозиція. Оскільки як тільки на Сході хтось скаже щось подібне, його притягнуть до відповідальності за сепаратизм. Он Сєвєродонєцком, де нічого подібного насправді не було, до цього часу очі колють. Тому пропоную організувати серед еміграції активний рух за від"єднання Сходу, Півдня, можливо, Центру від Галичини з установкою паркану, КПП і т.д. Звісно, западенці на Україні еміграцію підтримають. А далі референдум і цивілізоване розлучення. І буде усім щастя! Ми Вас не будемо нервувати, ви нас не будете діставати.

8. Patrick

Patrick Well-Known Member

Ну не виходить вмєстє!..... Самі бачите.
    Нащо горбатого до стіни ліпити? Розбігатися треба поки перестрілка не почалася.
    А там , коли кожний окремо , може з часом і дружити почнем....вон як серби з хорватами...і треба була їм та війна., щоб 15 років після неї вони знов відносини налагодили.

Останнє редагування: 13 гру 2008
  9. Romko

Romko Дуже важлива персона

Як не було?
    Степаничу,Ви ж ніби на пам’ять не скаржились...

10. Степаныч

Там була досить велика делегація з нашого міста. На той час я з ними усіма спілкувався. І ніхто, Н І Х Т О, з 20 осіб нічого не чув про сепаратизм. Чому я мушу не вірити їм? А кому вірити?

• Подобається Подобається x 2
  11. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Степанич, якщо робити розумно - все можна вирішити тихо і мирно. Треба провести дуже обєктивне дослідження - чи люди обох частин України хочуть жити разом. Якщо хочуть, звичайно треба запровадити федеративну систему.
    Ажде ми страшенно різні. Наприклад ЗУ жила більше 500 років з поляками і тільки 50 років під росіянами.
    Наприклад, для луганської і донецької області зробити кілька якихось специфічних законів. З тою ж російською мовою, яка на Заході потрібна як зайцю стоп-сигнал.
    З розумом і поміркованістю можна будь-які питання вирішити.

• Подобається Подобається x 5
  12. Степаныч

Повністю погоджуюсь! На жаль ми сьогодні не бачимо ні розуму, ні поміркованості.

• Подобається Подобається x 4
  13. artobstrel

это убеждения расходятся, жить и работать вместе это не мешает, просто надо заниматься своим делом, я не могу представить себе что бы врач "Ваш" отказался лечить "нашего" больного, или я не захотел вытаскивать из какойто халепы "вашего" , если принять что мы разные и имеем право жить по- разному вполне можно эффективно сосуществовать, как например в Канаде, англы и францы ужились и ничего ...

14. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

А ось чому? Чи не тому що коли Україна серйозно повернеться до ідеї Чорновола (1991?) і дуже скоротиться кількість областей (земель) то багатьом чиновникам прийдеться стати під церкву з протягнутою рукою.
    Адже є дуже багато країн з федеративною системою - США, Німечина, Мексіка, Бразилія, Австралія, Канада і т.д. і жодна немає натяку щоб розпадатись. Розпалась Югославія яка була створена штучно і крім Тіто небуло нічого там щоб її тримало.

15. Степаныч

Тому що ми бачимо з однієї сторони: "Дайте, пожалуйста, возможность нам жить так, как мы хотим". З іншої: "Ні, не дамо. Будете жити як ми скажемо. Це наша країна".
    ЗІ: До речі, лають "кучмізм". А як Вам така думка?:

"То, что теперь называют кучмизмом, базировалось именно на разъединенности Украины. И именно через разъединенность Украина не попала на тоталитарную тропу, как, скажем, Беларусь. С одной стороны, Кучма исполнял роль верховного арбитра между региональными протототалитарными квазигосударствами. С другой, именно он объединял их в одно целое, жившее в пределах единого государства. И еще: он не позволял ни одной из них подмять под себя всю Украину. Стоило исчезнуть этому авторитарному фактору – как раскол Украины не мог не показаться наглядно, не перейти из ментально-психологической в социально-политическую плоскость".

http://federal.org.ua/content/severodonetsk-2004-pozor-ili-otvergnutyi-podarok

Не з усім можна погодитись, та все ж таки цікавий погляд.

16. Полковник

Полковник миється в бані

А Россия?
    Не?
    Или она в "і т.д."???

17. Марусино

Марусино Well-Known Member

хфігня. Нема ніякого "проросійського сходу. Є звичайні нормальні люди-українці. Які просто хочуть жити в злагоді з Росією. На те багато причин.

а емігрують не на сіх, а до сша, наприклад. В канаді он цілі квартали українською розмовляють:) вважаєте, це добре? я так не думаю. Їхати кудись за кращим життям... і там товкати заклики про самостійну Україну - безглуздо і нєкрасіво. Це все ІМХО, щоб зараз не звинуватили.

18. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

хвігня... ;)
    ф = хв
    переважно це якраз західні українці...
    ви вважаєте, що було би ліпше, якби усіх цих українців "колективізували" та "розкуркулювали" в ссср?

19. Марусино

Марусино Well-Known Member

а я кажу хфігня:haha:) шо хв наю, то й що)))

ну от я по це й кажу - західні українці. Чому, блін, там немає, скаімо, південних українців кварталами? при чому тут розкуркулювали...коли, п'ять, десять років ому розкуркулювали? не треба знов відмазки про совок:))).

20. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

а пояснення просте.... ;)
    небажання лишатися під дурнуватою владою, її несприйняття...

східняки -- довго боролися, але масово не додумалися імігрувати, коли програли...

може саме за таку галицьку ментальність сталін і вирішив всіх західних масово вивезти звідси, бо розумів, що все одно не здолає?

в цьому і є пояснення, чому до середини 50-их тут був збройний опір, коли на сході масово русифікувалися та їхали будувати "світле майбутнє" невідомо кому невідомо нащо...

а де твій аватар? :)