Схід і Захід України разом чи ні?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем шахрай, 5 вер 2007.

1. Городецький

Городецький Well-Known Member

Є. В основному тяготіють до України.

2. КривоРожец

КривоРожец Well-Known Member

В селах тяжіють до Росії? Не смішіть. Та ні до кого вони взагалі не тяжіють. За міста теж так легко не ручався б. В кожного у нас в голові це "тяжіння» саме таке, як власне ми самі до цього відносимося :).
    Можливо ви з більш старшим поколінням спілкуєтесь, тому у вас така інфа. Серед молодих людей я поки що зустрів одного такого, і то він як не дивно збирається звалить до Канади. :)

Примітка: від Кривого Рогу до географічного центру України пр. 170 км.:)

Останнє редагування: 24 вер 2008
    • Подобається Подобається x 1
  3. Полковник

Полковник миється в бані

Типаааа, Украина - ИСКЛЮЧИТЕЛЬНО аграрная страна и ВСЁ решается ИМЕННО в сёлах?
    Правильно понял? :cowboy:

У меня до дачки почти 120 км.
    Это что, растояние????

Останнє редагування модератором: 25 вер 2008
  4. КривоРожец

І я про те. Довжина Кривого Рогу з промисловими підприємствами 120 км. Найдовше місто Європи, і друге в світі. :)
    Повторююсь, так і в містах не 100%

5. Вуйко Стефко

Вуйко Стефко миється в бані

Ну не тільки аграрна...Ми ще й над технікою,думаємо.Ну там...Зробити такий довгий трамвай в місті,так кільометрів на 2-3и...Ага-а...Жеби в задні двері ввійшов,а передніми вийшов,і юж вдома.Шо зла ідея?А то яйк-то кажуть лемки француваті:-Той мОскаль нарОбив технІки,а ти-сі лемку є...Вибачайте мене старого,знову-ні на гумор пот'єгнуло!
    Злу букву витерти модератору,то не пробл'єма думаю,як от,тіпа, трамвай збудувати такий...Жартуймо-си!

6. Полковник

Полковник миється в бані

На ЧТО Вас потянуло????
    Уточните.....:cowboy:

7. Вуйко Стефко

Вуйко Стефко миється в бані

3нову-ні на гумор пот'єгнуло!
    Жартуймо-си!
    :crazy:

8. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Невдале слово вибрав, тому й думку неправильно зрозуміли, вимушений пояснити. "За дурної голови..."(с).:)
    У мене доволі широке коло спілкування. Кіровоград, Знам"янка, Олександрія, села Олександрійського району, Світловодськ і т.д. Тобто, Центр. Так от: не зустрічав ні однієї людини, яка була б настроєна вороже до Росії і схвалювала погіршення стосунків між Україною і Росією. В селах також. Навпаки, засуджують люди намагання Києва погіршити стосунки з Росією.

9. Войцек

Войцек Well-Known Member

Так то в принципі не правильно - із сусідами ворогувати. Але коли сусіди до тебе ворожі...

10. Bogun

Bogun Well-Known Member

Крім того, такі жахи про Україну розповідають на телебаченні. У мене одна знайома в Україні не була 10 років, а коли сюди приїхала, сміялася. Її залякали, що її тут на Західній Україні (Хмельницький для росіян ЗУ) заб'ють.

Але сказала, що ми, українці, за 10 років змінилися. Стали відкритіші та з'явився величезний гумор.

Чесно, який здобуток, як Януковича, так і Помаранчевої революції. Ми розпочали сміятися над собою, над політиками (яйце у Франику).

А росіяни навпаки закрилися у собі.

• Подобається Подобається x 7
  11. КривоРожец

так це інша справа.Я сам родом з Кіровоградської обл. Часто буваю в Кіровограді. Бував в Світловоцьку, в Олександрії, Знамянці.
    Бував і в селах Олександрійського р-ну: Нова Прага, Стародуб, Олімпіадівка і т. д.

Останнє редагування: 26 вер 2008
  12. Степаныч

Та в чому ворожість Росії до України проявляється? З точністю до навпаки!

13. Войцек

Войцек Well-Known Member

Та нє, вже ліпше казати - то взаємна симпатія.

А от хто перший почав - то інша справа, де з"ясувати винного майже не можливо (якнамене)

14. Городецький

Городецький Well-Known Member

А що, Вам ніколи не хотілося, щоби брат або теща Вас любили трохи менше? Ну, не так наполегливо, хіба що?

15. Степаныч

Думаю, я правильно зрозумів алегорію. Запитання: звідки Ви взяли, що БРАТ любить нас наполегливо?

16. Romko

Romko Дуже важлива персона

От..навіяло...
    хоч писане було ще в 91-му році,але настрої не змінились...
    і воплі теж...
    Євген ДУДАР
    ЛИСТ
    запорожців, волелюбних хлопців,
    московським султанам, київським ханам,
    кримським ханикам, обласним, районним,
    місцевим мурзам, їхнім політичним наложницям
    і утробним заложникам

Останнє редагування: 26 вер 2008
    • Подобається Подобається x 4
  17. Иван Гонтa

Иван Гонтa New Member

мене дивує така річ, що як гуртуються словяни тут у нас у місті: і хорвати, і поляки, русини та руські, так як вони сваряться в Україні, Росії, Білорусі. Чому так? Чому словянський захід та схід не гуртуються, і як воно виглядає з середини7 Чи не здається воно дивним?

18. КривоРожец

А чому слов’яни повинні об’єднуватися?

19. Гена Букин

Гена Букин Well-Known Member

Певно дехто відчуває на собі як його БРАТ любить.... і любить.... і любить... :mocking:

20. harmony

harmony Well-Known Member

Моєму малому був потрібен повний акордеон. На жаль у Львові знайти нормальний акордеон за невелику ціну нереально. От в інтернеті я випадково знайшов такий варіант. Після дзвінка на номер мобільного телефона, виявилось, що цей акордеон аж у Дніпропетровьку. Власник погодився відправити мені його через "Міст-експрес", є така фірма по перевезенні, тому що пошта відмовилась. Через два дні я отримав цей акордеон, який є у відмінному стані, заплативши мізер за перевеження. Сьогодні відправив переказ на 100 гривень більше, від тої суми, яку бажав отримати власник не через те, що я добрий, а за те, що людина не втратила віри в людську порядність. Я переконався, що незалежно від того, де ми живемо і хто ми є, в першу чергу потрібно бути людиною, а ті всі балачки про різницю між сходом і заходом - пусте ! Різницю роблять у верхах, внизу ніхто різниці не помічає, навіть якщо це громадянин Росії, чи будь-якої іншої держави.

• Подобається Подобається x 2
а де твій аватар? :)