Схід і Захід України разом чи ні?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем шахрай, 5 вер 2007.

1. Romko

Romko Дуже важлива персона

Відповідь: Схід і Захід України разом чи ні?

Хтілибисте....
    Нєдождьотєсь!

2. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

До речі. Якось тре назватись. Як називаються громадяни України, які за походженням не мають честі належати до "титульної" нації???

3. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

В мене майже серце ротом вискочило коли його вперше побачив. (пуперу) Попереджати треба. :sad:

Додано через 2 хвилини
    Для цього навіть в анґлійській мові є слово: поґани! :)

• Подобається Подобається x 3
  4. smeet

smeet просто спілкуюсь

Степаниич Ви прекрасно знаєте, як називаються люди які не належать до титульної нації,як і знаєте що не в цьому діло.Бувають люди, які не належать до титульної нації, а роблять для неї більше, ніж 10 "титульних".А бувають такі "титульні", що лібше б їх не було.Наприклад-Симоненко,Вітренко,Тарас Чорновіл з братиком і др.
    Діло в ставленні до проблеми. "Нетитульні "-просто по людськи мають бути толерантними до "титульних"-вони повинні їх розуміти,розуміти їх устремління зберегти свою "титульність" не ради принципу,а ради прийдешніх поколінь.Вони повинні з розумінням поставитись до намагань відродити "титульними" свою рідну мову(якщо покласти руку на серце і говорити без лукавства вона потребує негайної реанімації).І основне полюбити цих людей-від них ніхто більше нічого не хоче-невже це так багато.Це по-моєму загальноприйнятні світові норми співіснування в одній державі титульної нації і нацменшин.Я розумію що окремі представники самої великої нацменшини не хочуть ніяк сприйняти те, що вони нацменшина, а не могутній старший брат,якому все дозволено навіть те що ніколи і нікому не дозволено.
    Тепер про те, про що говорилося вище, тобто про проживання бік в бік на протязі віків росіян і українців на цій території.М"яко кажучи це неправда. Якби так було, то не було б України і не було б Росії.Була б далі Київська Русь.Але з часом нації виокремилися в окремі держави і жили нарізно,хоча і по сусідству.А великі переселення почалися після Сталінських геноцидів,масових виселень татар і навзаєм заселення росіян в Крим.Були росіяни і раніше в Києві,але це було теж зв"язано з тим що багато років фактично в Україні було домінування Росії,після злощасної Переяславської угоди.

• Подобається Подобається x 7
  5. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Хто такий "братик"?

• Подобається Подобається x 1
  6. Romko

Romko Дуже важлива персона

Андрій Чорновіл.Свого часу адепт СДПУ(обрізана).

7. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Ясно "братика", не знаю. :)

8. Patrick

Patrick Well-Known Member

Перш за все , дякую Вам , пане Калиниченко за Ваші слова.
    Були такі всі як Ви , то і назва теми "Схід і Захід України разом чи ні?" виглядала би якось дивно.
    Але на жаль так не є .А є воно ось так.
    Є ще купа інших невзгод і розходжень , але це таке , ...вже не важно.
    І тому , з мого субєктивного боку , я собі думаю , - а чого би нам не розійтися? Кожний піде своїм шляхом , буде будувати памятники кому він захоче , вступади до тих чи інших блоків і т.д. А історія розсудить хто був правий , а хто ні.
    Може для Вас виглядають дикими мої слова , але насправді з близька не все так зле , як звучить.
    Є ж на світі держави коли одну націю розділяють кордони . Крім Північної і Південної Кореї , Тайваню і КНР - де є наставлені один на одного гармати , є Німеччина , Австрія , Ліхтенштейн - там люди живуть між собою мирно і спокійно.

Дальневосточник, чекаю від вас лінку моєї цитати , де я таке говорив за СУ.

• Подобається Подобається x 2
  9. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Дякую за відповідь! Є заперечення, але в цілому згідний. Крім Переяславської ради. Там питання.

10. smeet

smeet просто спілкуюсь

Був такий , а може десь і є рілний братик Тараса- Андрій, котрий балотувався в президенти України, як технічний кандидат.

11. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Через те що я є хресним сином В.Чорновола тому це мене цікавить. Я персонально з дитиства знаю тільки Тарасика, інших не знаю, окрім гідри Антени Пашко (в неї дочка на скільки я знаю) і давно покійної мами Тарасика. Тому по сімейному цікаво (упаси бог не є українським політиком:) ) А В.Чорновіл звичайно любив скакати в гречку і в коноплі. :)

12. smeet

smeet просто спілкуюсь

Так там дійсно питання.Всі стоять на тому, що цей крок в той час був необхідним.Погоджусь, хоча маю деякі застереження.Тобто.Не прорахував Богдан наслідків.Не міг він подумати,про те що Росія з союзника стане диктатором і поневолювачем на декілька століть для України.

Додано через 4 хвилини
    Не розумію,Ви дійсно про це не знаєте.Я чогось думав що Тарас і Андрій є рідним братом і від однієї мами.Знаю,що Андрій закінчив медінститут у Львові.Бо зі мною знайомі люди котрі його знали.

Додано через 5 хвилин
    Поясніть мені,крок Тараса-це що тупо тільки гроші-я маю на увазі Тараса в Регіонах?

13. zenyk

zenyk Well-Known Member

....ой...Ви напевно не звертали уваги як ці "окремі представники" поводять себе перебуваючи в інших країнах світу (чи то туристами чи то мешканцями)....так шо їх поведінка на Україні ше навіть дуже стримана! :D

14. smeet

smeet просто спілкуюсь

Що Ви маєте на увазі?Як ведуть себе нові рускі на курортах Єгипту, Багам, і різних там Майям?

15. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

І чужому научайтесь, й свого не цурайтесь - Т.Г.Шеченко

16. І.Павлович

І.Павлович Well-Known Member

Не згодний! Занадто розумна (якщо можна так сказати) людина була. За прорахування всіх можливих наслідків говорить те, що Договір, важливість якого для Московії і України переоцінити важко, на який посилаються вже більше, ніж300 років... ЩЕЗ! А документи ТАКОГО гатунку просто так не випаровуються.

Додано через 6 хвилин
    Мій двоюрідний брат живе у Празі зі своєю родиною. Так він розповідав, що знайомий з багатьма представниками "3-го Риму", які (як і він) вже біля 10 років живуть і ведуть бізнес у Чехії, але досі ні мови не знають, ні цивілізованим походженням не відзначаються. У більшості своїй. Є виключення, але лише те, що піттверджує правило.

17. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Шапка горит? :)
    Я не указывал, на чьи именно слова ссылался. Тем более, что не один "дописувач" "дает дули" в сторону Востока Украины... :D

18. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

Як я пам'ятаю і при неоліті і не тільки на західній. Судячи по китайцях, то в нас і не кохання , а так, захоплення.

19. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

О, згадав стару ірландську приповідку (трохи перефразую) : людство поділяється на дві частини одна це українці а друга це люди що хочуть бути українцями але не можуть. :)

20. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Немного не так.

людство поділяється на дві частини одна це люди, а друга це вроде и схожи на людей и що хочуть бути людьми але не можуть из-за национальности. :)

а де твій аватар? :)