Схід і Захід України разом чи ні?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем шахрай, 5 вер 2007.

1. bayard

bayard Дуже важлива персона

Відповідь: Схід і Захід України разом чи ні?

Шевченко жил в царской кабале, поэтому не мудрено что он так писал. А вы если и дальше будете приджерживаться таких принципов, то над вами будут просто смеяться, и прежде всего россияне:)
    Михновского читал. Кстати братсов тарасовцев, если мне изменяет память біло создано как раз в ун-те Каразина. От себя вам советую: когда вы берете высказывания отдельных личностей посмотрите в первую очередь на дату, оцените время, обстановку. Политика это не математика в которой 2х2 всегда 4, и полностью зависит от обстоятельств.

2. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Пане INGULe, вам мабуть треба полюбити громадян України та себе як одного з тих хто мешкає на сході? Чи ви вважаєте, що можливо все укрити лайном та бути чистим? Ніколи не буде України (Та що там Україна! Будь яка країна!), коли в неї будуть мешкати такі люди як ви, люди, які у першу чергу не поважають таких же як вони самі громадян. Повага до іншої людини, спільна ідея, яка об’єднає країну, спільна історія, та забагато другого – це перше і найголовніше. Ви ніколи не думали, навіщо колись в РФ з’явився «росіянин», чому в Америці – «американці», «американці деякого походження» а не рускіє, італійці та мексиканці? Там намагаються об’єднати людей як громадян спільної країни, а коли я чую українські ЗМІ, читаю форуми, то постійно поділяють країну на захід та схід, на тих, хто знає справжніх героїв, та других, яки пам’ятають своїх дідів що воювали з фашистами, а не з комуністами... Я розумію, що можуть помилятися людина, навіть місто... але може помилятися схід країни взагалі? О_о

• Подобається Подобається x 2
  3. bayard

bayard Дуже важлива персона

Спасибо на добром, но замечу что фраза "независимая Украина" мне не нравилась с самого начала. Когда говорят "независимая" сразу возникает вопрос: от кого? Формулировка Бандеры "УССД" куда более звучнее.:)
    Не понял фразы?
    Розставлю карпки над І, (щодо мого вибору на виборах:)) та відповім словами Де Голля:«Я вільний француз. Я вірю в Бога і в майбутнє моєї батьківщини. Я не належу нікому. У мене є місія, одна тільки місія — продовжувати боротися за звільнення моєї батьківщини. Урочисто присягаюся, що не належу до жодної політичної сили, не підтримую жодного політика, ким би він не був — чи то центристом, чи то консерватором, чи то ліваком. У мене є лише одна мета: звільнити Францію»
    А вы думаете, что надев вышиванки у людей сразу проснется нациольнальное самосознание? Ну вы же взрослый человек, и должны наконец понять что дело в не переименовании улиц, количестве церквей и вышиванок. Ваш дремучий национализм заведет вас в никуда. Кроме насмешек и плекания в себе вечно обиженного малоросса вы не добьетесь ничего кроме неуважения. На насмешки со стороны соседей нужно отвечать не бегством в ненависть и обиды, а развернуться и дать в морду. А если сидеть тихонько шушукаясь на кухне, как при Сталине, и лелеять некоторый сонм образов...вы же знаете, что сделали оуновцы когда первым этапом прибыли с лагерь где содержали Солженицына? Правильно - начали подготовку к тюремному восстанию:). Этим мы и отличаемся от основной массы россиян - стремлением взяться за ножи или щелкнуть затвором в нужное время, а не сидеть 30 лет на печи как русские богатыри. Так зачем вы им уподобляетесь? Зачем поворачиваетесь спиной к своим же? Неужели жизненный опыт не подсказывает вам, что наш брат только того и ждет чтобы Украина раскололась? А вы этому только способствуете!
    Вот кстати полюбуйтесь http://obkom.net.ua/articles/2008-07/29.1627.shtml
    Очень советую всем прочесть!

Во-первых, Кирилл (Гундяев) озвучил любимый тезис кремлевской власти и ее прихлебателей – о «расколе» Украины.:aggressive:

4. borkhes

Шановний, ви працюєте? Як до роботи ходите? У справжньому національному одязі? Вам для того, щоб відчувати себе українцем треба ходити всюди у вишиванці та зі шматом сала у руці? Був у Європі, але там теж мало людей ходять у національному одязі – це визначає що вони теж не поважають свою країну?

Додано через 6 хвилин
    Мабуть цім відрізнялись ОУНовці, але коли ми згадаємо Маслоу, то більша частина мешканців будь-якої країни у першу чергу хоче жити і навіть коли їй влада не подобається вони будуть чекати кращих часів.

5. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Все правильно, крім наведеної цитати. Таке твердження не відповідає дійсності і є повною нісенітницею.

Різниця в ЧОМУ? Що нас відрізняє?

6. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Бракує трикутного штампу. Ггг... :)

• Подобається Подобається x 2
  7. Степаныч

Не дочитал до конца. Если аФФтАр из фразы: "Я видел тысячи православных людей, которые так приветствовали патриарха, как я не помню за всю жизнь. Кто-то сказал, что это напоминало встречу народом воинов-освободителей, как в хронике, - такое ликование было среди украинцев" делает "глубокомысленный" вывод: "Оказывается, Алексий II в Киеве встречали как «освободителя»!, то грош цена такому аФФтАру и его опусам.

А вот сходил по ссылке из этого опуса (http://www.interfax-religion.ru/?act=dujour&div=12) и подумалось: "А что можно возразить? Что написано неправильно?". Сомнения вызвало только вот такое утверждение: "На стадии подготовки празднования власти запретили рекламным агентствам вешать на улицах плакаты с портретами Алексия II, ...".

• Подобається Подобається x 1
  8. levandivka

Не скажіть...
    Іноді відхаркатися дуже корисно... :)

9. Степаныч

Нє. Бракує ІСТИНИ!!!;)

Відхаркатися завжди корисно. Але от ковирятися в харкотинні нікому не спадає на думку (крім спеціалістів, звісно, та й ті задоволення від цього не отримують). Та й нормальна людина своє харкотиння на загал не буде виставляти.

10. levandivka

А Ви її пізнали?! :)

11. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

можливо....
    але є якраз протилежний приклад -- "хлопомани"....
    ви, звичайно, знаєте хто це такі... [​IMG]

12. Степаныч

Ваабще!?:8: Я тільки з приводу української в СРСР писав.

13. INGUL

INGUL Well-Known Member

так ніц не змінилося, приїдьте у Харків, або у мій рідний Миколаїв, та поспілкуйтеся на вулиці з перехожими українською, і побачите реакцію.
    Моя знайома дівчинка зі Стрия, коли у Харкові навчалася, то кожного дня звар'ювала. Каже їду у маршрутці, кажу де зупинития, навмисно проїжджають, мовляв "па укрАінскі нє панімаєм", заходжу до крамниці одягу, роздивляюсь якісь речі, питаюся в продавця, чи є мій розмір ? - у відповідь - ти што нармальна гаварить нє можеш ? Ти пасматрі, свідомая какая, єдь в свой бандерштат !

14. borkhes

А чім ви відрізняєтесь від них? Чи не пам’ятаєте, що як ви ставитесь до людей, то й вони до вас також?

15. duncan

а у львові за те, що розмовляють російською -- ніхто таких коментарів не дає...
    до чого тут "як ви ставитеся до людей"?..

• Подобається Подобається x 3
  16. Степаныч

Нє, ну це вже занадто!!! Навіть брехати можна в міру. А надмірна брехня навіть не огиду вже викликає, а сміх.:)

17. levandivka

Та чого?..
    Може голос у людини некомандирський...
    Нашим маршруточникам - любою мовою, поки не гаркнеш.

18. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Я - схiдняк.
    Подбные "откровения" вызывают у меня отвращение.

• Подобається Подобається x 3
  19. duncan

тобто такого, як пише пан інгул -- немає?

20. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Я не на допиті - тому відповім так - "Поклоніння ящірці" Любка Дереша - правдиво чи ні?

а де твій аватар? :)