Відповідь: Схід і Захід України разом чи ні? Дійсно, треба додати ще досвіду країни, якої пощастило не пережити соціализм, - Англії. Там у парламенті чергують "боббі" з дубинками, і там - ніяких блокувань і бійок. О! А ще - досвід Ватикану. Таке важливе питання як обрання нового Папи - і конклав сидить під замком допоки не вирішать питання. Додано через 6 хвилин У Болгарії було: спочатку обрали ось таких депутатів як в нас зараз, але терпіли недовго і повиганяли "зброєю пролетаріата"! Чим не приклад?
Відповідь: Схід і Захід України разом чи ні? Не треба так категорично, Ромко. Не всі, хто хоче жити по-своєму та дивитись кіно россійською, ненавидять або зневажають все українське. Хіба Чемпіонат Світу 2006 цього не продемонстрував. Захід та Схід можуть порозумітися, але їм заважає держава. Народ у нас класний, а ось с державою... Як казав Задорнов, "Когда мы не платим налогов, это наша борьба за Родину против Государства."
Відповідь: Схід і Захід України разом чи ні? Шкода, Полковника нема. Він би точно сказав, що заважає.
Відповідь: Схід і Захід України разом чи ні? - і хто буде пиляти гілку на якій сам сидить ? Наші депутати - вихідці з компартійного минулого ?
Відповідь: Схід і Захід України разом чи ні? Я про це і кажу І взагалі, я завжди проти таких провокативно-конфронтаційних питань... На карті свого міста такої вулиці не бачу...
Відповідь: Схід і Захід України разом чи ні? Ул. Щетинина находится в Пролетарском р-не Донецка, спальный район. Пупер, а вас чем привлекла эта улица
Відповідь: Схід і Захід України разом чи ні? Не була там Знаю тілько центр, бо вчуся там. А живу в Артемівську, місті солі та шампанського... і ще складу боєприпасів, що вибухнув...
Відповідь: Схід і Захід України разом чи ні? Как это не были. А Вирус, Норт Фокс или Опера, неужели вы там не бывали
Відповідь: Схід і Захід України разом чи ні? пояснення простіше за просте: дівчина моя (колишня) там мешкала.... спогади, так би мовити..
Відповідь: Схід і Захід України разом чи ні? Мене такі клуби не дуже приваблюють, більше на Gung'Ю'bazz люблю бувати...
Відповідь: Схід і Захід України разом чи ні? Ходили туди зі знайомим, він палить трубку, табак був з чорносливом, дим - смакота Зроби тирк у підписі