Схід і Захід України разом чи ні?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем шахрай, 5 вер 2007.

1. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

Відповідь: Схід і Захід України разом чи ні?

"дай за дай"? ви не могли б мені дати лінки на статті Єжова? Берії, може, у вас зберіглися оригінальні вислови Івана Сусаніна?
    ==
    тільки одна пропозиція - коли говорите про явище - невимагайте фото відблисків - і буде вам щастя ;)
    ==
    До речі - кияннафорумі багато? бо саме збираюся на Подолі пива попити:)

• Подобається Подобається x 1
  2. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

-1. Дійсно, розруха починається з голів, як процитував Дальневосточник! З якого дива Ви мене записуєте в прибічники або шанувальники Єжова і Берії? Тільки за те що я з Півдня України?

Нажаль, на мою цілком щиру зацікавленість - повне мовчання, якщо не враховувати лавини образ від Афтерстепа.

• Подобається Подобається x 2
  3. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Не ображайтеся! Ви... просто... не встигаєте за польотом мислі. :)

4. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Never say never, як кажуть англійці... :)

5. levandivka

Дійсно!
    тре підпалити наш Рейхстаґ, а далі - по сценарію...

6. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

звиняйте - я вас обрахити не хотів :)
    Як ви правильно зазначили, - все починається з голови - в т.ч. і образи :)
    "зливу образ" - не знаю, чи я подужав аж з трьох постів - та й зливу зробити :)
    ==
    По суті вашого запитання -
    інетні лінки - в основному "биті" - тому, якщо вас не обтяжить - пошукайте в гуглі лінки на цей збірник самостійно :)

Додано через 2 хвилини
    саме так :)
    до речі - чув, що Вишинський був чудовим оратором :)
    не підкажете мені лінки на праці Вишинського?
    я б хотів почитати це :)

7. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Совершенно не понимаю такой болезненной реакции...По мне - да хоть кооперативная республика - главное, чтобы это государственное устройство было для народа, а не вопреки ему...Я - совершенно не апологет федерализма или еще чего либо. Просто я действительно не вижу ничего такого в данном типе государственного устройства, что может вызывать такие негативные эмоции...При этом я считаю, что создавать в Украине федерацию - глупость.Плодить чиновничество - вот что выйдет из этой затеи. Но и оставлять жесткую совковую структуру распределения госбюджета - все вверх, а там делят - тоже глупость. Тут есть над чем подумать, поверьте...

8. levandivka

"Утром мажу бутерброд
    Сразу мысль, а как народ?
    И икра не лезет в горло,
    И компот не льётся в рот..."

9. аксакал

Просто я дуже не хочу, щоб Україна знов і знов ставала на ті ж самі граблі. На мою думку, якщо б Київська Русь не була аморфним конгломератом удільних князівств, навала татаро-монголів не мала такиз руйнівних наслідків.

10. wassilissa

wassilissa миється в бані

Правильно ! Хрен северо-американцы в Союз пролезть могли .
    А столлица хоть в Джанкое....

11. levandivka

Стамбул не пасуватиме?

12. аксакал

Ви з Одеси? Правда? Вважаючи лексикон і помилки - не вірю.

13. levandivka

правильно робите. Вже в Бані.

14. lemberger

lemberger Well-Known Member

цілком згідний з Вашою думкою.Нашим можновладцям треба взяти якусь успішну країну бувшого соцтабору, Словаччину наприклад, і по максимуму списати законодавство.Не все ідеально і в них але то був би для нас прогрес.І ми б це могли зробити, але біда в тому що наш парламент і влада(переважна більшість) прийшли до влади зовсім не для того.У нас майже всі закони мають конкретного замовника який платить.Тому гроші ідуть навіть не в центр а просто в кишеню.

• Подобається Подобається x 5
  15. Відповідь: Схід і Захід України разом чи ні?

lemberger
    Мені здається що й взяте законочинство країни бувшого соц.табору нам не допоможе. Ви ж бачите як використовуються судді, як нехтуються Закони! Хоч пиши , хоч переписуй їх, а дотримуватися їх ніхто не бажає.
    [​IMG]Я плякал...

16. lemberger

ми не знаємо яку відповідальність передбачає їх законодавство для суддів і ще громадяни країн євросоюзу можуть подати в суд будь-де

17. Відповідь: Схід і Захід України разом чи ні?

Щось мені підказує, що наші можновладці знайдуть лазівку в якому завгодно Законі. Не зважайте... я просто вже зневірилась...

18. lemberger

можновладці знайдуть але коли посадять кілька то троха буде інакше
    і найголовніше що б люди відстоювали свої інтереси разом так як у них тоді буде краще

19. zenyk

zenyk Well-Known Member

та якби то вони шось шукали!.....тоді їх би можна було б вважати можновладцями....а так - то босота бандитська!!! вони тупо його ігнорують!!!
    от, доприкладу: Львівська тублікарня знаходиться на території с. Виннички Пустомитівського району Львівської області. Державний акт на землю де розміщена тублікарня видано у відповідності до рішення Пустомитівської райради. А в грудні 2007 року Сихівська райадміністрація м. Львова (!) видає розпорядження, яким присвоює тублікарні адресу: м. Львів, вул. Зелена, 477 !!!! без жодного узгодження з Пустомитівським районом чи перевидачею державного акту на землю.....повний бардак....повна анархія....і такі випадки ігнорування не поодинокі....я в силу своєї професії з таким зустрічаюсь досить часто і кожного разу ті "можновладці" мене дивують все більше і більше....

20. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

задумалась надп оходженням слова: "можновладець". наштовхує на роздуми про те, що їм ВСЕ МОЖНА, бож ПРИ ВЛАДІ...

абсурд!!!!:sad:

п.с. всі кажуть, що все не так, що повинно бути так... а як це зробити? пропонують шляхи, щось пробують -і це добре.
    але відносини влади самі по собі несправедливі, і ніколи такими не будть. така їх природа. треба на це тверезо дивитись. історія вчить. а чи вчаться люди?...

а де твій аватар? :)