Схід і Захід України разом чи ні?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем шахрай, 5 вер 2007.

1. Йож

Йож Well-Known Member

Відповідь: Схід і Захід України разом чи ні?

Опачки...А можно написать слово "жесть"?Так вот,ваше сообщение-ЖЕСТЬ!
    И где я призывал к смене конституционного строя Украины?Процитирйте,пожалуйста,если вам не трудно!Мне это очень интересно!
    Я,может быть,веду публичное обсуждение новой будущей Конституции Украины,вопрос о которой поднял президент Ющенко и даже создал для этого специальную конституционную комиссию!Я лично хочу,чтоб в новой Конституции был раздел о ФЕДЕРАЛЬНОМ устройстве Украины!
    Или вы против честного,открытого и толерантного обсуждения основ будущей Конституции Украины?

• Подобається Подобається x 1
  2. zenyk

zenyk Well-Known Member

ми проти провокацій подібного роду. А також не хочеться, щоб спекулюючи такими темами - Ви перетворювались на провокатора. Бо особисто я з провокаторами розмовляти не буду. А я сподіваюсь Ви сюди розмовляти прийшли?

3. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Не стоит путать Божий дар с яичницей :)
    Обсуждение государственного устройства, критика существующего государственного устройства - в рамках демократических процедур - не только допустима - но и совершенно законна.
    В противном случае - эсэсэсэрия :D
    Грозно сведенные брови, прокурорская сталь в голосе хороши для комиссаров в кожанках, а не для граждан европейского государства... :)
    Германия - федеративное государство...Ну - где тут спекуляция? В чем, простите, ужас федеративного устройства?

4. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Нєфіга! Носіння зброї в Салуні заборонене...
    І фумігатор теж є.

Наспівуючи:
    Много дорожек
    Прошел этот ежик.
    А что подарил он дружку?
    Об этом он Ване
    Насвистывал в ванне
    Дырочкой в правом боку.

5. Patrick

Patrick Well-Known Member

Я не буду мати нічого проти.
    Кожий вступить куда він захоче, буде ставити памятники кому хоче і т.д.А історія розсудить -хто був прав , а хто "ошибся на корню".
    Розійдемся мирно , попередні образи моментально забудуться - і будемо торгувати і їздити один до одного на море і в гори.
    А розійдемся "по-Югославськи" ....то з часом теж помиримся , але це займе принаймі 8-10 років, як це зайняло Загребу і Бєлграду.

• Подобається Подобається x 2
  6. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

ТАК вже розійшлися. Давно. Лишилося звільнити житлову площу... :)

7. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Будь ласка, зважте, що тоді Ви маєте вважати законними дуже радикальні заклики деяких західних дописувачів.

Ви (маю надію ненавмисно) дуже помиляєтесь, порівнюючи чисто зовнішні ознаки. Шваб і баварець ледве зрозуміють один одного, якщо будуть говорити кожний на власному "диалекті", як то класифікує германська філологія, але ніякі найгрубіші помилки влади не примусять їх вважати один одного "не-німцями", бо так склався загальнонімецький менталітет, що з"єднує їх міцніше будь-якого цементу. В нас - навпаки, спілкування не викликає мовних проблем, але незгода у невеликому колі питань, що можна чітко окреслити, аж б"є через край. До того ж деякі "українські" політики старанно розгойдують човна, та ще й дірку у дні рубають.

• Подобається Подобається x 3
  8. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Або поділити.;)

Додано через 3 хвилини
    Хтось проти?

Дійсно так. Але УСІ вважають себе громадянами України, тобто українцями. І поки що (ПОКИ ЩО!) не чутно розмов про подвійне громадянство.

9. Дальневосточник

Мы с Вами прекрасно понимаем разницу:
    Речь на митинге - "Я считаю нынешнее государственное устройство неподходящим и призываю собрать подписи - и провести референдум по его изменению" - вполне нормальна, а вот "Я считаю нынешнее государственное устройство неподходящим и призываю идти громит органы управления, брать власть в свои руки и изменять таким образом государственное устройство" - и есть те самые "заклики", без сомнения подлежащие уголовному преследованию. Почему я и вспомнил яичницу - и Божий дар :)
    Украинским - и в кавычках, и без политикам лучше бы заняться страной, а не вопросами языкознания...Да вот только страной заниматься им не досуг - ума нет...Только это совсем другая история... :sad:

10. premium

premium Well-Known Member

"украинским" - без лапок

11. Stanley

Stanley Від Сяну по Кавказ!

у центрі Харкова розтрощили пам'ятну дошку патріярху Йосипу Сліпому

Незнаю в який розділ краще, але на мою думку- це все-таки політика.
    Серед білого дня з будівлі міліції у центрі Харкова група невідомих зняла та розтрощила пам'ятну дошку патріярху Йосипу Сліпому!
    23 червня 2008 року близько 19-20 юрба з 15-20 осіб пенсійного віку, серед яких було 2 жінки, підійшла до лінійного відділу ДАЇ, який знаходиться на вул. Малиновського, 5 (поруч з залізничним вокзалом) та за 5 хвилин демонтувала гранітну дошку, яка встановленна на згадку про перебування в пересильній тюрмі (саме тюрмою була колись ця будівля) у 1967 році патріярха УГКЦ Йосипа Сліпого. Пам'ятка була розбита на шматки.
    Про акт вандалізму, який був скоєний на оча очевидців було одразу сповіщено міліцію та СБУ. Ведуться слідчі дії.
    Нагадаємо, що у Харкові досить часто невідоме злочинне угрупування скоює акти вандалізму проти українських пам'яток, але подібний демонстративне плюндрування у Харкові спостерігається вперше за всі роки незалежности України. http://www.ugcc.org.ua/ukr/news/article;7159/

12. Romko

Romko Дуже важлива персона

Відповідь: у центрі Харкова розтрощили пам'ятну дошку патріярху Йосипу Сліпому

Оті зомбі-совєтікуси постійно хочуть воювати.Все українське для них це плювок в душу.
    А оці,явно були з МП.Там взагалі унікальний конгломерат.Релігійні комуністи...

13. аксакал

Даруйте, без лапок не можна. Бо це гідне лише книги Гінеса - накрасти по 60 USD на секунду! Яке їм діло до України?

14. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

Верим-с всему что плетет ЮВТ?:ireful1:
    Может и ночной ..Одесской прогулочки дочки сзятем верим-с?;)
    Однозначно крали-с :D и Порошенко им в этом помогал!!!!:crazy:

15. zenyk

zenyk Well-Known Member

а Ви маєте докази цьому?
    чи то так, як завжди: провокативні безпідставні закиди в дусі "Сам дурак!"?

16. Дальневосточник

Доказательств - нет. Предлагаю смоделировать ситуацию:
    вот я, обычный гражданин, автомобилист с 20-и летним стажем, подъезжаю в Одессе к шлагбауму. У него стоят ВВ (солдаты-срочники в милицейской форме - у нас, в Луганске такие есть). Я говорю - мне надо проехать. Ответ - нельзя, запрещено! (даже пусть так - ты шо, $$$$$, не видишь, $$$$$$ - проезда нет...Катись к $$$$$$$ $$$$$$!). Что стану делать я? Что станете делать Вы? Да уедем...Или - припарковавшись неподалеку - пройдем пешком....Неужели такого не было - перекытый проезд? (сегодня половину центра у нас перекрыли - тёща одесского виновника приехала....). С какого такого переляку солдаты-срочники стали бы на меня набрасываться с кулаками - на довольно большого дядьку - тоже, кста, с бородой :) ? Думаю - начни я на них наезжать - причем, ессно, с применением "местных идиоматических выражений" и , вполне допускаю, с применением силы к "лохам позорным"....
    Я - не хочу никого оправдывать (особенно - ментов) - но если орали, как подорванные - закон один для всех - то надо выполнять.... Нет проезда - ЗНАЧИТ - НЕТ. Даже для зятя Юли.

• Подобається Подобається x 3
  17. zenyk

zenyk Well-Known Member

...за шо і боремось...і в цій боротьбі я б також не погребував "....."местными идиоматическими выражениями" с применением силы к "лохам позорным"...." (С) :)

18. premium

premium Well-Known Member

Ми не Німеччина. В нас федерастія - це абсолютне зло.

19. Дальневосточник

Жаль, что не сравняться нам Германией никогда.... :)

20. аксакал

Тоді було на 200, тепер - на 300 років. Саме тому - у даному випадку - що німцю "нормальок", нам - загибель.

P.S. (до речі - впевнений, німці не волали б за федеративний устрій, якщо Німеччина була б унитарною)

а де твій аватар? :)