Схід і Захід України разом чи ні?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем шахрай, 5 вер 2007.

1. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Відповідь: Схід і Захід України разом чи ні?

Ясно. Читатель - китайський власник торгівельної точки на китайському же ринку (метро Либідська). А реалізатори - українці. Бо китаєць слова "котон і лайкра" ще так сяк розуміє, а "більше-менше-синій-чорний" вже ні. :)

P.S. В цьому випадку профспілка може вимагати, щоби Читатель доплачував працівникам за знання іноземної мови - російської !

2. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

3. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

-1 і не просіть. Коротка довідка: грою долі я є ЧП.

Додано через 12 хвилин
    Пропоную короткий екскурс в історію. Наприкінці 19 ст. гостро повстало питання з експлуатації найманої праці. Папа Римськи написав енциклику Rerum novarum (пропоную почитати), де суворо осудив таке як на Вашому жарті ставлення до ближнього. Протестантські Церкви Заходу підтримали це як звернення до своїх вірних. Гадаю, це було не останньою причиною, чому комуністи там спіймали облизня. А на дике і нещадне ставлення до народу Росії цей народ відповів бунтом ще більш диким і нещадним.

• Подобається Подобається x 4
  4. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Вставлю свои 5 копеек - а то меня на форуме все время хотят "обучить" украинскому языку :)
    Так вот - Вы, надеюсь - ПП :)
    ЧП - это был Шуфрич....Очень "Чрезвычайное Происшествие" :D
    P.S."... Анонсированный поединок между народным депутатом от Партии регионов Нестором Шуфричем и руководителем Управления госохраны Валерием Гелетеем не состоялся. Как сообщил журналистам сам Гелетей в субботу, они договорились не драться.Гелетей также прибавил, что пригласил Шуфрича на дружескую тренировку в Управление государственной охраны..."
    Эх, сдрейфили оба... :sad:

• Подобається Подобається x 3
  5. аксакал

То було для Читача, щоб не ускладнювати йому читання. :)
    А Вам - респект, тобто +1.

• Подобається Подобається x 1
  6. шахрай

шахрай Well-Known Member

Я взагалі мав на увазі тіка православні церкви на Україні,які мають об"єднатись в одну з єдиним центром (не партія Балоги) в Києві.

7. Дальневосточник

Долджны? Простите - кому? И почему - только православные? А как-же униаты и католики? Почему их не объеденяют - и не устанавливают папство в Киеве? гулять - так гулять! :)
    А если без шуток - менее всего хочется видеть вмешательство наших политиков в церковные дела. Пусть верующие сами решат - как и с кем им быть. Для начала - хочу увидеть объединение Автокефальной УПЦ и УПЦ КП - как менее конфликтных. Я вот о подобном что-то не слышал - может кто слышал?
    P.S.На Украине более 27,5 тыс. религиозных общин и 26 650 священнослужителей. Более половины всех зарегистрированных общин принадлежит православной традиции – Украинской Православной Церкви Московского Патриархата (10 310), Украинской православной церкви Киевского патриархата (3 186) и Украинской автокефальной православной церкви (1107).
    Каждая пятая религиозная община принадлежит католической традиции – Украинской Греко-католической церкви (УГКЦ) (3 328) и Украинской Римско-католической церкви (854).
    P.P.S объединить МП и КП - под началом КП - это все равно, как Украину отдать под юрисдикцию Крымского парламента.... :)

8. аксакал

Перепрошую!!! Так звані уніати - рівноправні католики! Ми, католики, і так разом. І нам цілком вистачає єдиної на увесь світ Петрової катедри.

9. Полковник

Полковник миється в бані

Т.е. ВАМ достаточно.
    И, исходя их этого, вы считаете возможным и нужным УЧИТЬ православных - как ИМ дальше жить?
    Верно?:cowboy:

10. Дальневосточник

Я не сомневаюсь, что это католическая церковь. Но - это не ОДНА церковь. Как я не сомневаюсь, что МП, КП и УАПЦ - православные церкви, но это тоже не ОДНА церковь. И если призывают устроить ОДНУ православную церковь - более чем странно, что католических - две.Вот и все, что я имел ввиду :)

11. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Ну ні!
    Тут працює те саме гасло: "чемодан-вокзал-Росія". Панаєхалі тут...
    Спочатку вивезли місцевих священиків, а тепер про цифри розповідати? :)
    Московський Патріархат - в Москву! (Бабруйск не пропоную, це міг би бути особистий вибір Росії)

Доречі! Про патріархати є окрема гілка...

12. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

А фіг Вам. Шо, бєрьозки не бачите?

13. levandivka

Бачу!

...треба миром,
    Громадою обух сталить.
    Та й заходиться вже... (с)

14. аксакал

Нікого вчити не збираємось.

Додано через 3 хвилини
    Одна Католицька Церква, що має багато різних обрядів. Наскільки мені відомо, в Україні є ще третій, вірменський обряд, але про нього тут майже не чути.

15. шахрай

шахрай Well-Known Member

Ну причому тута зразу католики і уніати,я взагалі їх не згадував.Мова іде про православні церкви,ну не повинна Україна мати ще одну православну церкву з центром управління в Москві,це як агенти впливу,як п"ята колонна.

Маячня якась,щоб москальська рада управляла Україною...
    І клоун нестор всєгда впєрєді вмєстє (только нікто нє знаєт в каком) с табачніком

16. Дальневосточник

Это не религиозный диспут - а как раз отношения Восток-Запад....
    ключевое слово - Москва. Ведь Рим - никих проблем, хай правит....Нам - хоть гамериканский Буш, аби не москаль... :)
    Пример "правильной" Рады - Верховна? :D
    Да и потом - Верховну Раду Крыма - народ избирал...Другого народа - нет... Не нравиться этот народ - торба-брычка-село.... :D

17. premium

premium Well-Known Member

Рим тут не розпалює міжнаціональну ворожнечу, а москва цим лише і займається.

18. Дальневосточник

Если есть сведения о разжигании межнациональной вражды православной церковью - предсавьте.
    Мир столько всякого познал
    с тех пор, как плотью стала глина,
    что чем крикливей новизна,
    тем гуще запах нафталина.
    (с) Игорь Губерман

19. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

це - було. В новинах. РПЦ і УПЦ МП активно вмішувалися у вибори (тобто приймали активну участь у якості "агітатора, горлана-главаря). І хресні ходи були, і ледь до анафем не дійшло.
    Якщо є натхнення - думаю, не дуже важко буде відшукати ці дані дво-трирічної давності. Причому з ілюстраціями :) перекошені злістю обличчя з хоругвами - тоді у нас всі ЗМІ передруковували :) не певен, що на сході України так само :)
    ==
    але якщо РПЦ ще куди не йшло - то УПЦ МП - це дійсно виключно політично-майновий проект :)

20. levandivka

ТАК і я про це ж. диверсійно-політичний...

а де твій аватар? :)