Відповідь: Схід і Захід України разом чи ні? Ну, не знаю, може это историческое, но как то "закатували, москали кляти, песика Баскервилей" - не очень.. Есть в Финляндии слово одно - "рюсся". Ну, вроде как русский в мягком произношении. До шести месяцев получить можно, если докажут, шо произнёс со зла. :no:
Відповідь: Схід і Захід України разом чи ні? Розбіжності розбіжностями, але це не є приводом не бути разом. Ми повинні шукати шляхи до порозуміння, а не речі, що нас роз'єднують.
Відповідь: Схід і Захід України разом чи ні? чудова думка.... додам: інколи варто "подивитися крізь пальці" першого, другого, третього разу на певні речі, для того, щоб налагодити контакт з людиною.... коли спадає оцей перший вияв неприязні -- тоді і починаєтсья налагодження контакту.... звичайно, можна нервувати і на кожну шпильку відповідати злим сарказмом, але в цьому випадку розмова закінчується словами "дурак, сам дурак" і биттям писку...
Відповідь: Схід і Захід України разом чи ні? Шендерович - старатель. А что сразу не унесет с собой ? будучи человеком публичным, широко распространил вышеуказанную фразу. Что не унесет - мажет дерьмом. Доверчивые верят. Мораль сей басни. Не верь броским фразам. Включи разум. Додано через 2 години 47 хвилин Поэтому и золота Полуботка не нашли. Ищите по запаху Шендеровича.
Відповідь: Схід і Захід України разом чи ні? В ссср одно время можно было схлопотать с одной стороны, за слово "жид", а с другой - за "немецкую овчарку" Тогда овчарок стали именовать "восточноевропейскими", а трудящиеся стали говорить "трамвай подъевреиваю".
Відповідь: Схід і Захід України разом чи ні? -1. Пан напевно почуває себе і своє місто вже у складі РФ. Ні, двигуни в танках ще прогріти. Хоча Путін вже обіцяв.
Відповідь: Схід і Захід України разом чи ні? Знаєте,я прожив 2 роки в Донбасі і у мене там є тітонька:feminist: . Так моя тітонька така собі щира москалька,родом з Орловської губернії,знаєте як вона каже на українську мову-БИЧАЧА мова,а її куміри Ленін,Сталін,Путін,Симоненко і Вітренко.Щиро ненавидить Ющенко і Тимошенко... І хоче назад до РФ:moskali: Мені жаль,що яїї не перевиховав...Не прищепив любов до України:dance: ....
Відповідь: Схід і Захід України разом чи ні? насправді: знайшли. якщо вам цікаво -- можу в приват дати лінк на статтю, яка багато що розповість про це золото..
Відповідь: Схід і Захід України разом чи ні? Можно пояснить квантовый прыжок мысли ? Ну нравится вам, что Шендерович иногда глупости говорит, я ж не возражаю. Предупредить хотел, чтоб задумались, а то вдруг золото надо старательское отмыть надо будет, а дерьмо на биотопливо пустить. Ну собственно как хотите. Дело ваше. А я буду с золотыми кольцами и ездить на машинах на биотопливе из дерьма Шендеровича. Ну и другого дерьма. Пахнуть оно уже не будет, переработаем-с. Лишь бы октанового числа было достаточно.
Відповідь: Схід і Захід України разом чи ні? Не варто, Пупере, і то золото лайном назвуть, і Полупотка до сьомого коліна.
Відповідь: Схід і Захід України разом чи ні? Є давня і стара істина-розділяй і володарюй.Ті хто розділяє дві України роблять це цілеспрямовано,тому що коли люди сваряться між собою вони забувають шукати винних у економічних негараздах.А так поки голота свариться "властьимущие"хапають,хапають все що можуть.А коли люди отямляться,вже все буде приватизовано,перепродано і власники грошиків втечуть куди небудь на Багами чи Канари,а ми будемо гулі лічити,що собі набили.
Відповідь: Схід і Захід України разом чи ні? пан ромко, ми. на. львівському. форумі....... тут такого немає.....
Відповідь: Схід і Захід України разом чи ні? не може бути!.. мабуть, що львівська атмосфера так на всіх впливає, що всі лагідні....
Відповідь: Схід і Захід України разом чи ні? Подякуємо Чорнобильцю (і Пуперові за ідею) за відсутність лайна сьогодні хоч у цій темі.
Відповідь: Схід і Захід України разом чи ні? Якби ще це розуміла сьогоднішня влада. Тому що робить усе саме для роз"єднання.