Схід і Захід України разом чи ні?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем шахрай, 5 вер 2007.

1. kertis

kertis миється в бані

Відповідь: Схід і Захід України разом чи ні?

Я потомок не уничтоженных, выживших, затаившихся "врагов народа".:)

• Подобається Подобається x 9
  2. smeet

smeet просто спілкуюсь

Так ось про такий ринок можна тільки мріяти.
    І нафти і газу і багато чого другого.Уявіть що завтра в Україні якийсь вчений винайшов новий альтернативний вид енергії,і Ющенко звонить Медведєву-вибачте нам ваш газ і ваша нафта непотрібна.ТОвар тоді є товаром і має ціну якщо він "востребованый"А якщо ні це непотрібний мотлох.Якби не продаж нафти і газу,то Росія дуже б мілко плавала.Вчені голови повтікали закордон,інститути опустіли,продавати можна лише нафту й газ.Але чого американці не продають нічого.Всі свої розробки вони запечатали,і чекають поки у всіх закінчиться,а тоді в них буде.Розумно?Думаю що так.

Якщо би так було то вони б так само положили на нас.Але чогось ніяк не можуть положити.І газ нам дають дешевше і те і се.Ну ніяк не можуть положити.Як ви думаєте чому?

До чого тут це?Мене вчили хороші вчителі,за що їм вклоняюсь до землі.За деяким винятком.Але бог їм суддя.

• Подобається Подобається x 1
  3. smeet

smeet просто спілкуюсь

На жаль невідомо,знаю що є інститути,в Харкові,в Донецьку і ще багато,але в нас це не модно.В нас зараз наймодніша політика.Національні герої не вчені,не письменники,не ПРАЦІВНИКИ КУЛЬТУРИ(крім Поплавського)а політики,і популяризуютьсячим далі тим більше,всі самі рейтингові ток-шоу на ТБ-політичні.Чи пам"ятаєте ви за останні 10 років щоб влада оголосила 1млн доларів премію тому хто вигадає нові джерела енергії.Ні,але зате на постійні вибори тратить набагато більше.І так у всьому_а чого. Та ніхто в цьому не заінтересований.В нас за цей період не було ні одного державника у владі.У владу йдуть для того щоб сісти на газову(або ще якусь )трубу,і зразуж розпочати пакувати гроші в швейцарські банки,а потім купувати нерухомість в Лондоні на Мальдінах,Сейшелах і др.місцях.

4. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

ТАк чего именно?А?
    Вы же сами пишете:
    Кроме термоядерного синтеза..ничего в голову не приходит...:ninja:
    Так у нас же то же самое...:cowboy: только почему то Путин на науку деньги выделяет.... да и поголовье студентов растет...
    Я думаю из-за транзита...все ж таки труба еще совсем не проржавела...
    А что именно кроме газа то дешевше дают то???:shutup:
    Что ето " і те і се." ?Его хоть кушать можна?Не отравимся?:ninja:

5. smeet

smeet просто спілкуюсь

Я не спеціаліст по міжнародній торгівлі,але знаю,що самим газом і нафтою не обходиться,є ще багато груп товарів,якими торгують наші держави(топливо до атомних ел.-ій)

6. Войцек

Войцек Well-Known Member

:D :D :D

А ким були "Талергоф и Терезин"?

7. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Є дещо і навзаєм. У Пітєрі бачили соки миколаєвської фирми "Сандора". А про молочну продукцію вже казати - повторюватись вкотре.

8. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Неписьменнi селюки.
    А казали всiм що з великого мiста... :D
    P.S. http://ukrstor.com/talergof/terezin.html

9. аксакал

Опа-на! А достеменно відомо, що русинський сепаратизм активно підтримується (крім РФ) мадярами!

10. Богданович

Богданович Well-Known Member

часи міняються, і ми міняємося разом з ними. Мадярам тра Закарпаття (може), а тоді воно було їхнім, його тра було почистити

11. Львiва

Львiва Well-Known Member

Правильно, лучше использовать чужую (иракскую) нефть, чем свою.

12. smeet

smeet просто спілкуюсь

Ну не Ви і не я спеціалісти по енергетиці,до рощеплення атома тоже мало кому в голову що приходило.

"поголовье" росте тому що росте кількість приватних вузів і госпрозрахункових відділень при державних вузах,а насправді це офіційний продаж дипломів,тому що якість навчання жахлива.Приходять студенти на пару,а їм викладач говорить:"Вам не дуже потрібна ця дисципліна.Давайте договоримся-ви не ходіть на пари,прийдете насамкінець,скинетесь по 100грн і я вам залік поставлю".Уявіть собі,що це медичний ВИШ.І так само у других.База розрахована на 150 студентів,а навчаються-600-700.Нема підручників,нема учбових кімнат,викладачів і т.д.Дають хабара в Мін Освіти,дістають акредитацію і пішло.А післядипломна освіта.В Ужгороді без 200 доларів не пройде курси ні одна медсестра.І це вже їм сходить з рук не один рік.У вчителів трохи легше в цьому плані,вони то взагалі не дуже привикли платити за курси.Зате платять за влаштування на роботу.І немало.Найкраще працівникам сфери держуправління.Вони з радістю їздять на курси всіх рівнів,оскільки їм добре платять за всі витрати,що не можна сказати за другі галузі бюджетної сфери.

І тим і тим -Закарпаття лакомий кусок.

13. аксакал

100 %

14. шахрай

шахрай Well-Known Member

• Подобається Подобається x 2
  15. аксакал

16. аксакал

Східняки вже разом із Заходом в окремих питаннях, починається: http://zadonbass.org/allnews/message.html?id=75612

Правда, поза увагою залишили питання - а чому взагали такі бигборди з"явилися? І що було б з їх замовниками, якщо б таке трапилось на теренах Росії?

17. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Не совсем понятная увязка Донбасса и Росии... Я тогда поинтеросуюсь, что было бы в Гаити - появись бигборды на Дювалье.... Приехали бы бойцы эскадрона смерти - и поотрезали головы.... Наверное - на такое развитие событий намек? :)
    Я все-таки надеюсь, что мы не прийдем к положению России - к примеру такому (как описывает Шендерович)
    "...дивный, почти сказочный сюжет из Нижнего Новгорода. Девять тамошних нацболов, находясь в элегическом настроении, скатали у стен нижегородской областной прокуратуры большого снеговика с носом-морковкой — и повесили на него табличку «самый главный экстремист». Они думали, что они пошутили… Но местный уровень юмора обнаружился через несколько минут. К нацболам вышел милицейский начальник с симптоматичной фамилией Козлов — и пятеро участников гуляния были задержаны (цитирую) «за оскорбление снеговика»! Задержанных обыскали и переписали их паспортные данные, а табличку Козлов реквизировал в качестве вещдока. Я думаю, не стоит останавливаться на достигнутом. Табличка есть, состав преступления налицо… Как там, в анекдоте? — для вас, Козлов, целый уголовный кодекс написан… Да и сам снеговик — не был ли в сговоре? В общем, большой простор открывается...."

18. аксакал

Ще на тему, що розбіжності - більше балачки аутсайдеров від політики: http://www.unews.com.ua/index.php?option=com_content&task=view&id=62991&Itemid=19
    "При этом полностью «за» отделение Крыма проголосовало бы только 6,3% опрошенных, за отделение Галичины – 5,2%, Закарпатья – 5,4%, Буковины – 5,6%, а Донбасса – 7,5%."

19. zet

zet Дуже важлива персона

Ничто так не объединяет. как всеобщий смех над политиками.. :)

• Подобається Подобається x 2
  20. vborgman

vborgman Well-Known Member

Вот, что увидел в сети. Думаю, для львовян будет небезынтересно:

http://shorec.livejournal.com/994642.html

а де твій аватар? :)