Відповідь: Схід і Захід України разом чи ні? Та я чув колись... по ящику казали А з якого переляку і коли вона стала вулицею імені пісатєля? http://www.gazeta.lviv.ua/articles/2007/12/07/28131/
Відповідь: Схід і Захід України разом чи ні? А теперь какая разница? Даже совок - наша история, хоть и такая. Во Львове полно улиц с дурацкими названиями. Почему бы не переименовать их? Возьмем например ул. Широкая...
Відповідь: Схід і Захід України разом чи ні? Левандівкууу?!! Ви чо... Най луччє лишається Пропелерна/Моторна.... А мою вулицю п-ка Горєлова вже перейменували..., і Хабарівську. (шкода, що не в хабарІвську: колєя...) Доречі. Широка - вона і є широка. Повітряна - задовбала вітрами. Нінада грязі! Тут вулиці грамотно названі... Візьмем вул.Роксоляни. Хто не знає - застрелиться швидше, ніж пойме, як вона іде. Бо Роксолана...
Відповідь: Схід і Захід України разом чи ні? між іншим, зелена названа так тому, що була найбільш зеленою ві львові.... а тургенєва вулиця чого? також з квітами пов’язано?..
Відповідь: Схід і Захід України разом чи ні? Я так понял, любые аргументы бесполезны, - ибо лишь бы не как у москалей? Так сразу и скажите, чего голову морочите.
Відповідь: Схід і Захід України разом чи ні? Гм-м-м... Може є сенс російське посольство в 30-ку переселити і вулицю в Пушкіна\Путіна перейменувати? Не дарма ж там концтабірна територія..? А решту - нафік!
Відповідь: Схід і Захід України разом чи ні? О, власне. Зелену нема чого переіменовувати! Надзвичайно глибокодумне пояснення. Може, з метеликами? По ідеї, вулиці називають тими іменами, що були важливі для міста чи мали зв'язок із ним. Також іменами національних героїв чи визначних подій. (Правда, який зв'язок зі Львовом у Дудаєва... чи аби лиш не Лєрмонтова?:ninja А мені досі сумно, що парк Костюшка переіменували...
Відповідь: Схід і Захід України разом чи ні? я не против. А... Вы думаете они согласятся из Киева, на Воздухофлотского да во Львов в 30-ку? :D Додано через 1 хвилину Ну, какой вопрос...
Відповідь: Схід і Захід України разом чи ні? Що, правда? У Львові ж орієнтири по назвам церков встановлюють, і старим назвам. А ті новостки... :cowboy: "Сталінградської битви" багато запам'ятали (використовують) назву?
Відповідь: Схід і Захід України разом чи ні? Ну, приїхали... Тпру! Вам там ніби ближче, ніж мені. Парком Франка нарекли. В котрому році вже не скажу, вибачайте.
Відповідь: Схід і Захід України разом чи ні? чеченські "бойовики" вивчали тактику упа і взяли її на озброєння -- може тому?
Відповідь: Сєверодонецьк об"єднає націоналістів Ну что там могло произойти, приехали человек 200, их менты окружили и никуда не пускали, даже в туалет, говорят они памперсами запаслись. Но как дождь пошел, они и разбежались. Да и на самом съезде ничего страшного не происходило, опять поплакались друг другу в жилетку импотенты и тоже разбежались
Відповідь: Сєверодонецьк об"єднає націоналістів Саме це є найбільшою небезпекою! Якщо б раптом в росіян були прогріти мотори в танках... Дежавю: саме це - звернення пригноблених трудящих мас - було casus beli для сталінських "визволень".
Відповідь: Схід і Захід України разом чи ні? Как не печально - но вижу я, что главное в этом переименовании - Тургенев русский...Из-за такого отношения у Вас в городе к русским я вынужден упоминать в адресе польскую фамилию - Дзержинский...Жуть какя...И когда я перестану ее писать - Бог весть.... Tinctura Vаlеrianae....И поменьше слушать разных глупостей...Особенно по каналу "честных" новостей....
Відповідь: Схід і Захід України разом чи ні? Та ні, пане, ТБ тут ні до чого, про такі витівки Сталіна-Молотова можна прочитати в радянських підручниках з історії. І зрозуміти що до чого, якщо скинути фльор мрії про визволення зарубіжних народних мас від капіталу.
Відповідь: Схід і Захід України разом чи ні? С изучением истории кпсс вижу - все было в порядке... :D Неплохо бы еще вспомнить, что на дворе 2008 а не 1939....Если не верите - поспрашивайте у окружающих...