Схід і Захід України разом чи ні?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем шахрай, 5 вер 2007.

1. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Відповідь: Схід і Захід України разом чи ні?

Как это я попал на zadonbass - ума не приложу... :)

2. Дуд@риК

Дуд@риК Well-Known Member

Моє "обожание" Юли - це Ваші фантазії. Я колись висловлювався схвально до її окремих дій чи задумів. Але це дещо інше ніж захоплення. Вам так не здається?
    Якщо просто "честно жить, много трудиться и крепко любить и беречь эту огромную счастливую землю, которая зовется Украина", нічого не роблячи, ігноруючи вибори, залишаючись осторонь політичного життя, а просто любити зосторонь і спостерігати.., то нічого не зміниться. А я хочу для себе, своїх дітей і своєї країни кращої долі. І я впевнений, що для цього треба працювати. А щоб праця була ефективною, треба створити команду людей з однаковими поглядами. До цього я й закликаю.

• Подобається Подобається x 2
  3. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

От я такий що голосував за БЮТ. Тому що мав вибір лише між Юлею, що бажали посадити але статті не знайшли, та Вітєю з двома "ходками". Вітю-тютю з чистими руками до розрахунків не брав. І не шкодую, тому що політика є мистецтвом можливого.

Чесно жити і т.д. безумовно треба, але як на мене мовчати і не закликати ("омерта" як у Сицилії?) - вже нечесно, тому що це буде на користь лише мафії.

• Подобається Подобається x 3
  4. Дальневосточник

Очень правильное слово - игнорировать кучку заигравшихся политиканов!
    Для меня пример - послевоенная Германия.Гансы и Юргены не бросались лозунгами, не выясняли, кто больший немец (и, замечу, не требовали смерти врагам Германии!!!) - а РАБОТАЛИ, много и тяжело.И в результате - через небольшое время побежденные стали жить много лучше победителей...Совместный труд на общее благо - он объединяет лучше всего....

5. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

ви натякаєте на "план маршала"?.. [​IMG]
    тобто, що тре брати в америки гроші?...

6. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Абсолютно згідний з тою частиною...
    Це важко уявити, але тевтонці, після другої світової, найбільш руйнівної в історії людства, ТАК піднялися!
    Подумати лише, перший контракт на приїзд гостьових робітників було заключено вже... 20 грудня 1955 року з Італією! На 10-й рік після війни! Було стільки роботи, катастрофічно не вистачало рук. Звичайно, дався трохи взнаки брак чоловіків по війні, але основний фактор - галопуюча економіка...
    Потім пішли хвилі робітників Греція і Іспанія(1960), сумнозвісна Турція(1961), Марокко(1963), Португалія(1964), Тунезія(1965), ну і Югославія(1968)...

А ми за 16 років хіба Конче Заспу олігархам відгрохати спромоглися...

7. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Я ТАК підозрюю, що замість команди, Ви хорову/окестрову капелу створюєте...

8. Дуд@риК

Це Ви про що? І моя порада: не треба підозрювати, додумувати і читати між рядків. Просто читайте те, що написано. І розумійте це буквально.

9. Дальневосточник

Вы считаете, что следует обсуждать - пускать инвестиции в Украину или не пускать? ;)
    Вот смотрите - в начале прошлого века немецкий предприниматель Гартман построил паровозостроительный завод у нас - в Луганске...Завод пережил войны, революции,государства, постперестроечную разруху - и никуда не уехал...Пусть дают деньги, строят производство - это нам нужно, это - правильно.И в данном деле - не важно - Америка, Россия или Индия...Да вот только с инвестициями у нас - не очень...В любви к нам объясняться - не протолкнешся, а вливать деньги в экономику - не густо...Я уже писал, что Фольксваген решил строить свой завод в России - возле Новолипецкого металлургического.Потому, что там катают лист для кузовов.Так и у нас - на Алчевском ГМК катают, и место для завода, и инфроструктура, и рабочие - все есть...Но выбрали Россию...Вот что обидно...Что то мы делаем не так....

• Подобається Подобається x 4
  10. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Треба згадати ще Аденауера. Без його умної голови план Маршалла дав би на половину менше успіхів. Де наш Аденауер?!

• Подобається Подобається x 2
  11. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

наш аденауер -- це дальнєвасточнік!.. [​IMG]

12. kYula

kYula Well-Known Member

Сєверодонецьк об"єднає націоналістів

У Сєверодонецьку 1 березня відбудеться громадське Віче Один народ – одна Україна.
    Про це сьогодні під час прес-конференції заявив голова оргкомітету Віче Михайло Ратушний.

За його словами, більшість людей, які 1 березня прийматимуть участь у Віче, є мешканцями Східної України.

«Ми дуже раді, що значна частина учасників нашого Віче – це переважна більшість людей місцевих. Це люди з Харкова, Дніпропетровська, Луганська. Ми не веземо людей із Західної України», - сказав Ратушний.
    За його словами, з Києва до Сєверодонецьку вирушає 400-500 людей, 300 – з Харкова, 200 – з Донецьку, 200 – з Луганську.
    Також він повідомив, що організатори Віче звернулися до правоохоронних органів з проханням забезпечити відповідний захист.

Серед питань порядку денного «систематичне порушення прав російськомовних, фальсифікація історичного минулого України», ставлення до НАТО та роль православної церкви.

4 лютого було оголошено, що Всеукраїнське об'єднання Свобода, УНА-УНСО, Всеукраїнська організація Тризуб імені Степана Бандери й Молодіжний націоналістичний конгрес вирішили провести Віче Один народ - одна Україна у Сєверодонецьку Луганської області.

13. Дальневосточник

Відповідь: Сєверодонецьк об"єднає націоналістів

Читаю - и очень беспокоюсь...Моя дочь - журналистка - будет там от областного телевидения...

14. Дуд@риК

Якийсь парадокс

Цікаво чому? Адже ж ми "Один народ – одна Україна".

15. Капітан

Капітан Well-Known Member

Знаете, Вы очень мне напоминаете Васисуалия Лоханкина из "Золотого теленка". Мол, зачем работать если есть жена Варвара с приличной зарплатой... ведь куда приятнее размышлять о судьбе русской интелигенции ;)

• Подобається Подобається x 1
  16. Дальневосточник

Прямо в тему - восток и запад...У меня в руках свежий номер Львовской газеты - "Экспресс".В новостях Львова сообщают о переименовании улицы Тургенева...Скажите, уважаемые Львовяне - а улица Гашека, или Мицкевича - тоже ждут своей очереди на переименование?Или вина Тургенева в том, что он русский писатель, а улица его имени перпендикулярна улице (классное обоснование!!!!) Степана Бендеры.Тоесть попросту - пересекает...Надо думать, улицу Бендеры пересекает одна улица - Тургенева?И для создания "тематической связи" именно улица Тургенева должна стать улицей Героев УПА?Неужели в горде не появляються новые улицы, или нет какх-нибудь Новостроенных, Строительных и пр..., чтобы дать им имя Героев УПА?

• Подобається Подобається x 1
  17. Romko

Romko Дуже важлива персона

Дійсно..Тургенєв ж народився,виріс,все життя присвятив місту,а його не вшановують...

18. Капітан

Не об этом речь. Могли переименовать любую другую улицу. Пропелерную, Авиационную, Вагоностроительную, Зеленую.

19. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Вимийте з милом, не зашкодить....
    Дійсно... І проспект Свободи мав бути десь в Сихові. Рукі прочь от совєцкіх названій!

20. Капітан

Тургенев - писатель.

а де твій аватар? :)