Схід і Захід України разом чи ні?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем шахрай, 5 вер 2007.

1. Сталкер

Сталкер Well-Known Member

Відповідь: Схід і Захід України разом чи ні?

Вот это вот точно. Только хочу добавить: историческая версия проигравших - тоже не есть истина.... :)

• Подобається Подобається x 1
  2. kYula

kYula Well-Known Member

Українська політика потроху, але здійснюється... (Президент прихильний до воїнів УПА, пам"ятники катам українського народу мають зноситись //дивно що Лєніна поблиз київської бесарабки визнали як "важливою історичною пам"яткою// політика в кінотеатрах тощо, а Вітрєнко це ніколи й не сподобається)

• Подобається Подобається x 2
  3. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

нормальну історію пишуть циніки.

4. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Відповідь: УПА

Якісь нЄпАнятки, чи я невнятно пишу? От там вище Педро, Зенік, Дуд@риК пишуть про якихось придурків, які хочуть всіляких негараздів своїй державі. Я не знаю, де вони їх зустрічають? Уявили собі такі страшилки і "клєймят пазором". На моє ж глибоке переконання "східні", точніше російськомовні українці саме такі, як Ви описали. Тобто нормальні, адекватні люди. Які не будуть бажати, щоб їм відключили газ, не будуть боротися проти державності України (бо за цим кров), не заперечують проти української мови, а знають її, ну і т.д. БО ВОНИ НЕ ІДІОТИ! А якщо є ідіоти, то хіба можна на них орієнтуватися? Але це ніяким чином не означає, що нормальні, адекватні російськомовні українці не можуть мати своєї точки зору щодо історії України, її сьогодення і перспектив. Вони НЕ ЗОБОВ"ЯЗАНІ бути "ЗА" НАТО, з відразою ставитись до Росії, мають право вимагати поважати їхні права (у тому числі вимагати ввести другу державну мову). Це ж так просто - побачити в ішній людині, яка не поділяє твої погляди, таку ж як і ти людину, а не ворога!!! Нє?

• Подобається Подобається x 5
  5. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Просто як в тому анекдоті, що закінчється: "а мене - за що?!"

Додано через 3 хвилини
    Одне шкода: ця категорія надто галаслива, особливо порівняльно з нормальними.

6. Степаныч

Мабуть, найтиповіший приклад - Вітренко. Але на якій підставі можна вважати її ворогом України? Вона не виступає проти державності України, не говорить про приєднання України до Росії (а про більш тісну співпрацю). Не виступає проти української як державної і т.д. То чому вона ворог? Тому що так би мовити вектор її політичних уподобань направлений у сторону Росії, а не Заходу і США?

Особисто я за неї не голосував і не голосуватиму. Але у неї пристойний електорат.

І ще хочу уточнити, що під "ідіотами" я маю на увазі людей, яких описують мої опоненти. Тобто, це ті, хто демонстративно зневажливо ставиться до всього українського, не знає на пристойному рівні державну мову, вимагає відновлення СРСР, усіх вояків УПА вважає бандитами, чекає не дочекається, коли Росія відключить газ, радується негараздам в Україні... Тобто СИСТЕМНО виступає проти України. Я таких не знаю. Але не виключаю їхнє існування.

7. sslonn

sslonn Well-Known Member

Цікава тема Вітренко...
    Наприклад, вона під час євробачення усіляко паплюжила Вєрку Сердючку...
    Я не є прихильником таланту А. Данилка чи його самого...
    Але ЗАВЖДИ вболіваю за Україну і українців. А Вітренко - в тому конкретному випадку - проти!
    А ще, здається, вона не раз говорила про Російський Крим... хоча можу помилятись...

8. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

я також була проти. і в тому конкретному випадку не вболівала за ВС, просто тому, що мені неприємна сама думка про те, що Україну асоціюють з нею(ним?). :)
    пане Степанычу, мені завжди подобається читати ваші пости, бо вони дуже об"єктивні. :clapping:
    але ця фраза наштовхнула мене на певну асоціацію(пробачте, моя юристська натура не дає іноді змовчати:shutup: ). а саме: у праві ЄС є таке поняття як "дедалі тісніший зв"язок"(або якщо точно перекласти з англійської СLOSER COOPERATION - ТІСНІША СПІВПРАЦЯ. така концепція "співпраці" виникла ще у 1957 році, при підписанні Римських договорів про заснування ЄЕС та Євратому. спочатку за цією концепцією дійсно передбачалась співпраця держав-членів Європейського економічного (згодом просто європейського) співтовариства, але з кожним наступним договором, що вносив зміни до установчих договорів ЄС, "дедалі тісніший зв"язок" переростав у не просто співпрацю, а створеняя ЄДИНОГО:митного, валютного союзу, спільного ринку і т.д. в результаті Маастрихтським договором про ЄС(1992) на подальшу реалізацію тієї концепції "дедалі тіснішого зв"язку" було отримано унікальне в своєму роді утворення _ Європейський Союз, який зараз не може бути цілком віднесений ні до жодної із відомих форм організації влади. це - не держава, не міжнародна організація. це наддержавне інтеграційне утворення.

ще раз прошу вибачення за такі вдавання в один із моїх улюблених предметів за весь час вивчення в університеті, але я думаю, зрозуміло те, що я хотіла провести певну аналогію, порівняння.
    як може еволюціонувати "тісний зв"язок".

9. Danilo

Danilo Well-Known Member

Політика -брудна справа. Може виторгував у Сталіна якийсь шмат Європи за це? Хто знає?... Пригадав стрічку "Врятування рядового Райана", яка турбота про кожного свого солдата! І яка зневага до "союзника"... У НАТО вступай, але голову на плечах май і розум не втрачай!

10. Городецький

Городецький Well-Known Member

Высшей степенью интеграции наших стран является создание нового межгосударственного союза Украина-Беларусь-Россия. Из союзного бюджета будут финансироваться межгосударственные программы развития, которые обеспечат внедрение высоких технологий. Система коллективной безопасности станет надежным гарантом суверенитетов наших стран. Ее важным элементом будет базирование Черноморского флота РФ в Крыму.
    Однак її сайт, чомусь, подано двома мовами - російською і англійською. Дивно, англійська її, таку нато-фобку, не лякає ... А українська - лякає.

11. duncan

однозначно: ВОРОГ!
    росія була проти, чи ви забули вже?..

не кажу, що тре конотопську відьму втопити....
    (все одно не втоне)
    але до суду -- давно час.....

• Подобається Подобається x 6
  12. kYula

kYula Well-Known Member

на днях теж заходила - дуже здивувало...
    а ще і злякало...
    на її форум пишуть таке:

• Подобається Подобається x 3
  13. duncan

на всіх цих *****болів тре дивитися через призму: що РОбив раніше, що ЗРОбив раніше, з ким "дружить", і кому вигідне те, що зараз пропонує....

проект "конотопська відьма" було створено на противагу дуже популярній у ті часи соціалістичній партії мороза....
    потім "таткові" вона набридла і її викинули на смітник, довелося продатися сусідові, який дуже любе різного роду "щирих молодших братів"....

як це не сумно (я про продажність хохлів).

14. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Як бачите, проект Пролетарського Дракона виявився більш популярним. Бо його робили люди зі смаком. :)
    http://pdrs.dp.ua/

15. duncan

попався він би мені.... [​IMG]

16. Войцек

Войцек Well-Known Member

попався він би мені... ПіДеРеС... :shutup:

17. duncan

я якраз про нього......

18. Степаныч

І правильно робила. "Вєрка" принижує Україну. Хоча... на Євробаченні були й страшніші. Можливо, я про цей проект дуже високої думки.

Дякую.:o

Взагалі я не мав ЦЕ на увазі. Не юрист.:) Але якщо й буде така взаємовигідна динаміка, то що поганого?

Не думаю, що лякає. Просто ці мови більш вживані у порівнянні з українською.

:)

Та то ж стьоб!:)

19. sslonn

sslonn Well-Known Member

Власне я пам'ятаю... і своїми дописами натякаю, що п.Вітренко лобіює інтереси не України, а Росії... більш того ті інтереси йдуть часто-гісто в розріз з українськими... і в неї є купа послідовників в Україні:ireful1:

Додано через 11 хвилин
    ну.. і після перегляду сайтів ПДРС-а та ПСПУ в когось ще є сумніви, що є люди в Україні, які виступають проти України? А може хтось впевнений, що таких одиниці?

20. Городецький

Городецький Well-Known Member

О-о-о-ов, панове, де ваше почуття гумору? То ж сарказм!

а де твій аватар? :)