Схід і Захід України разом чи ні?

Discussion in 'Політика і політики' started by шахрай, Sep 5, 2007.

1. sslonn

sslonn Well-Known Member

Відповідь: Схід і Захід України разом чи ні?

я не лишень балакаю, а й роблю конретні дії до зближення...
    дружина, наприклад, закохана вже у Львів і не тямить життя без нього...
    ціла низка її родичів тут побувала і позбулися своїх стереотипів...:)

а ось тут дозвольте не погодитись... ІСТИНА - одна! а от "правда" дійсно в кожного своя...:agree:
    а на рахунок "Даєш Расєю" якщо цікавить напишіть в приват... я Вам скину посилання на один "цікавий" форум, там таких неміряно:moskali:

2. Дуд@риК

Дуд@риК Well-Known Member

Виродки є у кожного народу. Один мій знайомий "українець" за походженням, зараз живе у Криму і вважає себе "русским". Дивиться "российские новости" і Путіна любить до безпам`яті. А все що робиться в Україні вважає поганим і неправильним. Але таких слава Богу меншість.

Н. Вітренко, просто хвора людина. Як і п. Богословська, чи Жириновський в Росії...

• Подобається Подобається x 1
  3. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Ну чому "виродок"? Це його особистий вибір. Має право.

Ви задоволені ВСІМ, що робиться в Україні?

4. zenyk

zenyk Well-Known Member

....знаєте....в моїй сім'ї бувають сварки з дружиною. Однак тільки я, тільки під час сварок і тільки особисто дружині я дозволяю собі сказати про її недоліки. При цьому якшо про якісь недоліки моєї дружини скаже мені чи колега, чи сусід - я буду бити йому писок, навіть незважаючи на то, що він правий! Адже він немає ніякого права оцінювати і тим більше критично оцінювати мою дружину!!!

так і на Україні: я можу висловлювати своє невдоволення діями наших українських політиків, але цього не може робити ні один громадянин іншої держави, чи навіть псевдогромадянин України!

• Подобається Подобається x 3
  5. Дуд@риК

Дуд@риК Well-Known Member

Виродок тому, що не вболіває за державу в якій живе, а радіє проблемам. Він дуже хотів щоб Росія припинила поставки газу, щоб "наказать хахлов". Сам же буде мерзнути, але Росія - цяця.

6. zenyk

zenyk Well-Known Member

Відповідь: УПА

українці не хочуть українізуватися, а вимагають "обрусачитись??? :D :D :D

попахує якимось діагнозом психічного захворювання... :D :D :D

7. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Кажете, вони українці, Степанич??? Тоді хто неукраїнці? Про таких "українців" і їх походження дуже вдало написав один форумчанин на УП.

17.02.08 23:35 ___Deutsch
    ___Zagloba
    "Ну, не хотят украинофобы на востоке и юге Украины в Европу. Хотят жить в России. Пусть отделяются."
    А на каком основании они должны это решать?Кто спрашивал украинцев,когда на место 10 000 000 миллионов жертв голодомора заселяли россиян?А теперь позволить решать судьбу единой Украины? НИКОГДА. Россияне своей пропагандой введут кого хочешь в заблуждение.Надо рассказывать людям правду о ЕС,НАТО и США.

• Подобається Подобається x 2
  8. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Таки трапляються такі. У державах, де ретельно перевіряють своїх майбутних депутатів і жоден навіть з однією криминальною судимістю не проходить: доходить до того, якщо є такий у списку партії, вся партія пролітає.
    А особливий приклад для мене - Лінкольн.

9. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Степаничу, а Ви колись зустрічали просто російськомовних патріотів України ?
    Я зустрічав і продовжую зустрічати.
    У них різні національності в анкетах, їхні діти вчаться в різних (за ознакою мови) школах.
    Вони в бесіді використовують російську мову.
    Але всі вони:

1. Розуміють, що без пристойного знання української мови діти не зроблять кар"єри

2. Знають, що їм самим (дорослим) бракує вільного володіння українською мовою - але при нагоді дітей попросять щось перекласти

3. Більше половини при якихось опитуваннях / переписах або назвуть рідною українську, або проголосують за майбутнє єдиної державної

І головне -

4. Порвуть будь-кого, хто зазіхне на свободу й цілісність України

НЄ ?

• Подобається Подобається x 4
  10. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

дякую але я в цьому плані самодостатня громадянка, і не хочу бенетежити свою душу дописами тих людей, які не люблять мою країну.

від того, що існують такі форуми, порозуміння між Сходом і Заходом не посилюється.

я говорила про істину,яка для мене є тотжним поняттям до правди:) і про ПРАВОТУ.

оце дуже радує. крім того, знайома з багатьма людьми зі Сходу, які відвідавши Захід, просто закохались в нього. але не всі західняки чи ба, навіть не всі з центральної України залишились в такому ж захваті від східних міст. знову ж таки, це не узагальнення. але між цими містами є принципова різниця: одні - промислові, інші - осередок культури(і не тільки). тому у людей з цих регіонів різні життєві пріоритети.

та просто є такий "рід" - невдоволені песимісти. їм все не так. а жив би він в Росії, то і нею не був би задоволений.

так,Лінкольн зробив великий вклад у хід американської історії, просто грандіозний. мені, наприклад, подобається як керманич (якщо вже мова про американців на секундочку зайшла) Франклін Делано Рузвельт.

• Подобається Подобається x 2
  11. Сталкер

Сталкер Well-Known Member

А почему, можете объяснить? Насколько я знаю - на Украине - свобода слова. Если критика украинских политиков со стороны иностранцев обоснованная, не противоречащая уголовному и др. законодательству Украины - тогда какое право кто-то имеет её запрещать? )

12. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Маюнко,
    між іншим, будучи в Штатах, я дізнався, що українці-діяспоряни "2 хвилі" (45-50 рр імміграції) дуже негативно ставляться до Рузвельта: він пішов на певні поступки совєтським військам, дозволивши їм "прошерстити" певну частину американського окупаційного сектору Германії на предмет виявлення та примусової депортації переміщених громадян. Куди їх "перемістили" совєти, можете здогадатися. Навіть у церквах робилися облави.

А в іншому - пристойний дядечко...

• Подобається Подобається x 5
  13. Войцек

Войцек Well-Known Member

Ніхто не разом. Кожен сам собі має раду. Схід і Захід? А про Південь забули? :ireful1: Бачили ми всіх... :ireful1: Політики, газ, інфляція... Твари погані. :ireful1: :shutup: Файно, що не маю зброю :shutup: :ireful1: На Олімпійський усіх зігнати й замордувати :naci: :padonak:

Яка ще криза - данєцкій йа

14. Сталкер

Это, наверное, неокоммунисты. На них не стоит обращать внимание, одно название говорит само за себя - это то же самое, что неонацисты. Только непонятно, почему при практически одинаковом образе мыслей (если это можно назвать мыслями) они так ненавидят друг друга...)))

• Подобається Подобається x 3
  15. маюнка

і що це вирішить? ви, знову ж таки, виступите сам за себе. і чим ви тоді кращий?

16. Войцек

Войцек Well-Known Member

Дякую, маюнко, саме цього мені й бракувало.

Нічим, дістали мене вони всі.

17. маюнка

з мого досвіду спілкування з одними і з іншими, можу сказати, що перші ненавидять тільки других, а другі люблять тільки себе і ненавидять ледве не всіх. часто другі набагато більш обмежені люди порівняно з першими.
    хоча мені не імпонують ні ті, ні ті. найбільше дратує те, що вони історію розглядають однобоко: щось пропускають взагалі, вириваючи слова з контексту(як свідки - вибачте, не хотіла нікого образити).

18. Войцек

Войцек Well-Known Member

Таке можна сказати про будь-кого, з ким не згідний.

пс. свідки, мабуть, в іншу гілку

19. Сталкер

А чому так - непогано пояснив О.Солженіцин:"Ідеологія - це зло, бо вона може оправдати злі вчинки людини."

20. duncan

duncan батяр з личакова Staff Member

як харизмати.... [​IMG]
    вибачте: нікого не хотів образити.....

аксіома: історію пишуть переможці і ніц тут не вдієш.

а де твій аватар? :)