Схід і Захід України разом чи ні?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем шахрай, 5 вер 2007.

1. sslonn

sslonn Well-Known Member

Відповідь: Схід і Захід України разом чи ні?

а як сформувати, скажіть будь-ласка свідомість, якщо величезний шар МОЛОДІ (не вся молодь звісно, але таких багато) на Сході кричить з піною у рота, що Україна - не держава, української мови не існує і взагалі дайош Рассєю... коли тільки починаються розмови за газ з російської сторони, одразу ж кричать так вам хахлам і нада... і це НАШІ громадяни... і пашпорт у них з тризубом??????:moskali:
    Яка в них може бути свідомість, якщо вони до сих пір впевнені, що на Заході України їх розстріляють тільки но вони зійдуть з поїзда???:ninja:
    Я не кажу, що ТАК думають усі на Сході, але таких багато

2. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

А чим же це ВАШІ предки краще МОЇХ?
    Хдопці і дівчата! Ну з якого дива ви вирішили, що можете когось чомусь вчити? когось кудись вести? Ви що, розумніші? Богообрані? Ну ХТО дав вам таке право? Більшовики вже намагалися "вести" 1/6 частину суші. І що? Куди привели? І ви туди ж ...

3. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

"Цікава" риторика...
    А чим являється Ваш пост? Не наукою? Про право не питаю, глупо звучатиме.
    Нє?

• Подобається Подобається x 1
  4. Степаныч

Нє! Я нікого не вчу і нікого нікуди не намагаюсь вести! Я розумію, що є різні світогляди, культури, бачення історії, сьогодення і перспектив. Це природньо і нормально. І вже майже 1,5 року на ЛФ намагаюсь довести, що потрібно вчитись СІВІСНУВАТИ, поважаючи один одного, а не намагатись переконати УСІХ у СВОЇЙ правоті.

5. sslonn

sslonn Well-Known Member

Шановний! Кого я чим навчив? Я задав запитання!!!! А на рахунок правдивості своїх слів... повторюю В МЕНЕ ДРУЖИНА З ДОНЕЦЬКА... тому я знаю цю ситуацію "зсередини"... її родичі, та й вона сама, боялися за неї... бо тож Львів - там адні бандєравци і все таке!!! і таких людей там якщо не мільйони то сотні тисяч!!!

Додано через 4 хвилини
    до чого тут правота? є істина!!! а є зашореність і тупість!!!
    реалії такі: у Львові приблизно четверта частина (за моїми підрахунками) говорить російською!!! і всі живі і здорові!!! НІХТО НІКОГО не стріляє!!!
    Чи може Ви вважаєте, що поїзд Москва-Львів їздить увесь в крові?
    А також всі поїзди з Східної України?
    То хто правий?

6. Степаныч

І не "навчите". А от увесь зміст Вашого допису такий, що Ви вважаєте "величезний шар МОЛОДІ (не вся молодь звісно, але таких багато) на Сході" несвідомими людми. Тому що "Яка в них може бути свідомість,", ну і далі по тексту.

За Донецьк не скажу, давно там не був. Але з донеччанами спілкуюся досить часто. Не чув від тих, з ким спілкувався, того, що пишете Ви. Але, проживши усе своє немаленьке життя у центрі України, запевняю, що якщо хтось і думає так, як Ви описуєте, то це одиниці, які "погоди не роблять".

7. sslonn

sslonn Well-Known Member

так це і є відсутність свідомості... їм втовкмачили в голову щось і вони абсолютно не обміркувавши впевненні, що так воно і є...
    а спілкуєтесь Ви з адекватними донеччанами - розумними і свідомими, сподіваюсь таких все ж таки більшість...
    З.І: доречі родом моя також з донеччини:)
    Вибачаюсь, якщо когось образив - зірвався

8. Степаныч

Не пам"ятаю, хтось із великих сказав: "Безумовно, істина може бути тільки одно. Але НІХТО не може стверджувати, що саме він володіє цією істиною".

Повторюся: я людей з такими переконаннями не зустрічав. Проживши на Сході все життя. Чесно кажучи, мені навіть думається, що це видумки жителів ЗУ.

По-моєму, Ви коректно пишете.

9. zenyk

zenyk Well-Known Member

"...сочатку було слово..." (С)

...без запланованого - жодні дії не вдадуться. Такщо я погоджуюсь з Дудариком в тій частині, що спочатку необхідно вирішити, спланувати, домовитись, а потім вчиняти якісь дії.....а не так як представники сьогоднішньої влати: не домовившись, не обговоривши, не узгодивши дій "поналамували дров" (С) з "добрими намірами" (С) і "вимостили..." (С) Україні "....дорогу в пекло...." (С).....

п.с. не забанюйте мене за записані гасла, бо ж вони всі взяті з вічної книги :)

Додано через 8 хвилин
    ...ну якщо Ви обурюєтесь про "навчання" тих людей що будучи громадянами України вболівають за росію і за успіхи росії в боротьбі з Україною, то я б погодився з Вами, що вчити їх - марна справа і непотрібна. А виходячи з того, що першим обов'язком громадян є ПОВАЖАТИ інтереси держави, громадянами якої є, і у всіх випадках відстоювати її, а отже СВОЇ інтереси. А оскільки такі, з довзволу кажучи, "громадяни" відстоюють інтереси іншої країни - то цілком є логічним позбавити їх громадянства України.
    При цьому зовсім не є необхідним застосовувати принцип "чемодан-вокзал-росія" - хай живуть на Україні, в своїх рідних стінах. Але позбавлення їх громадянства дасть незбагненний плюс для України - позбавивши їх права голосувати за деструктивні політичні сили які діють в Україні проти України!

• Подобається Подобається x 2
  10. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Відповідь: УПА

Степанич, йшлася мова не про Вас, а про якогось "донецького".
    Щодо наших предків то вони ідентичні - 50% Ваших і моїх - волиняки.

11. Степаныч

Даруйте, я неточно висловився. Мав на увазі не особосто Вас і мене. Перефразую: "Чим предки донеччан (східняків) гірші за предків львов"ян (западенців)?".

12. sslonn

sslonn Well-Known Member

теж повторюся дружина з донеччини... її родичі теж... ті просто боялися...
    якась родичка її (здається двоюрідна сестра) в Луганській області - та прямо сказала ти що самогубця? куди ти їдеш? тобі там гаплик...

питання тоді до Вас... Ви й досі живете на Сході? Бо в мене виникла підозра, що така маячня з'явилася нещодавно

Додано через 3 хвилини
    а ще... роблю висновки по інтернет спільноті...
    почитайте пости різних жителів Сходу... часто-густо риторика антиукраїнська і проросійська...
    причому і на ЛФ також це зустрічається;-)

13. Степаныч

Де Ви таких бачили?

Якщо точно, то жив і живу у самому Центрі (географічному).:) Але східняк, шо є, то є;).

Я не виключаю, що така маячня (Ви цілком правильно це назвали) може мати місце. Можливо, мені просто таланить, що ТАКИХ ідіотів не зустрічав.

14. zenyk

zenyk Well-Known Member

:)

15. Степаныч

:) Нє, ну я чесно не зустрічав! Свідомо бажати зла своїй країні? Абсурд!

16. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Не знаю чи вони кращі чи гірші, але як їх називати - не знаю. Українцями вони не хочуть бути, росіянами - справжні росіяни не дозволять їх так називати.
    Було їм комфортно за СССР - памятаєте про новую общность - савєтскій народ... А ось зараз криза з назвою.

17. Степаныч

Чому Ви так вважаєте? Вони українці. Навіть ті, які не розмовляють українською мовою і не ходять у вишиванках.:) Але українці. Повноцінні. Нічим не гірші від жителів ЗУ. Можливо, навіть кращі. Тому що не намагаються "обрусачити" западенців. А от западенці вимагають від них "українізуватися". Це неправильно, ИМХО.

18. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

ну не знаю, я не погоджуюсь. ніхто із моїх знайомих східянків не кричить: "дайош Рассєю". по-моєму, це надто велике узагальнення. надто.

все одно, моя думка така, що принаймні якщо не лозунги, то просто розмови про патріотизм, про єдність, про братерство повинні лунати. тому що вони спонукають мислити.
    якби батьки з дитинства не казали нам, що бити людей негоже, що потрібно поважати людей, потрібно поступатись місцем у громадському трансопрті вагітним та людям похилого віку, то навряд ми би дотримувались цих правил моралі. адже в нас їх заклали, з самого дитинства. так і держава наша зовсім молода, і українська свідомість існувала віками, поки її просто не зруйнували. але ж колись потрібно її відновлювати...

до того, шановний, що істина в кожного своя, а правота - вона одна. існує об"єктивно, тільки люди ніколи не знають, хто насправді правий. нам того знання не дано.

у Києві, на жаль, із мого оточення відсотків 98 говорять російською. але вони ніколи не казали "дайош Рассєю" - це я точно пам"ятаю. і мене україномовну завжди слухають уважно і розуміють, а часом і самі на українську переходять.

• Подобається Подобається x 4
  19. sslonn

sslonn Well-Known Member

цілковито згоден з Вами, але таких унікумів багато:)
    а як Вам риторика п. Вітренко?

20. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

пані Вітренко - політикантка, навіть не політик. а оскільки політика - це бруд, то що про неї говорити?.. я вже казала, моє ім"я соромить ця жінка:sad:

а де твій аватар? :)