Схід і Захід України разом чи ні?

Discussion in 'Політика і політики' started by шахрай, Sep 5, 2007.

1. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Відповідь: Схід і Захід України разом чи ні?

А меншне слухайте політиків, що роздмухують розбрат, ось добре про це сказано:
    http://24.ua/news/show/id/28515
    Впевнений, об"єднання менталітету ВЖЕ ЙДЕ.

2. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Політики тут нідочого... я не такий ніївний, щоб вірити ще комусь крім рідної мами і тата...

Безсумнівно. Три вперед, два назад... Доки внуки наші будуть жити, може і дійде... і то незнати...

3. Дуд@риК

Дуд@риК Well-Known Member

Розбрат між сходом і заходом створюється штучно. Створюється антиукраїнськими, деструктивними силами, які навмисне робурхують пристрасті, щоб "у мутній воді", поки ми сваримось, продовжувати нас обкрадати.
    Питання, чому народ "ведеться" на провокацію? Тому що живе в злиднях. Тому що нема надії на краще нема впевненості у завтрашньому дні. Люди у відчаї, озлоблені неодноразовими зрадами їх вибору, їх сподівань. На цьому грунті і грають вороги нашої держави. І їм не вигідне покращення ситуації. Тому вони і блокують зараз роботу парламенту, щоб зберігати хаос в державі. Бо коли людина загнана в кут, коли в неї відібрати віру в майбутнє, віру в здатність щось вирішувати і змінювати, то такою людиною легко маніпулювати.
    Тому треба відсторонити від влади сили які провадять ворожу державі політику. Це найголовніше. І це треба зробити негайно. Для того треба інформувати людей, в пресі, по телебаченню, в інтернеті розказувати і доводити фактами хто є друг а хто є ворог.
    Другий крок це повернення людям віри. Треба визначити національну ідею, яка здатна об`єднати українців з усіх куточків України. І далі активно працювати, показуючи реальний результат цієї праці. Показувати користь від неї для держави і кожного окремого громадянина.
    Тоді, я впеівнений, питання розколу не стоятиме взагалі.

• Подобається Подобається x 9
  4. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

В кожного - своя:
    В основної маси - Над прищепленими десятиріччями стадними інстинктами.
    В мене - над 15 роками навколишньої стагнації.
    У Вас - над власним СТРАХОМ (хто там валізи пакував восени 2004 ?). Залишилися же ?

Розучилися деякі .... працювати: а то б і японські, і марсіанські шпійони написали би явку з повиною.
    І Чисто Сердешні зізнання.

• Подобається Подобається x 1
  5. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Ні, на жаль. Це різні світогляди, різне бачення історії. А розбрат створюється не "антиукраїнськими, деструктивними силами, які навмисне робурхують ", а Вами і Вам подібними.

6. zenyk

zenyk Well-Known Member

а Ви білі і пухнасті?

7. І.Павлович

І.Павлович Well-Known Member

Якби Вам довелося цю точку зору відстоювати у суді, що Ви привели б за докази окрім "Це усі знають!"? Заяви окремих грошових "тузів",не підтверджені документами є не що інше, як самопіар.

8. Samojlovu4

Ну, бачите... І Стєпанич ще не найгірший варіант, скажу я вам... а що про решту хахлів говорити?!

То все добре і правильно, дай то Бог, але... утопія...

9. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

:y: :y: :y: :y: :y:
    "Гвозди бы делать из этих людей!
    В мире бы не было крепче гвоздей!!" (с) В.В.Маяковский.
    Дуд@риК!!Я с Вами!!Вы настоящий Павка Корчагин!!!!
    Честное слово!Я бы поехал с Вами в Боярку строить узкоколейку,что бы дать тепло какому нибудь буржуину из Киева типа Бориса!!!:cowboy:

10. Городецький

Городецький Well-Known Member

Ні, трясця, не так!!!
    І, знаєте, на відміну від Вас, я багато що готовий покласти щоб довести що ми єдині.
    Зречіться! Отак от ...
    Трапляються моменти, Степаничу, коли я Вас не розумію. От як зараз. З чого це Ви раптом хлопцеві щось інкримінуєте? Тю.

11. Samojlovu4

Честь Вам, хвала і повага! Серйозно, без будь-якої іронії...

12. sslonn

sslonn Well-Known Member

А в мене дружина з Донецька(я народився і все життя прожив у Львові)..
    А в діда (він бойко) - взагалі корінна росіянка і вони вже 55 років разом:)

13. WIZARD

WIZARD Well-Known Member

Борис.
    "марсіанські шпійони написали би явку з повиною"
    Вы имели в виду Черновецкого?

14. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

А собі вірите? Не уяві, а фактам життя, власного? Чим пересічний Петров чи Петренко завинив? А Вітренкі-Симоненкі-Тягнибоки-Корчинські роздмухують, хто продажністю, хто дурістю!

А в мене внуки вже є ;) - впевнений, дочекаємось визначеного Вами часу.

15. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Ну наконец, хоть кто-то предложил реальный путь объединения Украины.
    Правда он противоречит 10-й заповеди нациналистов Михновского:
    Не бери собі дружини з чужинців, бо твої діти будуть тобі ворогами
    http://www.ukrnationalfront.netfirms.com/ideologia.htm#7

16. Samojlovu4

Так ото ж, в тому то і вся біда... життя з фактами говорять більш ніж красномовно, і я з них свої висновки давно вже зробив... і з роками лише переконуюсь, що правильні...

17. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Є маргінали, звісно. Але в цілому ми набагато менш агресивні у порівнянні з вами. Ми захищаємо своє. Ви хочете його у нас забрати і нав"язати ваше.

Дякую, звісно, що визнали мене кращим серед поганих.;) Тільки одне уточнення: під "хахлами" Ви маєте на увазі усіх, хто не розділяє Вашу точку зору?

Інкриміную? Я лише висловлюю свою точку зору відносно дописів шановного Samojlovu4. Конкретизую її: Схід і Захід України - це різні світогляди. Я розумію (як я думаю) чому у Захода такий світогляд. Але не можу його поділяти. Тому всоте повторюю: Схід і Захід будуть разом за 2-х умов - 1) терпимість, 2) неагресивність один до одного. Будь-яка спроба нав"язати щось один одному згубна. Для обох.

18. sslonn

sslonn Well-Known Member

а я не націоналіст, я просто люблю Україну і бажаю їй і нам у ній кращої долі:)

• Подобається Подобається x 2
  19. Samojlovu4

Нєа... Хто дивиться на нас як на бендеравцев, а на пукіна як на свого прєзідєнта...

20. І.Павлович

І.Павлович Well-Known Member

Але чому розуміння повинні проявляти лише ті, хто є більшістю у цій державі? Чому менша частина населення (ортодоксальне російськомовне) не хоче шукати спільні шляхи, а навіть навпаки - хоче диктувати лише своє бачення формування і розвитку цієї частинки світу яке за якоюсь невірогідною випадковістю співпадає з баченням розвитку УКРАЇНИ нашим сусідом?

Додано через 7 хвилин
    Про можливість порозуміння між "націоналюгами" і їх опонентами вже розповідали - у Львові ветерани, що воювали по різні боки ідеологічної барикади, разом проходять вулицями міста у формі і нагородах.

• Подобається Подобається x 5
а де твій аватар? :)