Схід і Захід України разом чи ні?

Discussion in 'Політика і політики' started by шахрай, Sep 5, 2007.

1. zenyk

zenyk Well-Known Member

Відповідь: Схід і Захід України разом чи ні?

.....ну не знаю....вони принаймі з повітряними кульками в Верховну Раду не приходять, і спікера не шантажує...

• Подобається Подобається x 2
  2. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

не знаю, мене ніхто не використовував. мене не змушували туди приходити, гроші за то не платили. зате я там відчула справжню єдність з Україною. говоріть що хочете. а перемога є.

як банально... жаль що пані Янукович вже більше не співає і не виступає на публіці. можна було б до її промов вписати, доречно би вийшло. або ще краще когось на бе(И?)к-вокал поставити, щоб підспівували таке. класно би вийшло:)
    можете мене штрафувати, якщо це розцінюється як образа, хоча я не хотіла нікого образити. це просто моя думка. яку я , слава Богу, маю право виразити.

• Подобається Подобається x 8
  3. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Ну це вже щось з пам"яттю!:)

Використали. Розумієте, Маюнко, "помаранчові" нічим не кращі "біло-блакитних". Навіть гірші, тому що не можуть ні домовлятися, ні ефективно керувати. А те, що більшість людей на Майдані брала участь щиро - це ж без сумніву! Моя дочка там також була. І переконати її в тому, що це неправильно, нам з дружиною не вдалося.

4. Дуд@риК

Дуд@риК Well-Known Member

В 2004 році на Майдан людей ніхто не тягнув і не гнав. То був прояв непокори і протидії відвертій брехні і фальсифікаціям. Майдан 2004 - є яскравим прикладом Єдності Нації, проявом Національного Духу, прадавньої жаги Правди і Свободи, що є в крові кожного українця. ніхто не в праві ставити піл сумнів значення Майдану для консолідації суспільства, для пробудження національної свідомості, взагалі, для відчуття себе як єдиного народу. І учасники Майдану не чекали американських грошей, мерзнучи по кілька діб. Прості кияни приносили одяг і їжу, виявляючи свою підтримку, надавали притулок прибулим з інших міст і областей. Я певен що ті хто пише негативні дописи і докори на цю тему, сам не був тоді на майдані. Бо якби був, то відчув би той особливий Дух, Дух Єднання, Дух Непокори, Дух Правди. І всі питання і сумніви втратили б сенс.

• Подобається Подобається x 1
  5. zenyk

zenyk Well-Known Member

а які аргументи Ви використовували?

6. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Надіюсь, досі не вдалося...

7. Степаныч

Головний - у 2003-04 роках появилася позитивна динаміка в економіці, фактично вперше за попередні 7-8 років стабільно зростали заробітні плати. Взагалі, з"явилося відчуття стабільності і перспективи. Тому "революції" ситуацію могли тільки погіршити. Пояснювали, що "помаранчові" у випадку перемоги нічого хорошого для людей не принусуть. Що і сталося, нажаль. А порушення на виборах були як з однієї, так і з іншої сторони. Головна помилка тієї влади - висування Януковича. Аргумент "двічі судимий гвалтівник" нічим не можна було крити.

Додано через 2 хвилини
    Вона дівчинка розумна, сама все зрозуміла. Розчарувалася. Думаю, її зараз на будь-які "майдани" калачем не заманиш.:)

8. zenyk

zenyk Well-Known Member

.....кажете "....хіба ревуть воли як ясла повні...." шось я не впевнений шо всьо впирається в ковбасу і гроші.....деякі речі все ж є важливіші....
    ...не буду стверджувати, що в результаті Майдан добився поставленої мети, але важливіше то, що ті хто є при владі почати рахуватись з народом суттєво більше ніж до того...

9. zenyk

zenyk Well-Known Member

звідки ж у Вас стільки злості? Вас що в дитинстві українські діти жорстоко били?

10. Степаныч

Гарно, поетично, "возвышенно"! Вірю, що саме такі відчуття і були у абсолютної більшості вийшовших на Майдан. На цьому і грають. Гадаєте, в "банді" Муравьова усі були відморозками? Ні. Воювали і життя віддавали за ідею. Згадайте хоча б Островського "Как закалялась сталь". Яка велич і чистота помислів і мрій, яка героїчність вчинків. А репресовані Сталіним досвідчені, розумні більшовики, які свідомо йшли на смерть тільки тому, що "ТАК ПОТРІБНО ПАРТІЇЇ" і вмирали з вигуками "Да здравствует товарищ Сталин!"? А підпільники, партизани Великої Вітчизняної? Не буду продовжувати, думаю, що думка зрозуміла. І РЕЗУЛЬТАТ???

Так що з Вашого дозволу я все ж буду мати свою думку щодо значення Майдану.

Звісно що є. Свобода, можливість творити, робити відкриття, любити дружину, дітей і внуків, полетіти в космос кінець-кінцем. А для цього потрібно не "ВЕСТИСЯ" на красиві гасла в угоду фанатикам. А ізольовувати їх від суспільства.
    Абсолютно ні!

Додано через 5 хвилин
    А звідки у Вас така абсолютно непохитна переконаність, хто ті, хто голосував тоді за Януковича (і по сьогодні стабільно голосують) - вороги України? Хто дав Вам право визначати? Чому Ви переконані, що російськомовні українці, які хочуть також вільно і заможно жити в Україні, не патріоти і вороги України?

11. WIZARD

WIZARD Well-Known Member

"звідки ж у Вас стільки злості? Вас що в дитинстві українські діти жорстоко били?"

Где Вы, лично, видели мою злость?
    Бить себя я никому не позволял, точно так-же, как и обманывать.
    Единственныфй случай обмана, который от меня не зависел - "майданчик" над "майданом".

12. zenyk

zenyk Well-Known Member

а Ощадбанк по вкладам до 1992 р?

Додано через 4 хвилини
    вимагаю підтвердження сказаного Вами про мене!!! Де ви таке читали??? то якийсь ганебний наклеп, який взагалі не личить нікому тим більше людині поважного віку з достойною професією дохтора!!!
    Контролюйте свої емоції, п. Степанич!

13. Степаныч

"український народ єдиний і згуртований, однак Ви мали наувазі громадян України, які живучи в Україні мають за ментальну особливість відстоювати інтереси іншої сусідньої країни, в зв'язку з чим і зробили помилковий висновок...."
    http://forum.lvivport.com/showthread.php?p=241665#post241665

"...Ви знаєте, саме відсутність нормального людського світогляду, а не то шо б якогось окремовзятого європейського, заважає Вам зрозуміти, що боротьба українців не закінчиться доти доки не буде повністю поборений ворог, який захопив терени України і впродовж десятків років знищив десятки мільйонів українців! І ще памятайте, що нищив їх не у відкритому благородному бою - а підступно, підло під прикриттям різних гасел!"
    http://forum.lvivport.com/showthread.php?p=237904#post237904

Можна ще пошукати. До речі, під "Ви" я мав на увазі і Ваших однодумців. А емоціїї... Я абсолютно спокійний!:)

14. Romko

Romko Дуже важлива персона

Степаничу,ось тут найбільше протиріччя між нами.
    Тому,що для Вас союз з Росією є природним.А для нас неприродним.
    Для Вас совєцький режим є своїм.
    А для нас це уособлення сатанізму.
    Країною далі керуть бандити з комуністичного минулого.
    За винятком кількох колишніх політв’язнів,яки давно заткали подачками, у ВР і вищому керівництві поголовна більшість - колишні комуністи і косомолія.І бандити.
    Хворе усе суспільство. У нас й досі радянське відношення керівництва до підлеглих та працівників до своїх обов'язків.
    Справжня свобода, як правило, забезпечує розцвіт економіки та достойне життя громадянам. Кожна працьовита людина може взяти в кредит житло та авто. Людина не живе будь-де, заощаджуючи гроші на житло, а вже живе в ньому, вже їздить на авто ще й на достойне життя вистачає. На сторожі законності стоять непідкупні прокуратура, суд та поліція. Усілякі проблеми висвітлюють незалежні засоби масової інформації. Це так в цивілізованих країнах...
    В нас же все по іншому - інтелект та час наші підприємці вкладають в ухилення від податків та одурення працівників! В результаті багаті багатіють, бідні біднішають. Прокуратура, суд та правоохоронні органи зрослися із кримінальним світом і мафію цю нічим не здолати. Продажні ЗМІ замість того, щоб відслідковувати процеси, котрі відбуваються в суспільстві, обслуговують мафію.
    Кардинальних реформ нема. Ціни ростуть а от зарплата... Продажність всіх і вся. Президент та уряд безтолкові та бездіяльні - авторитету у них нуль. Всі щось говорять та ніхто нікого не слухає.
    Зі всієї сірої маси.яку представляє сьогодні ВР,вирізняється лише Юля.
    Правда,дуже сумніваюсь.що їй вдасться щось змінити.Вона родом з цієї ж системи.

• Подобається Подобається x 3
  15. Samojlovu4

Дозволю собі крамолу... Схід і Захід ніколи не був, не є і не буде разом, чужі, діаметральнопротилежні менталітети, їхні герої - наші вороги, і навпаки... І перспективи загалом невтішні, 16 років псевдорозбудови - лише квіточки, це період Великої Руїни, стагнація у всіх ділянках державного і суспільного життя... цього не бачить лише сліпий...:shutup:

А ми свій шанс втратили, було ще на початку 90х кувати залізо біля каси і робити свою яку-неяку прибалтику... мій батько тоді з мене лаха дер і сердився, а тепер "Ой, синку, гірко, але ти мабуть був таки правий..."

Вибачте за різкість, тому стараюсь і не пхатись в подібні дискусії зі своїм радикалізмом...:)
    Все, тікаю...:suicide:

16. Romko

Romko Дуже важлива персона

Щось в тому є...
    Але спільного в нас все ж більше.Спільні проблеми.Спільний менталітет.

• Подобається Подобається x 4
  17. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Степаничу! Ви же кваліфікований психіатр. Невже Ви дитячий опус Островського і тепер сприймаєте всерйоз ?

Цікаво, ЗАРАДИ ЧОГО, заради якої ідеї автор писав ту маячню, що складається тільки з гасел та численних знаків оклику ?

“Без Колымы понятие Родины будет неполным”. (Анатолій Жигулін).
    Краще почитайте його "Чёрные камни".
    Ось що повинні "проходити" діти на уроках російської літератури. І в українських школах також.

• Подобається Подобається x 3
  18. Львiва

Львiва Well-Known Member

Вот поэтому Украина никогда в ближайшие лет 50 не будет ни в НАТО, ни в Евросоюзе...

19. Samojlovu4

Ну, Бориса, маюнку, Данила ми вразі чогось до себе заберемо, то ж наші...;):) а так...:sad:
    А взагалі звиняйте кого образив з наших східних побратимів, але так воно є...

20. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

дякую. тоді здійсниться одна із моїх мрій:)

а де твій аватар? :)