Схід і Захід України разом чи ні?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем шахрай, 5 вер 2007.

1. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Відповідь: Схід і Захід України разом чи ні?

:) Падлавил!

• Подобається Подобається x 2
  2. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Степаничу, не бачу нічого принизливого в роботі бренд-менеджера з розкрутки вакси для взуття та отрути для тарганів. Сам купую і подумки дякую виробників. :)

3. OldMan

OldMan Well-Known Member

Вот и я о том же. Но я вижу компромисс - пусть наши мифы будут нашими мифами, а Вы предлагаете смену одних мифов на другие.

Додано через 1 хвилину
    Разве я когда-либо говорил о ранах от выстрелов в спину?

4. Romko

Romko Дуже важлива персона

Є різниця між совєцькими міфами:про "безстрашних чекістів",про "освободітєлєй",про "золотий вересень",про "бандитів-бандерівців".І правдою.

• Подобається Подобається x 5
  5. OldMan

OldMan Well-Known Member

Между мифами и правдой всегда есть разница.

6. Romko

Romko Дуже важлива персона

О що ходить.

7. І.Павлович

І.Павлович Well-Known Member

Прошу пробачення, що не відповів одразу - консультувався у викладача російської мови.Він підтвердив, що ця фраза або нонсенс, або малася на увазі специфіка розмови саме російською. Наприклад, розмовляти по-грузинськи - активно жестикулюючи.
    Нічого не звичайного. Такими були реалії державотворення у Європі НА ТОЙ ЧАС.
    Ради по своїй суті система демократична, але була спотворена більшовиками (сподіваюсь, не будете заперечувати).
    На початковій стадії державотворення, як на мене, тоталітаризм необхідний.АЛЕ ЛИШЕ НА ПОЧАТКОВІЙ. І коли на чолі держави стоять люди, що ДІЙСНО ВБОЛІВАЮТЬ ЗА СВОЮ ЗЕМЛЮ.

8. Відповідь: Схід і Захід України разом чи ні?

Уважаемый OldMan,такой же ник сейчас есть на донецком "самом свободном форуме". Это Вы и есть?

9. І.Павлович

Чому партизани, що стріляли у спину німецьким окупантам, вважаються героями, а УПАвці, що стріляли у спину УСІХ окупантів - ні? Адже і серед німецьких солдат було багато звичайних робітників і селян що, хто добровільно,хто за примусом,пішли на заклик свого вождя. Вони теж БУЛИ УПЕВНЕНІ У СВОЇЙ ПРАВОТІ ! Багато з них "ні сном, ні духом" не відали про табори смерті і були упевнені у своїй "визвольній міссії".

• Подобається Подобається x 3
  10. Степаныч

Хороше питання! На мою думку, є дві причини:
    1)радянські війська не були окупантами для тодішнього СРСР і, відповідно, УРСР. Вони були "наші".
    2) УПАвці вбивали ще й людей, яких направляли до них вчити, лікувати... Це були цивільні, частіше всього дуже молоді люди. А їхні рідні вже жили "після війни".

11. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

І знову "про море"?
    Цих цивілів направляли партійні органи (зі всіма "інструктивними" підписками). Направляли вирощувати нових "совєцьких чєловєків" і вести бротьбу із віковим укладом.

Додано через 1 хвилину
    Дли тих, кого "осовєтили" раніше?..

12. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Це що - реінкарнація ... ? :eek:

13. Відповідь: Схід і Захід України разом чи ні?

Извините пожалуйста, а войска НКД, они то же были наши, когда переодевшись в форму бойцов УПА, уничтожали мирных людей, что бы можно было их зверства приписать другим. Архивы-то повскрывали, или Вы конечно не в курсе?:agree:

• Подобається Подобається x 1
  14. Степаныч

Левандівко,
    у нас "моря" з різних сторін. Ви вперто не хочете зрозуміти очевидного.

Додано через 3 хвилини
    Были еще и заградотряды, и штрафбаты, и массовые репрессии с палачами и пытками... Все было. Но это НАША история, не ВАША.

15. levandivka

Ні, Степаничу!
    Повторюю, я знайомився з конкретними Архівними Справами про вбивства комсомолійських цивілів. Там ретельно записано хто, коли, кого, за що, хто "здав", і в який дитячий будинок відправили онука господаря хати перевиховувати на совєцького яничара...

Повторюю, я маю ксерокси документів з партархіву, що свідчать провокативну діяльність совєцьких органів на теренах Західної України.

• Подобається Подобається x 1
  16. Степаныч

Я не те маю на увазі. Знаєте, кого найбільше ненавидять дружини/батьки алкоголіків і наркоманів? Їхніх друзів-собутильників. Тобто, ВІН у мене хороший, розумний, а його ці гади споюють. Ви теж намагаєтесь довести, що Росія винна в усіх бідах України. Забуваючи, що була РОСІЙСЬКА ІМПЕРІЯ. І історію робили усі: росіяни, українці, білоруси, євреї, казахи, таджики, .............. Шукати когось винним у своїх бідах, не маючи сміливості визнати, що й самі винні не менше, недостойно будь-якого народу.

17. levandivka

Ну, Степаничу... Ви чо'? Ви про кого?
    Я про совєцьку Росію, Імперську Росію, які принесли Україні біду.
    Жартома - можу про березу... :)

Додано через 2 хвилини
    Не сперечаюся! Українці, яких не заставили стати яничарами - як українці, таджики - як таджики.

18. І.Павлович

Згоден. Бо радянська влада, та ще й Сталінського періоду, лише "із гуманними цілями" нічого не робила. Можна уявити і іншу ситуацію:сільський вчитель, якого знає і поважає все село, зникає у період з кінця 39 по 41 чи після 43 року.Всі його пам"ятають і чудово розуміють куди він зник. На ще тепле місце з"являється інша людина. Вона в церкву не ходить, говорить закликами, замість ікону у школі чіпляє портрет Сталіна...Може він і непогана людина, але місцеві ототожнюють його з тими, хто відібрав у них старого вчителя. І не лише його.

19. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Знаете, если следовать такой логике - то и "западенцiв" на Донбасс не выселяли, а напрвляли популяризировать среди "схiднякiв" украинский язык....Всякому глумлению должна быть мера....
    - но если его убили - то "правильно" ? Воистину - по делам их узнаешь их....

20. Степаныч

а де твій аватар? :)