Відповідь: Схід і Захід України разом чи ні? Абсолютно згідний. Продовжувати називати бандитами людей,які не хотіли підкоритися звірячому комуняцькому режиму,які захищали від нелюдів свої домівки,своїх рідних. Людей,про яких пам’ятали завжди і вшановували,як героїв - це дійсно треба зовсім не мати совісті...
Відповідь: Схід і Захід України разом чи ні? Вот и послушайте что у вас на Донетчине было... наверняка об этом даже не слышали. И Что? Все терпели... Вот поэтому воины УПА, на голову выше стоят над всей совковой покорностью. Они боролись. Их убивали, уничтожали их семьи. Они боролись. Боролись пока не погибли. А эти терпели.
Відповідь: Схід і Захід України разом чи ні? Не розумію.Відверто не розумію.Захищати оцей страшний режим,плюючись на тих.хто знайшов в собі мужність боротися з ним.Забуваючи.що звірства і нищення людей були по всій території срср і України.Це якийсь мазохізм... «Большой террор» 30-х… Одесские страницы ТЕРОР РАДЯНСЬКОЇ ВЛАДИ В КРИМУ
Відповідь: Схід і Захід України разом чи ні? Зразу навіяло... Сорок пустелею. Триста в ярмі. Ті, що боролися, гнили в тюрмі. Ті, що змирилися, важко жили. Ті, що вслужилися, зрадні були. Кажуть: минулося. Знаю: дарма. Тим, що проснулися - місця нема. Поле засіяли. Де той врожай? Мрія — осміяна. Віра — чужа. Душі — руїнами. Плакать — не смій! Над Україною — Волі застій. Іншого виходу, мабуть, нема: Сорок пустелею вже без ярма...
Відповідь: Схід і Захід України разом чи ні? Стихи хорошие, но в чем виноваты те кто вместе с США, Англией, Францией, воевали против фашизма
Відповідь: Схід і Захід України разом чи ні? Не хочецься переливати з пустого в порожнє.Стільки вже сказано про це в гілці про УПА. Пергляньте,хоч останні сторінки.
Відповідь: Схід і Захід України разом чи ні? Ромко, вы конечно правы, по этой теме мы никогда не придем к консенсусу, давайте, когда я приеду во Львів просто пообщаемся за келихом пива, чи філінжнкаю кави
Відповідь: Схід і Захід України разом чи ні? Нє-нє!.. Ті, в кого "отєчєствєнная", воювали "за родіну, за сталіна"... З фашистами воювали учасники 2-ї Світової... Згадався страшний сон Павкі Корчагіна: "Отрєкісь от комсомола!!!"
Відповідь: Схід і Захід України разом чи ні? Угу, і в спину їм стріляли нквдисти. З "заград атрядов". Щоб не передумали "за родіну, за сталіна" воювати.
Відповідь: Схід і Захід України разом чи ні? ТАК треба визначитися - або "рани від вистрілів в спину", або діалог... Бо щось я не помітив Вашого "-" під дописом
Відповідь: Схід і Захід України разом чи ні? Згоджуюсь. За невеличким зауваженням. На моє переконання, окрім того що певна міфологізація потрібна, як Ви кажете державі, вона ще потрібна людям і Сходу і Заходу України, адже це НАША рідна держава , не тюрма народів, не "Совецкий Союз", не штучне об'єднання, а національна, соборна, єдина і неподільна Україна. Даруйте за пафос, гілка така.
Відповідь: Схід і Захід України разом чи ні? Шановний Данило, слухайте україномовне "РадіоМан" - воно належить полякам і принципово не видає у ефір російсьу музику.Тільки українську англійську та деколи польську:http://www.radioman.ua/
Відповідь: Схід і Захід України разом чи ні? Сприймати це як дезінформацію з Центру? На "РМ" різну музику видають у ефір. Я теж її часом слухаю...
Відповідь: Схід і Захід України разом чи ні? А ще, не можна всіляко шанувати Фадєєва, і винищувати та змушувати тікати до Канади українських письменників, та забороняти літературу про УПА, лише тому що це потрібно так було для тоталітарної держави. Мені 38 років, а лише зараз читаю Багряного, Штепу, Мирчука, Наконечного, та багато інших. А дехто і зараз не читає. Лячно, що це роз'єднує Україну? Дурниці, переконаний навпаки об'єднує. Додано через 11 хвилин Дякую 91,1FM Я іноді слухаю.
Відповідь: Схід і Захід України разом чи ні? Бо все життя робочою мовою була російська, і на вулицях Києва - вона ж, а там і старість, вчити нове мало сенсу. Так що можна додати, що патріотом України можна бути і так. Хоча... Щось мені підказує, що журналіст не зовсім правий був у звоєму запитанні, правильніше було б запитати, чому, мовляв, не знаєте досконало? Додано через 3 хвилини От і чудово. Скоригую свою пораду. А Ви не ототожнюйте себе з імперськими шовинистами з РФ - одразу комфортніше на душі стане... як от Амосов...
Відповідь: Схід і Захід України разом чи ні? Треба знати Амосова. Він за рік-два до смерті ще бігав зранку, ще опанував комп'ютер та Інтернет. Це була постать непересічна, і те що він не вчив мову, це просто тому що воно дійсно йому було непотрібно тоді, це реальність, у Київі і досі всюди багато російської мови, але вже значно швидче після 2004 змінюється. Потрібен час та добра воля, а ще не знаю чесно кажучи що ще потрібно, це не просте питання, тут повно гілок на форумі на цю тему. Впевнений, як би Амосову треба було жити десь у США Канаді, вивчив би державну мову хутко. Це лише в УРСР можливо було досягати успіху саме з російською мовою. Навіть це було престижно, закінчити ВНЗ у Московії. Хто не мав такого диплому у певному середовищі вважалися рагулями. ----------- Московська АН фактично призначає не лише академіків, але й службовців „республіканських“ АН. Наприклад, М. Лаврентьєв народився, виріс і вчився в Московщині, його прислали до Києва і призначили керівником інституту математики і заступником президента АН УРСР, хоч ясна річ, він не знав і не хотів знати жодного українського слова. Отже, для планомірного знищення розумового рівня нації Московщина: 1) московщить українських дітей в Україні; 2) збільшує кількість вчених москвинів в Україні і зменшує число українців; 3) посилює свою інтелектуальну п’яту колону в Україні; 4) поліпшує навчання в середніх школах Московщини і погіршує його в Україні; 5) невпинно нищить українську провідну верству в Україні, забираючи її молоді покоління. В Україні невпинно зростає кількість МОСКВОМОВНИХ шкіл, учителів та учнів МОСКВИНІВ. ЗМЕНШУЄТЬСЯ кількість УКРАЇНОМОВНИХ шкіл, учителів та учнів українців. Усе те робиться за українські гроші. На вступних іспитах до ВУЗів в Україні складають іспит з московської мови та літератури, а з української мови та літератури іспиту не вимагають, хіба на педагогічних та філологічних факультетах. весь текст
Відповідь: Схід і Захід України разом чи ні? Ага! Не плутайте ціле й об"єктивне з його часткою - ну не міфом, але піар-витягом ? Це з тієї ж опери, що "Велика Земля крутиться навколо Малої Землі". Второпати сіль ? P.S. Нік у Вас - латинкою. Розкажіть молодим, хто такий Коба ?