Схід і Захід України разом чи ні?

Discussion in 'Політика і політики' started by шахрай, Sep 5, 2007.

1. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Відповідь: Схід і Захід України разом чи ні?

Все ТАК не буде. (с)
    Бо обов'язково "прийде москаль, і скаже, шо тут його родіна..."

Наспівуючи:
    Ми - мірниє люді,
    Но наш бронєпоєзд...

• Подобається Подобається x 3
  2. Danilo

Danilo Well-Known Member

А більш конкретний діагноз можете сформулювати, докторе?;) Чим "хворіє" Україна, Схід та Захід, на Ваш погляд?

3. levandivka

Ггг... :)
    То буде на кшталт:
    Мне нравится, что вы больны не мной,
    Мне нравится, что я больна не вами...

Нє? :)

• Подобається Подобається x 2
  4. MalinaH

MalinaH Member

Новая страна? покажите ее на карте?

Додано через 1 хвилину
    Как что так сразу "МОскаль".....

5. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Це як така собi "панi":
    - рятуйте! мене "НАСИЛУЮТ" !!!!... а, мене гвалтують? То iнша справа!....
    P.S. по теме - разом чи нi - уже вторую неделю в Луганске Лвiвский ДПС....Луганчане, часом, не у Вас? У нас даже наглые маршруточники попритихли...:)
    Переберется через границу и станет нелегальным мигрантом? Только что-то о таких не слышно - только от нас в москалию :)
    Или Вы имеете в виду русских, чья Родина здесь - меня к примеру?

6. levandivka

7. MalinaH

MalinaH Member

что можно сказать.....
    "Разруха не в клозетах, разруха в головах!.."
    причем,полная и безповоротная!

8. Danilo

Danilo Well-Known Member

Московський народ за наказом свого царя радо йшов підбивати, поневолювати, визискувати, обкрадати сусідні народи. Замість працювати і віддавати панові доробок, надходила золота нагода самому стати паном, забирати все у підбитого народу. Щонайменше – бути підпанком, наглядачем, погоничем, жандармом на легкому хлібі десь у підбитій Україні, Кавказі, Азії. А в якому краї жити – москвинові байдуже. У кожному підбитому краї він почувається паном, бо має владу наказувати і право та силу грабувати.
    Отже, московське загарбництво постало і живиться не з примхи чи жадоби самих московських царів, урядів, а також вдачею та світоглядом самого московського народу.
    Что взято – то свято“,– каже москвин. А взято самої землі чужої стократно більше, як мали своєї. Так московська держава мала у:

ХІІІ ст. – 216.000 кв.км
    XIV ст. – 560.000 кв.км
    XV ст. – 8.720.000 кв.км
    XVIІ ст. – 14.392.000 кв.км
    XVIIІ ст. – 17.080.000 кв.км
    XIX ст. – 12.000.000 кв.км
    XX ст. – 23.000.000 кв.км
    Московщина загарбала: 1556 р. Татарську Орду, 1581–1645 – Сибір, 1709 – Україну, 1721 – Прибалтику і Фінляндію, 1739 – Східну Чорноморщину, 1783 – Крим, 1792 – Західну Чорноморщину, 1772–1792 – частину Польщі, 1813 – Грузію, 1815 – решту Польщі та Бесарабію, 1854 – Амурщину, 1865 – Туркестан, 1881 – Хіву, Бухару.
    „За 234 роки (з 1228 р.) Московщина мала 160 війн зовнішніх і 90 домашніх. За 103 роки (1492–1595) Московщина воювала 50 років. Отже, в середньому один рік воювала, а один готувалася до наступної війни“249. За останні 200 років Московщина воювала 128 років. Це були загарбницькі війни і лише 4 оборонні. Ті оборонні тривали 4 роки250.
    Більшовицька Московщина воювала: 1917–1919 рр. Україну, 1920 р.– Польщу, 1921 р.– Казахстан і Грузію, 1922 р.– Туркменистан, Таджикистан і Україну (селянські повстання), 1929 р.– Китай, 1936 р.– Японію, 1939 р.– Фінляндію, Польщу, Румунію, 1941–1945 рр.– Німеччину, 1945 р.– Японію, 1956 р.– Мадярщину.
    Московство - Павло Штепа

9. Дальневосточник

Это - обычная практика любой страны.Вы, надеюсь, не считаете, что когда Галиция была в составе Польши или Австро-Венгрии эти страны полагали, что это временно? :)

10. Danilo

Danilo Well-Known Member

Проблема в тому, що в Московії дехто й досі не може, НЕ ХОЧЕ усвідомити що незалежність України існує, і це вже назавжди.

Не дивно що Ви виправдовуєте загарбництво москалів.;)

• Подобається Подобається x 1
  11. Дальневосточник

У нас тоже вот, не все могут уяснить себе, что среди их сограждан есть по происхождению - русские... И что с этим делать? ;)
    это уже даже и не анекдот тогда: "...при Польщi було кращє...." Хотя мне не понять - чем одни захватчики лучше других...

12. Danilo

Danilo Well-Known Member

Ви у Сполучених Штатах були? Ну може читали, чули?.. Теж незалежна держава.

13. Дальневосточник

Славный у нас с Вами разговор - прям как у "реальных пацанов" :)
    "... ты Ваньку-хромого или Пашку-косого знаешь? Так чё ты меня своими Марксом и Энгельсом пугаешь?...." :D

14. Romko

Romko Дуже важлива персона

За Польщі було краще.
    Бо,в кошмарному сні не могло нашим землякам приснитися,яке "щастя" прийде до них зі Сходу.

" Большевики встигли зарекомендувати себе в краю як середньовічні дикуни, репресувавши лише за півроку 10% населення (за підрахунками дослідників, совєтська влада примудрилася тут замордувати людей у 3-4 рази більше, ніж нацисти у своїй зоні окупації колишньої польської держави). Ще раніше доходили страхітливі чутки про Голодомор на східних землях, організований большевицькою Москвою, повірити яким було неможливо, не переконавшись на власні очі. Саме так вчинив уродженець Рівненщини Тарас Боровець, нелегально перетнувши совєтсько-польський кордон і під враженням побаченого написавши пізніше п'ять томів твору під назвою "Людоїди"
    ОУН-УПА Історія

• Подобається Подобається x 4
  15. Danilo

Danilo Well-Known Member

Я навів статистику загарбань Московії для таких як MalinaH, чи можуть Польща, альбо Австро-Угорщина похизуватися чимсь подібним в історії? Не треба пересмикувати, перекидати стрілку, на іншу колію.;)

16. Городецький

Городецький Well-Known Member

Ну от, знов Ви про своє ... Скільки вже разів про це йшлося.
    Запевняю Вас, росіяни такі самі люди як і українці (я так вважаю ;) ), себто homo sapiens sapiens. Це відпочатково і не вимагає доведення.

Чесне слово, Дальнєвосточнику, з усією повагою до Вас, мені подеколи сумно стає від Вашої, так би мовити, "приреченості". Подумайте-но, чи варто ще раз заходитися, принаймні тут, на ЛФ.

17. duncan

duncan батяр з личакова Staff Member

китайці?.. [​IMG]
    приїхав раз мій дядько з турійська....
    передісторія: а у львові є ринок "південний".. його "південним" називають усі!..
    так от дядько вмудрився назвати "южним", я навіть не зрозумів який ринок він має на увазі.....
    а ви кажете не москалі... [​IMG]

18. Дальневосточник

Стоит, и стоит именно тут - потому что я не обречен быть русским - а горд быть русским, и именно потому мне совершенно не безразлично, когда в огромных страданиях и бедах виноваты только русские....Как будто Джугашвили, Свердлов, Дзержинский, Косиор - русские....Как будто польское, австро-венгерское, румынское правительства не искореняли украинский язык и культуру...

19. Городецький

Городецький Well-Known Member

То Ваше право, і не моя собача справа його заперечувати.
    То я просто ратував за Вас, бідкався з Вашого хресного ходу... Не зважайте.

20. Danilo

Danilo Well-Known Member

Ну ось Ви знов стрілки на жидів та поляків та грузина переводите.:)
    Таке враження що вони, ці національні меншини, є десь на якійсь території визначальною більшістю, як албанці у Косово. Такого ж ніде не було і не є, ані на Сході України, ані у самій Росії.
    Всі перелічені, були на службі Російської імперії! Розмовляли російською мовою! Імперія наче притягує покидьків з всього світу. Я можу ще додати українських прізвищ - яничарів.

• Подобається Подобається x 5
а де твій аватар? :)