Схід і Захід України разом чи ні?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем шахрай, 5 вер 2007.

1. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Відповідь: Схід і Захід України разом чи ні?

Хто Вам винен, що з ТАКими думками приходите?
    У когось із форумлян підпис звучить ТАК (приблизно) : "Мрії матеріалізуються. Мрійте правильно..." :)

Вам хтось не дає "висловити свою іншу точку зору" (не порушуючи правила ЛФ) ? :)

• Подобається Подобається x 2
  2. Danilo

Danilo Well-Known Member

Маєте нагоду висловити свою точку зору по темі цієї гілки. Чекаємо.:cowboy:

3. kYula

kYula Well-Known Member

Анна Герман? :)

• Подобається Подобається x 5
  4. Все она же...

Все она же... миється в бані

Шановний, Я зробила...і не мало... головне те,що Я спокійно намагаюсь з Вами поговорити...а Ви одразу образи... Не добре...:naci:

Додано через 1 хвилину
    Ні, Я не Ганна Герман... Але її поважаю!!!

5. Альф

Альф миється в бані

Все кисюничка меня щас забанят,жаль что ты не увидишь из-за чего:crazy:

6. Romko

Romko Дуже важлива персона

За хамство,неповагу до людей,невміння висловити свою думку,перехід на особисті образи.

• Подобається Подобається x 8
  7. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

і фамільярність

• Подобається Подобається x 3
  8. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Так, непряма асоціація... Щодо відповідальності за брутальність... http://www.podrobnosti.ua/criminal/violence/2008/01/12/488333.html

• Подобається Подобається x 1
  9. Все она же...

Ви навіть не можете спокійно послухати правду.... Тільки но діло йдеться про взаємовідносини між заходом і сходом.... ви одразу блокуєте.... а знаєте про шо це свідчить????))))))

Додано через 1 хвилину
    Будь ласка аргументуйте... у чому це виражається???

10. kYula

kYula Well-Known Member

І справді Ви не Анна Герман! :) :) :) Завжди подобалась її українська мова. У Вас вона НЕ ТАКА. :)

11. Все она же...

Я Вам одразу сказала що Я не Ганна Герман... Не подобається моя українська... Ваші проблеми.... Я досконало володію обома мовами.....))))

12. kYula

kYula Well-Known Member

Шановна, запал у Вас ще той!...:)
    Тицніть в монітор пальчиком де я вказала, що мені ваша мова не подобається? )
    Друге. З Вами я жодних проблем не маю. Але трішки дратує, що на форумі іноді з"являються провокатори, такі як ви... Але, мої спостереження вказують на те, що ці провокатори трохи перебісяться на ЛФ і тікають, бо їм тут не весело і зубки заслабкі, щоб когось вкусити. ;)

13. MalinaH

MalinaH Member

Схід і Захід України разом чи ні?
    По крайней мере,хочется,чтобы они были ВМЕСТЕ!

14. levandivka

"вмєстє" - вже були.
    Тепер треба бути "РАЗОМ". ;)

• Подобається Подобається x 4
  15. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Нє получіцца, ІМХО. Давайте краще "поряд"?

16. Danilo

Danilo Well-Known Member

Ось ця російська мова, що не слово, кумедне.:)
    "ВМЕСТЕ", питання в якому "мєстє"? :D Левандівка, правий. Вже була в нас удавана "дружба народав савецкава саюза". Гадаю Ви щиро бажаєте... сердешная Ви наша.(С) Гафта.

Додано через 44 секунди
    то з Московією.

17. Степаныч

Неть! Росія буде "за бугром", адназначна!

18. levandivka

Вибачайте, тоді доведеться покидати "ряд", і ставати у сусідній.
    Оно Вам треба?
    Нє?

19. Степаныч

Ні. Ми будемо жити в одній країні, але "поряд". Тому що якщо "вмєстє", "разом", то це вже було. "Весь советский народ в едином порыве...", "Все как один..."(с) і т.д. І що з того вийшло? Краще жити поряд в одній країні, поважаючи один одного, не присікуючись, не намагаючись підкорити чи перемогти. І так буде. Цю дитячу хворобу, яка є сьогодні, просто потрібно пережити.

20. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Люди,
    називайте її "за паспортом" - Ганна Стеців-Герман.

Бо "Анна Герман" в асоціації з тією регіоналкою - аж шкребе.
    ===========================
    ===========================

Для мого покоління була тільки одна Анна Герман "Евридіка" (і для когось - "Надежда") - відома польська співачка з важкою долею.

MP3: http://file.cyfra.net/files.php/3650931747e8b7039cffb7268ef51372/

Анна Герман (Anna German), 14.02 1936, Ургенч, Узб. ССР — 26.08 1982, Варшава, Польща)

Биография (з Вікіпедії):

Ее мать Ирма, в девичестве Мартенс, происходила из голландских меннонитов, поселившихся в России в екатерининские времена, и работала учительницей младших классов. Отец Евгений Гёрманн (нем. Hörmann) — бухгалтер из Лодзи немецкого происхождения — был обвинен в шпионаже и расстрелян в 1937 году. Вторично мать Анны вышла замуж за офицера Войска Польского по имени Герман Бернер, что позволило ей уехать в Польшу в 1945 году. Там Анна поступила во Вроцлавский университет на факультет геологии, но в дальнейшем решила стать певицей. Дебютировала в 1960 году в студенческом театре «Каламбур». Получив стипендию от итальянского правительства, начинающая певица на несколько месяцев уехала в Рим.

Первое признание ее песни получили на ІІІ Международном фестивале песни в Сопоте (1963) — разделила ІІ премию (в категории польских исполнителей) за песню «Так мне с этим плохо» (польск. Tak mi z tym źle) Генриха Клейне и Бронислава Брока, а также на Всепольском фестивале эстрадных коллективов в Ольштыне — за итальянскую песню «Ave Maria». Настоящую известность Анне Герман принесла в 1964 году песня «Танцующие Эвридики» (польск. Tańczące Eurydyki) Катажины Гертнер и Евы Жеменицкой: вторая премия в категории актерско-литературной песни на II Фестивале польской песни в Ополе (24—28 мая), первое место (в местном отборочном туре) и третье — в Международном туре на фестивале в Сопоте. На III Фестивале польской песни в Ополе — первая премия в категории артистической песни за песню «Зацвету розой» (польск. Zakwitnę różą) Катажины Гертнер и Ежи Миллера.

В 1967 г., будучи в Италии на гастролях, попала в тяжёлую автомобильную катастрофу и лишилась возможности заниматься любимым творчеством на несколько лет. Вернулась на эстраду в 1970 году: «Золотой диск» за долгоиграющую пластинку «Человеческая судьба» (польск. Czlowieczy los). Гастроли в разных странах, сотни концертов в СССР.

Вышла замуж за Збигнева Тухольского и в 1975 г. родила сына, тоже Збигнева. Скончалась от рака в 1982 году и была похоронена в Варшаве.

а де твій аватар? :)