Відповідь: Схід і Захід України разом чи ні? це як? то в розумінні того що ми вважаємо росію націоналістичною країною? чи в тозумінні того що не допустим втручання росії в національні справи України? ....зрештою і те і те вірно....але чому це Вас обурює? що несправедливого в цьому?
Відповідь: Схід і Захід України разом чи ні? Заспокійтеся, забіг і далі поскакав... Пропоную не продовжувати.
Відповідь: Схід і Захід України разом чи ні? а всетаки цікаво: в очму він побачив "страх в глазах"...
Відповідь: Схід і Захід України разом чи ні? Щось пригадалося... в одному старому фільмі... Чорнорубашечники намагались настрахати селян, а тут партизани! Дуже смішно було дивитись.
Відповідь: Схід і Захід України разом чи ні? Знаєте що таке "хибна математична вибірка"? Це коли людина з Донбасу приходить на Лвівський форум, свариться з двома киянами і одним дніпровцем, і за цим складає думку про лвів'ян!!!
Відповідь: Схід і Захід України разом чи ні? для мене це скоріше +, ніж мінус не приймаєте Слова Божого, Альфе?..
Відповідь: Схід і Захід України разом чи ні? Це не до теми, але відповім. Доміано - це кава, 50 на 50 чорна кава і чорний чай, до смаку інколи додають вершки.
Відповідь: Схід і Захід України разом чи ні? Чому не до теми? Кава - захід, чай - схід. Разом - Доміано. Не пивал такого. Надо будет попробовать. Хотя я сильно сомневаюсь, что мне понравится (я о напитке ). Спасибо.
Відповідь: Схід і Захід України разом чи ні? Нажаль, бидлом жителів Донбасу вважають перш тза все ахметови та януковичі. Це видно з усієї їх діяльності, навіть зі стилю передвиборної агітації. І дуже прикро , коли вони таки девчому мають рацію....
Відповідь: Схід і Захід України разом чи ні? Шановні і любі мої співвітчизники!!! Ви піднімаєте на розгляд питання: "Схід і Захід разом..." А чи зробили ви щось для того, Щоб поліпшити взаємовідносини? для того щоб вони були разом? Додано через 57 секунд А ляпати язиком може кожен.... Це не дуже складно)))
Відповідь: Схід і Захід України разом чи ні? ляпати - так, а вести діалог, в якому, до речі, народжується істина, ( (с) )можуть не всі порозуміння починається на рівні спілкування.
Відповідь: Схід і Захід України разом чи ні? В мене є трудовий: модерувати, викидаючи смердоту, і припиняти (/запобігати) гризню.
Відповідь: Схід і Захід України разом чи ні? Ну на мою думку цим ви не поліпшуєте відносини, а просто недаєте висловити іншу точку зору.