Схід і Захід України разом чи ні?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем шахрай, 5 вер 2007.

1. zenyk

zenyk Well-Known Member

Відповідь: Схід і Захід України разом чи ні?

а це хто ше такі?

якщо Ви намагаєтесь натякнути на українців - то майте хоч трохи поваги! Ні один українесь не визначав своєю генетичною ознакою будь-яку політичну орієнтацію!

і навпаки, якщо говорити про ментальність, то не на розрив з росією ментальність спрямована, а на те щоб бути господарем в своїй хаті без жодних "братніх" чи "шлюбних" вуз з росією чи з будь-якою іншою окремовзятою країною!!!!

• Подобається Подобається x 2
  2. Danilo

Danilo Well-Known Member

А що, Ви вже тут встановлюєте критерії? :D Припиніть війну, годі мені знімати карму, ми з Вами не вороги, лише опоненти, і то не завжди, іноді точка зору співпадає.

3. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Пан Danilo, ну Вы ведь достаточно часто высказываете вполне разумные вещи, я - не со всем согласен - но это не повод для перехода на личности. Но вот с издевкой над родным мне языком я не соглашусь считаться. Я, конечно, не устанавливаю правила - но ведь норм приличия еще никто не отменял? Или я ошибаюсь? И в приличном обществе уже принято издевательски кривлять язык человека другой национальности?

• Подобається Подобається x 1
  4. Danilo

Danilo Well-Known Member

Раджу Вам не перейматися, спокійніше сприймати ці жарти. Впевнений що по всіх світах, народи сусіди кепкують одне з одного так само. Поляки з німців та з нас, "пся крєв":), німці з французів, французи з англосаксів... Ну а нам доводиться з росіян та поляків.:D А росіяни з нас, так само.
    Посміхайтеся на здоров'я.
    І ще, кепкувати може той, хто знає російську досконало, чи не так?;)
    І так само кепкують з української, лише ті хто володіють мовою Шевченка.

5. Городецький

Городецький Well-Known Member

Льогко! Ви їх спочатку знайдіть, ті відмінності, а я вже їх Вам відкоментую.
    Ви маєте привід тим пишатися? Гм-м. Якби ви самі утворили щось подібне масове, тоді так - можна пишатися. А так "противостояли" і нічого ліпшого не вигадали як зкалькувати той самий Майдан. Та й то, ваш ремейк був значно невиразнішим.

• Подобається Подобається x 3
  6. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Дело не в шутках - сидели бы мы с вами за кружечкой Оболони - другое дело...А то я читаю у одного, что Донбасс - это одно быдло, затем другой карикатурно "гАвАрит".... А на мой призыв к культуре общения отвечаете Вы - в столь же неприятной форме....Вы даже не представляете, сколько раз мне хотелось вставить цитаты из любимого мной Остапа Вишнi - но всякий раз останавливался, потому, что Вишня - украинец, и то, что мог себе позволить он - не могу себе позволить я...

7. Danilo

Danilo Well-Known Member

Ніде, жодного разу не висловлював подібного, і не підтримував.
    Напрочуд, я щиро проти провокаторів, які формують такі думки.

8. Toyvo

Toyvo Well-Known Member

Мені довподоби Доміано :) А подруга не може поїхати з Донецька через батьків, не може їх покинути.

9. Львiва

Львiва Well-Known Member

Не обращайте внимания, Альф и не ведитесь на провокации. Будьте выше всего этого.
    Донецк - нормальный город нормальных людей.
    Сама в Донецке не была, но общалась с некоторыми жителями Донецка и Шахтерска Донецкой области. Очень хорошие люди, которые любят свой город и свой край.

10. Romko

Romko Дуже важлива персона

А,що в Донецьку нема братви?
    У Львові є...

11. Львiва

Львiва Well-Known Member

Я думаю что она ВЕЗДЕ есть...

12. Альф

Альф миється в бані

Спасибо на добром слове:) На провокации и оскорбления внимание не обращаю, я этого ожидал и просто высказал свою точку зрения)))

13. Городецький

Це баня. Як на мене.

• Подобається Подобається x 4
  14. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Ну...
    Не одразу...
    Якщо новачок буде мішати і далі в одну купу нацизм і націоналізм, ображати користувачів ЛФ - погоджуся, буде митися.
    В наші плани не входить "жити без Донбасу". Без деяких представників - запросто.

• Подобається Подобається x 6
  15. Городецький

Це варіант, як один із загальновизнаних, толерантної поведінки. Зайти в чожому місті до кав'ярні і пообіцяти їм війну - вважається вульгарністю. І невихованістю. Коли ще до цього вимагати якихось вибачень ... Тьху!

Ви, пане зайдо, погано почали.

16. Danilo

Danilo Well-Known Member

Якийсь безграмотний, або навмисно удає себе, жеби хтось думав що бидло на Сході живе.
    Якась нісенітниця, ще й агресивна, а головне реклама "саюза маладьожи". Це, часом не філія ЄСМ російського?

• Подобається Подобається x 5
  17. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

моя перша реакція, шановний пане Donbass!якщо пишете російською мовою - задумуйтесь іноді над орфографією, якщо ви дійсно так любите цю мову. у вашому дописі я помилок побачила більше, ніж іноді в усій гілці можна побачити.

друге: ніхто
    зверніть увагу. це не ми сказали.

тут - цілих дві реакції: 1) ви розумієте різницю між нацизмом і націоналізмом? 2) культури мови принаймні я поки що не помітила

щоб не будувати марних ілюзій: корупція і бандитизм є скрізь. але на заході розуміють, що це - невід"ємна частина ринкової економіки(нехай і така, що не афішується), а ви, здається, не бачите цього. шкода. не потрібно розмежовувати все на чисто чорне і чисто біле. напівтони існують.

і останнє: всі країни інформаційного суспільства, в якому ми перебуваємо чи принаймні прагнемо в ньому перебувати, головний акцент у своєму розвитку ставлять давно не на важку промисловість і видобуток корисних копалин(які також не є невичерпними), а на вдосконалення і розробку інноваційних технологій, нтп, а іноді навіть нтр. візміть до прикладу ту саму Японію - з одного лиш сміття скільки користі мають!

• Подобається Подобається x 6
  18. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

намагаємось слідкувати:) а ви - маг? як-то ви очі наші через інтернет бачите?

привіт з України!

• Подобається Подобається x 4
  19. Danilo

Danilo Well-Known Member

Безграмотно взагалі. Як можуть "сохранять інтєреси?" Це ж дурота, друже?
    Вчить краще українську, а то "за намі Україна, за намі Україна. ацтупать нєкуда, позаді Масква...":)
    Прівет Хомутинніку! Він доречи мову вивчив, у депутати вийшов, і вас "рєбяткі" у гробу бачив.:D

• Подобається Подобається x 3
  20. Городецький

Відвідав Ваш сайт. Прикро! Прикро, що наша молодь виказує такий низький рівень освіти. Що казати, коли адміністратор сайту дозволяє собі назви гілок "Самые большие ошибки верхушек Укранины !!!".
    Який лідер, така й молодь?

• Подобається Подобається x 5
а де твій аватар? :)