Схід і Захід України разом чи ні?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем шахрай, 5 вер 2007.

1. Донецк

Донецк миється в бані

Відповідь: Схід і Захід України разом чи ні?

До того, что русофобия приводит к расколу Украины.
    А пам’ятник Бандері очі коле...
    Мне нет, но ставить его преждевременно, а вот ул. Дудаева, имхо, быть не должно.

• Подобається Подобається x 1
  2. Romko

Romko Дуже важлива персона

ВУЛИЦЯ ДЖОХАРА ДУДАЄВА У ЛЬВОВІ

Зайди в цю вуличку, зайди
    І поклонися низько.
    Це так далеко від біди,
    Та ні — це дуже близько.

Не чути гуркоту гармат,
    Що б’ють в чеченські мури,
    Та чути, як московський кат
    Стріляє в скронь Петлюри.

Не чуть, як тисне на курок
    Той, що не має пальця,
    Та чути знов останній зойк
    Євгена Коновальця.

Не чути, як горить Бамут,
    Як стогнуть бетеери,
    Та чути, як в землі десь тут
    Пульсує кров Бандери.

Життя як смерть, і плач як сміх —
    Така в нас доля мила.
    Ця вулиця згадає всіх,
    Кого Москва забила.

І не заб’ють її з лічби
    Хахлацькі недотепи;
    Вона знайде гроби й герби
    Виговського й Мазепи.

Вона в Прибалтиці пройде,
    Зачепить білоруса,
    Вона згадає — хто і де
    Вбив Литвина і Стуса.

Вона промчить, як маґістраль,
    Через міста і весі,
    І стане сонцем ця печаль
    В кавказькім піднебессі.

Торкнеться до морів і зір,
    До падолів облудства;
    Вона пройде через Сибір,
    Через Голгофу людства.

Вона ще зробить обертас
    Через Базар і Крути
    І зажада за все од нас
    Стражденної покути.

Вона планету оббіжить,
    Зітхне в бігу від болю;
    Хто вмер за волю — буде жить,
    Умре — хто вбив за волю!

• Подобається Подобається x 5
  3. zenyk

zenyk Well-Known Member

а коли на Вашу думку настане час ставити памятник?

Додано через 52 секунди
    русофобія розколоти Україну не може, а може тільки охолодити дипломатичні стосунки між росією та Україною. Що також по своєму непогано: вже давно необхідно охолодити ту "братню любов" росії до України

4. Донецк

Донецк миється в бані

Дудаев был генералом советской армии, активным членом КПСС, и был бы
    ему, в то время, приказ, скажем, растреливать галичан, не сомневаюсь, что расстрелял бы.
    А это никак не повлияет на жителей восточной Украины ?
    Вот в этом и заключается политика галичан-"тильки для сэбе"

5. zenyk

zenyk Well-Known Member

поясніть: яким чином може вплинути на жителів Східної України, чи будь-яких інших мешканців України похолоднішання дипломатичних стосунків з іноземними країнами?

Додано через 2 хвилини
    Ви або навмисно перекручуєте українську, що неймовірно обурює, або банально не знаєте ні слова українською!!! правильно в транскрипції має звучати: "тилькы для сэбэ"!!!

українська мова значно твердіша і чіткіша за своїм звучанням від російської але при цьому значно співучіша!

6. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Можливо... Можливо на певному етапі він би це робив. Як і інший генерал, українець Петро Григоренко, який також був яничаром і вірою і правдою служив більшовитській Росії.
    Але на певному етапі людина може пробудитись і згадати, як писав в своєму вірші Василь Симоненко:
    Ти знаєш, що ти - людина
    Ти знаєш про це чи ні?...

Вам звичайно важко це збагнути, бо Ви є людина без національності -
    "новая істарічєская общнасть - савєтскій чєлавєк".
    І коли людина усвідомить себе людиною зі своїми коренями, зі своєю історією - таку людину важко підкупити грошима, чинами і іншими матеріальними благами. І така людина ще більше починає ненавидіти своїх бувших рабовласників і ще більше бажає свободи для себе і своєї нації.
    Що і зробили генерали Дудаєв і Григоренко і положили свої життя на алтар свободи своїх народів.

• Подобається Подобається x 4
  7. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

Красиво написали пан Педро!!!Прям как "по писанному"!!!!
    Насчет Григоренко не знаю,а насчет Дудаева не бось загнули?Или Вам там СиЭнНэн так все красиво наплело?А?
    Кстати о птичках..а Вы что?Поклонник ислама?А может Вы еще и за шариатский суд?:cowboy:

8. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Очень просто, значительная часть экспорта, производимая Донбассом, идет в Россию. Европе мы на хрен не нужны. А когда Россия влупит нам цену на газ по рыночным расценкам, тогда и стоит задуматся стоит ли сориться с соседом

9. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Читачу, я поклонник права кожної нації на свободу і самовизначення. Включаючи російську націю. І якщо, не дай Бог, китайці колонізують Росію, я буду в перших рядах борців за її свободу.

10. Донецк

Донецк миється в бані

Кроме того, что вам ответили, у многих есть родственники в России, и совсем не безразлично, как к ним там относятся.
    Вы кавычки там видели? Написано так, как звучит на востоке Украины, а умышленно или нет перекручено, того не знаю.

11. zenyk

zenyk Well-Known Member

ціни - вже на сьогоднішньому етапі ринкові. І про це при кожній нагоді не забуває говорити Путін. Крім того: більшу частину експорту в росію - сама ж росія і перекрила, мотивуючи це різними причинами, внаслідок чого створила величезний дефіцит товарів на своєму ринку. Однак, враховуючи ментальність росіян - заборона на імпорт з України горілки було знято найшвидше. Росія і кілька місяців не протрималась без української горілки....далі настала черга і за молочними і мясними продуктами, бо ж тре чимось закушувати :D, а газом же ситий не будеш! :D тим більше шо з тою "керованою економікою" в рамках "керованої демократії" - ціни на бензин в росії такі ж як і на Україні, ціни на газ менші виключно через менші транспортні витрати, а недавня бензинова криза на Камчатці, коли бензину взагалі не було, а на деяких заправках виключно за талонами і по великому блату - то є логічний наслідок "керованої економіки"....

....все в тій росії штучне: і економіка і демократія і навіть нація з удаваними "національними традиціями"....

п.с. але я не ставив питання про те як вплине похолоднішання дипломатичних стосунків на економіку, я питав як може вплинути воно на звичайних людей - громадян України?

Додано через 2 хвилини
    шось я не розумію яке мають відношення родичі за кордоном до цілісності України?

12. Донецк

Донецк миється в бані

Очень просто повлияет, снизится уровень жизни, люди потеряют рабочие
    места, что вызовет недовольство народа, и как следствие, раскол Украины, или смену политического курса и правительства.

13. zenyk

zenyk Well-Known Member

ну роботу ми вже втрачали від початку 90-х і до кінця 90-х криза була потужна - але ж то аж ніяк до розколу не привело!!! до зміни влади - так. Але при чому тут розкол??? навпаки: спільні труднощі тільки об'єднують народ в їх подоланні!

...шось Ви якусь недолугу пропаганду ведете щодо розколу...Україна: єдина монолітна міцна держава, заснована на національних традиціях, які передаються з покоління в покоління, тому тимчасові труднощі на цілісність України - аж ніяк не вплинуть!

• Подобається Подобається x 2
  14. Stanley

Stanley Від Сяну по Кавказ!

Ну це вже LOL! сновний споживач українського металу (основного і єдиного експортного продукту Даунбассу)- Сполучені Штати Америки. В Росії він нікому не потрібен, Росія сама є експортером металу.

• Подобається Подобається x 5
  15. Romko

Romko Дуже важлива персона

А шо вони з ним робити будуть?
    Трохи бомбів нароблять,а решту китайцям продадуть.

16. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

А мені здається - САБОТАЖ! Не думаю, що працюють над перекладом дурні нефахивці. Помічаю це не вперше. Ось і Пискуна раз за разом поновлюють на роботі через помилки у процедурі звільнення. Там також не дауни працюють.

Додано через 15 хвилин
    Не треба перекручувати. Одразу визнати помилку - ось поведінка справжнього мужчини. А помилка ненавмисна, вона виникла тому, що літера "Е" в російській нерідко застосовуеться для твердого звука. А для транслітерації таке неприпустимо. Отут і виявляється, що не тільки українська мова милозвучніша (на другому місці після італійської), а ще й правопис більш досконалий.

17. Донецк

Донецк миється в бані

Да нету никаких неумышленных ошибок, все ошибки от большой любви к вам. У нас, вас называют "западэнцы", тут неумышленно ошибится невозможно.
    Вообще я удивляюсь галичанам и ихней национальной паранои, похоже американцы вас зомбировали.
    Я с зомби раньше не общался, и даже не знаю, есть ли в этом смысл.

18. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

То що, "навіть чаю не поп'єте"?.. (с)

• Подобається Подобається x 4
  19. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

А може просто варто підвищити якість продукції ?
    Росія схаває все (бо вони теж такі), а Європа - самі розумієте...

20. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Вы не правы, я когда то занимался металом, и Европа с удовольствием покупала наш металл. А потом Украину просто кинули, перешли на Индию и Китай

Додано через 2 години 36 хвилин

а де твій аватар? :)