Схід і Захід України разом чи ні?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем шахрай, 5 вер 2007.

1. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Відповідь: Схід і Захід України разом чи ні?

А что прикажете думать, если Вы сами пишете - о привержености "межнациональной розни"....Приводить статьи УК Украины?
    А что до УПА - я уже не раз высказывал свою точку зрения - не ленитесь, найдите - и прочтите, а не приписывайте мне чужие мысли.

2. Городецький

Городецький Well-Known Member

Оскільки після першого Вашого твердження ІМНО нема, хочу Вам нагадати, що говорити неправду у пристойному товаристві - негарний тон.
    Щодо ринку кіно, шановний, то не всяка річ, яку Ви власне не купляєте, є неліквідом.

• Подобається Подобається x 2
  3. Бандерівець

Бандерівець Active Member

Знаєте, я вже стільки років вивчав Балканські війни, що я шкодую, шкодую про те, що подібної війни не виникло під час розпаду СРСР, щоб етнічно очищити наші землі від певних небажаних верств населення - москалів, жидів, культурно-занепавших верств населення та ін. Приклад можна взяти з Хорватії де під час громадянської війни було очищено певні території країни, наприклад Кнінська община - від сербів.:)

4. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Круто! "Майн кампф" перечитуєте?

5. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

ранні твори корчинського...

• Подобається Подобається x 5
  6. Журналістка

Журналістка Well-Known Member

Найцікавіше, що в рішенні сказано про "дублювання, озвучення або субтитрування". Або-або. Тому є великі шанси, що фільми все-таки будуть російською - з українськими субтитрами. Це простіше і швидше зробити, та й декому вигідніше.

7. zet

zet Дуже важлива персона

А по мне, то с субтитрами и лучше... Решается двоякая задача сразу: и перевод есть и для плохо слышащих проблема решена...

• Подобається Подобається x 1
  8. OldMan

OldMan Well-Known Member

Danilo, готов поспорить рупь за сто, что процентов 60-70 львовских и процентов 80-90 киевских домохозяек оторвут Вам все выступающие части тела за эту идею. Потому как смотрят все российские сериалы по ТВ.
    Спорим?

Додано через 11 хвилин
    Это потому, что Вы на субтитры на российских фильмах внимания не обращаете (так же как и все остальные, впрочем).
    А вот некоторые внимательные обращают. И вот что заметили:
    Мне легче, я кин не смотрю, а Вы? Понаблюдайте.

Вот ещё в тему:
    http://www.from-ua.com/adds/print.php?voice/456eba60b94dd

9. duncan

пане, я не дивлюся.....
    якщо чесно -- плюватися інколи хочеться від їх новин....

10. zenyk

zenyk Well-Known Member

....так отож....і хто з рускомовних не знав української - і знати не буде з таким перекладом....це ж комп'ютерний переклад, з таким "перекладом" навіть ніхто не напружеться - їм від того рішення КС ні жарко ні холодно....

11. Danilo

Danilo Well-Known Member

Питання з перцем, отже відповім адекватно.:) Відсоток напевно завищений, але то не є суттєвим.
    Най вони вирвуть все волосся в себе на голові та всі решта частинах тіла:D але доведеться звикати дивитися українською. Бажаю приємного перегляду!:)

• Подобається Подобається x 4
  12. Бандерівець

Бандерівець Active Member

Щодо "Майн Кампф", то в мене є цей твір, чи як там його можна назвати, в компютерному форматі. Ніяк не можу знайти часу для його прочитання.

13. Донецк

Донецк миється в бані

Проблемы России и Украины решить можно. Надо выселить галичан, чеченцев и крымских татар на остров курильской гряды и отдать остров
    японцам. Впрочем, чеченцев и крымских татар, надо вывозить на старых дырявых кораблях.:)

14. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Вы процитировали не меня

Додано через 10 хвилин
    Я думаю, что подобные планы закончились бы развалом Украины. И почему молчит модератор

15. Romko

Romko Дуже важлива персона

Вам з Бандерівцем пора виділити окрему гілку.Тому,що ви одне другого варті.

• Подобається Подобається x 7
  16. duncan

ви нічого не втратили....
    я читав, почерпнути немає чого....

17. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Давно виділена. Тільки Донєцк "роздягається", а Бандерівець - вже "сушить волосся" після миття.

18. Донецк

Донецк миється в бані

По мне, что Ленин, что Сталин, что Гитлер, людоеды-утописты, положившие миллионы жизней ради бредовых идей.
    А памятники не трогают, потому, что комуняки против, придет время, снесут, и улицы переименуют. В российских школах провели опрос, и 80%
    не знают, кто такой Ленин. Ну какают на него голуби и хай какают, им же надо на что-то садится :)
    По работе, половину времени нахожусь в России, и могу вас заверить, что Россия, таки не собирается захватить Украину или оттяпать ее часть.
    Путин в Росии пользуется поддержкой населения, т.к. это первый разумный президент, до него были просто идиоты. Со времен "мочить в сортире", Путин изменился в лучшую сторону. Хотя конечно, президент не должен быть из силовых структур, да и с методами НКВД никак не расстанется, но прогресс очевиден.

19. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

І шо?..
    До чого "схід/захід/разом/ні"?

20. Romko

Romko Дуже важлива персона

А пам’ятник Бандері очі коле...

а де твій аватар? :)