Схід і Захід України разом чи ні?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем шахрай, 5 вер 2007.

1. Danilo

Danilo Well-Known Member

• Подобається Подобається x 3
  2. kYula

kYula Well-Known Member

Відповідь: Схід і Захід України разом чи ні?

Ух зараз же й шум піднімуть!...

3. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

"... иностранные фильмы не подлежат распространению и демонстрированию в Украине, если они не дублируются, не озвучены или не субтитрованы на государственном языке..."
    Не скажу о кинотеатрах - хороших в Луганске нет, а в плохие ходить не хочу...А по "ящику" - уже давно это сделано.... С чего такая радость? Или - телевизора у Вас нет? :)

4. Danilo

Danilo Well-Known Member

Путінвізора, дійсно немає.:)
    Коменти з якими згоден:
    Нормальне рішення. У принципі, це рішення повторює норму Закону "Про кінематографію". Взагалі незрозуміло, чому в українських кінотеатрах повинні йти російською мовою фільми. Те, що в Донецьку люди майже всі говорять по-кацапськи - аргумент не ПРОТИ, а ЗА українізацію, тому що в Донецьку 55% населення українці, які втратили в першому-другому-третьому поколінні свою мову. Щоб цього не сталося з наступними поколіннями, всюди має бути державна мова.
    Багато фільмів було прекрасно дубльовано українською, і це показало всім що ми здатні створювати якісний продукт. А для широкого загалу вистачить субтитрів. Це я маю на увазі фільми англійською. Так у польщі вже давно робиться, ніхто не дублює -- дорого. Кожен фільм мовою оригіналу + субтитри. А російське лайно взагалі через кордон до нас пускати не можна. То ж повне фуфло! Зброя масового знищення... Народ тупішає від того гірше ніж від водяри :-/

5. zenyk

zenyk Well-Known Member

навіть і не знаю звідки такі звички - відпоідати питанням на питання (що є характерні тільки для представників певної національності), але п. Дальневосточник, виходячи з того, що розуміє він Вас без перекладача швидше за все мав наувазі: "знаю я українську, але говорити нею не хочу, бо....!"

6. Дальневосточник

Вспомните, уважаемый пан zenyk, слова Бориса Олийныка на Верховной Раде - о двух языках - что это как двоедушие...Прочтите внимательно.И подумайте - если у меня родной язык - русский - то почему я должен от него отказаться? Чтобы понравиться? Так я - не десять гривен, чтобы всем нравиться :) Вы - уважаете свой родной язык, я - свой. Но это ведь не мешает нам общаться?
    тут смеяться? :D
    Согласен на 100%.
    То аргентиной душили-душили...Теперь те же сопли-с-сахаром из России... :)

• Подобається Подобається x 1
  7. zenyk

zenyk Well-Known Member

а хто Вам говорить відмовлятись?
    але пасувало б розмовляти українською в україномовному товаристві....

8. Pragmatik

Pragmatik Well-Known Member

- скорее никакого кино не будет, т.к. на украинскую озвучку восточнее Львова люди не ходят. Нет денег - нет кинопроката. Так что радуйтесь.

9. Бандерівець

Бандерівець Active Member

Розшифруйте будь-ласка виділене слово. Нерозумію...
    Що стосується Вашого сміху над патріотичним духом, то я Вам відповім, що в мене не тей патріотичний дух яким Ви його собі уявляєте. Мій дух скоріше націоналістичний і має відтінок міжнаціональної неприязні до певних етнічних чи морально занепавших верств нашого населення.

10. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Почему то мне это неприятно, у меня много родственников и в Западной Украине и в России и я всех люблю. и слабо представляю кого относить к до певних етнічних чи морально занепавших верств нашого населення

11. Дальневосточник

Напомню Вам, как молодому человеку - была такая прачечная - в Нюрнберге, в 1946-47 годах.Там очень удачно отстирали Европу от подобного духа.Рекомендовал бы и Вам от него отмыться....
    http://korrespondent.net/russia/219611

12. zenyk

zenyk Well-Known Member

:D :D :D

ура!!! рішенні КС має навіть більш ширшу дію ніж здається на перший погляд: москалі кіно не дивитимуться!!!!

п.с. а практика показала, що україномовне кіно не користується популярністю, скорріше користується низькою популярністю тільки в межах одного Донецька, та й то покищо! ;)

13. Pragmatik

Pragmatik Well-Known Member

- Это не совсем так, уважаемый. В бизнесе, если товар не продается, им не торгуют. Это просто глупая попытка всучить покупателю неликвид - этим прокатчики заниматься не будут. Так или иначе (с помощью подзаконных актов) постанову смогут обходить. ИМХО канечна.

14. Danilo

Danilo Well-Known Member

Надія у вас якась не впевнена.:) А навіщо ці проблеми бізнесмену? Люди підуть на стрічки українським перекладом, через те що для більшості молоді, яка в основі і ходить на них, це не є принциповим, аж настільки, аби не подивитися на улюблених героїв, та потім не обговорити в колі друзів, в Інтернеті. Якщо ти не дивився - ти або "лох", або в тебе немає 20-30 гривень, тобто подвійний "лох". :) Не смійтеся, вони саме так десь розмовляють.
    Тобто, принциповим це мовне питання є лише для тих, кому вигідно зросійщувати далі українську націю.

• Подобається Подобається x 3
  15. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Ех, Даниле, Даниле... Яку ж тільки Ви фігню пишете! Навіть опонувати ліньки.

16. Danilo

Danilo Well-Known Member

Поспіть, пройде.:)

17. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Пішов.:)

18. zenyk

zenyk Well-Known Member

а з чого Ви взяли, що українці не підуть дивитись якісне кіно з якісним перекладом українською мовою?

шось не зрозумів Вашої провокативної репліки: Ви вважаєте українську мову неліквідом????

п.с. а Ви ще не бачили українських перекладів якісних стрічок?
    доприкладу я не можу дивитись русифікованої версії Сімсонів після того як подивився український переклад. Якась всетаки російська мова хамська недолуга, обмежена.....її багатство може проявитись лиш там де необхідно шось облаяти або матом обкласти... (ІМХО)

• Подобається Подобається x 2
  19. Danilo

Danilo Well-Known Member

Жовнір спить- служба триває.
    Та, нє, то Прагматик коли пише "неліквид", має на увазі не liquid, нє рідина,тобто український переклад- не "соплі", на відміну від російського.:D А то ж ми тут можемо всі образитися на таке хамство.

20. Бандерівець

Бандерівець Active Member

У мене теж є родичі і в Росії і в Донецькій області, але скажу Вам (без образ) я донецьких недолюблюю – занадто продажні люди. Була помаранчева революція так ПР до Києва привозила донецьких, була урядова криза в цьому році знову ж таки ПР почала звозити донецьких і все це вони [донецькі] робили за гроші. Янукович був прем’єр-міністром так багато державних посад зайняли ті ж донецькі…
    Невже Ви підозрюєте мене в нацизмі чи фашизмі? Хоча для Вас УПА – це фашисти, які співпрацювали з Гітлером…

а де твій аватар? :)